Καρναβαλικό σεξ για ξέφρενους οργασμούς

newego_LARGE_t_821_92984525_type12364

Γιατί ήρθε πάλι (ναι)! Το Καρναβάλι (ναι)! Γιορτή μεγάλη (ναι)! Και πιο μεγάλη γιορτή στο κρεβάτι σου! Εμπνεύσου από τις παρακάτω ιδέες και γλέντησέ το αναλόγως! Οι σεξουαλικές στάσεις που προτείνουμε είναι αγαπημένες των γυναικών σε όλο τον πλανήτη, μασκαρεμένων και μη!

1. Προτεινόμενη καρναβαλική στολή: Η καθηγήτρια και ο πρωτάρης

Απαραίτητα: Μαλλί πιασμένο κότσο, στενή φούστα με ζαρτιέρες και βεργούλα στο χέρι!

Για γυναίκες: που θέλουν το πάνω χέρι στη σχέση και το σεξ, με αυτοπεποίθηση για το σώμα και τις ικανότητές τους στο κρεβάτι.

Πώς θα το κάνεις; Βάλτον να καθίσει στην σχολική καρέκλα (ή τον καναπέ του σαλονιού) και κάντου μάθημα καλού σεξ. Με το ένα χέρι πιάσου γερά από την πλάτη της καρέκλας για να ελέγχεις τη διείσδυση και με το άλλο χάιδεψε την κλειτορίδα ή το στήθος σου. Παραχώρησε του τη βεργούλα για να σου δώσει απαλές ξυλιές εφόσον το επιθυμείς.

Απόλαυση:* * * αστέρων

2. Προτεινόμενη καρναβαλική στολή: Η Νεράιδα και το παλικάρι

Απαραίτητα: στολή πριγκίπισσας ή νεράιδας, στέμμα και σέξυ ροζ εσώρουχα

Για γυναίκες: ρομαντικές που θέλουν να αισθάνονται ασφάλεια και στο κρεβάτι .

Πώς θα το κάνεις; Εδώ θα επιστρέψουμε στα κλασικά και πολυαγαπημένα κουταλάκια. Πλάτη με πλάτη, εκείνος σε τοποθετεί στην αγκαλιά του και διεισδύει από πίσω. Για μεγαλύτερη άνεση και περισσότερη τριβή, ανασήκωσε τα οπίσθιά σου καθ' όλη τη διάρκεια της πράξης.

Απόλαυση: * * αστέρων

3. Προτεινόμενη καρναβαλική στολή: Η αρχόντισσα και ο αλήτης (ή ο πρωτόγονος)

Απαραίτητα: εσύ φτιάχνεις τα μαλλιά σου ψηλή κοτσίδα (για να μπορεί να στην τραβάει εύκολα) και φοράς τα πιο κυριλέ (σατέν κατά προτίμηση) εσώρουχα που διαθέτεις. Εκείνος ντύνεται πρωτόγονος σαν τον Φρεντ από τους Φλινστόουνς.

Για γυναίκες: που θέλουν να υποτάσσονται σε άντρες με Ά κεφάλαιο που διαθέτουν πυγμή και στιβαρά μπράτσα.

Πώς θα το κάνεις; Το πάτωμα (στρώστε ένα χαλάκι από κάτω) ενδείκνυται. Τον έλεγχο του παιχνιδιού τον διατηρεί εκείνος που οφείλει να σε στήσει στα τέσσερα και να σου εξηγήσει τι πάει να πει αλήτης! Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το "μίλα μου βρώμικα", κρίνεται απαραίτητο.

Απόλαυση: * * * αστέρων

4. Προτεινόμενη καρναβαλική στολή: η καλόγρια και άπιστος Θωμάς

Απαραίτητα: στολή καλόγριας (σέξι) με ζαρτιέρες και ψηλές διχτυωτές κάλτσες στα ενδότερα.

Για γυναίκες: που ψοφάνε για παράνομα πράγματα και κρυφτούλι και στον έρωτα.

Πώς θα το κάνεις; Στη συγκεκριμένη αποκριάτικη φαντασίωση, επιστρέφουμε στο ιεραποστολικό όπως θα φαντάστηκες ήδη. Εσύ σηκώνεις τα ράσα, ξαπλώνεις και ανοίγεις τα πόδια για να επιτρέψεις στον άπιστο να διεισδύσει. Για πιο ζόρικο ιεραποστολικό, ζήτα του να τοποθετήσει τα πόδια σου στους ώμους του και εκείνος συνεχίζει να σε ικανοποιεί πιο βαθιά και έντονα από ποτέ.

Απόλαυση: * * * * αστέρων

Για όσες το σκέφτεστε ακόμα:

Α. Αν δεν έχεις καταλήξει ακόμα ούτε στην στολή που θα επιλέξεις να μασκαρευτείς, ούτε και στη φαντασίωση που θα θελήσετε να υλοποιήστε, κάτσε με τον αγαπημένο σου και σκέψου το. Μια πετυχημένη φαντασίωση χρειάζεται αρκετή σκέψη.

Β. Ο καλύτερος τρόπος για να σκίσεις στο ρόλο που θα παίξεις και για να μην ντρέπεσαι, είναι η σωστή προετοιμασία, αυτό που λέμε να μπεις στο πετσί του ρόλου. Αν παίξεις την γατούλα, μάθε να νιαουρίζεις, αν εκείνος κάνει τον Ταρζάν, ας μάθει να βροντοφωνάζει.

Γ. Απαντήστε μαζί στα παρακάτω ερωτήματα: ποιό σενάριο θα σας ενδιέφερε να υλοποιήσετε, τι θα μπορούσατε να ντυθείτε, ποιό είναι το κίνητρο που έχετε, ποιά όρια και φραγμούς θα θέσετε ή όχι;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου