Οι μάχες που θα δώσεις στη γιορτή του Έρωτα

newego_LARGE_t_821_105630567_type12364

Εδώ ο κόσμος καίγεται, θα σου πει, κι εσύ θέλεις να γιορτάσεις τη γιορτή του Έρωτα!

Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση και εσύ μπορείς να παραμείνεις αθεράπευτα ρομαντική και να διεκδικήσεις να γιορτάσετε ωραία και καλά την αγάπη σας αλλά οι μάχες που έχεις να δώσεις είναι πολλές.

Μάχη πρώτη: Γιατί να γιορτάσουμε

Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που δεν θέλουν να ακούνε για Άγιο Βαλεντίνο, κλείσε τώρα αυτό το άρθρο. Αν πάλι λατρεύεις τις καρδούλες, τις αγαπούλες και τα λουλούδια, είναι πιθανό να βρεθείς αντιμέτωπη με τον αγαπημένο σου που πιστεύει ακράδαντα πως την γιορτή αυτή την ανακάλυψαν οι ανθοπώλες και οι ζαχαροπλάστες για να πλουτίσουν.

Πώς θα τον πείσεις: θύμησέ του πως δεν υπάρχει λόγος να κάνει κάποιο δώρο (αν δεν νιώθει άνετα με αυτό) αλλά αυτό στο οποίο πρέπει να εστιάσεις είναι η ουσία της γιορτής: να είστε οι δυο σας και να περάσετε όμορφα, με αφορμή την γιορτή αυτή!

Μάχη Δεύτερη: ή το ποδόσφαιρο ή εγώ:

Για κακή μας τύχη, η φετινή γιορτή του Έρωτα, συμπίπτει με πολλούς ποδοσφαιρικούς αγώνες. Υπάρχει λοιπόν μεγάλη πιθανότητα, ο αγαπημένος να προτιμήσει να γιορτάσει το Βαλεντίνο με τον Μέσι και τον Μιραλάς. Εκεί τώρα, θα πρέπει είτε να κάνεις άτακτη υποχώρηση ή έναν ωραίο συμβιβασμό. Αντί να τον πρήξεις να βγείτε και να τον βλέπεις με μούτρα όλο το βράδυ: είτε θα μείνετε μέσα και θα απολαύσετε το δείπνο κατ' οίκον με το Μέσι στις οθόνες, είτε θα μεταθέσετε τους εορτασμούς για κάποιο άλλο βράδυ!

Μάχη Τρίτη: πώς θα το γιορτάσουμε;

Εσύ είχες φανταστεί μέρα που είναι ρομαντικό δείπνο σε υπερλούξ εστιατόριο αλλά εκείνος προτιμά δείπνο με κεράκια στο σπίτι, με φαγητό που θα μαγειρέψεις εσύ, για να γλυτώσετε και τα έξοδα.

Η αλήθεια είναι πως την μέρα αυτή, δεν υπάρχει λόγος να ξετινάξετε τα πορτοφόλια σας. Τι τα θες τα υπερλούξ; Η αγάπη θριαμβεύει και στο φτωχοσπιτάκι σας που με ένα καλό κρασί και ένα ελαφρύ γεύμα από ντιλίβερι και μπόλικο σεξ!

Μάχη Τέταρτη: η ρομαντική κομεντί

Επιλέγετε να συνδυάσετε την εορτή του Βαλεντίνου με ταινιούλα στο σινεμά ή το σπίτι. Κι εκεί ξεκινά ο μόνιμος καυγάς του ποιά ταινία θα δούμε. Εκείνος ρομαντική θεωρεί τον Παλαιστή με τον Μίκι Ρουρκ ενώ εσύ θέλεις να πλαντάξεις στο κλάμα με ''Υστερόγραφο Σ' αγαπώ''. Μην σκάτε: υπάρχει και το κλασικό ''Avatar''με δράση και ρομάντζο!! Ταυτόχρονα, υπάρχει και το back to back (με δύο ταινίες σερί) ενώ στο τμήμα ενηλίκων του βίντεοκλαμπ θα βρείτε κάτι πιο kinky και ερωτιάρικο, για να γιορτάσετε δεόντως τον Έρωτα.

Μάχη Πέμπτη: μόνοι ή με παρέα:

Εσύ θέλεις να γιορτάσετε το Βαλεντίνο τα δυο σας σαν ερωτευμένα πιτσουνάκια, κι εκείνος θέλει να βγείτε με 2-3 – 4 φιλικά ζευγάρια, έτσι για να το διασκεδάσετε καλύτερα. Μπορείτε να μην φαγωθείτε μέρα που είναι και να γιορτάσετε πρώτα τα δυο σας (ή με παρέα) και κατόπιν το αντίστροφο. Δηλαδή: απολαμβάνετε μόνοι ρομαντικό δείπνο και βρίσκεστε αργότερα με τους άλλους για ποτάκι ή ακόμα, τρώτε όλοι μαζί και κατόπιν βάζετε φωτιά στα σεντόνια τα δυο σας με σαμπάνια και σοκολατάκια.

Ιδού και πως αντιμετωπίζουν οι γυναίκες την Γιορτή του Έρωτα:

Περιμένεις τη μέρα του Αγ. Βαλεντίνου...

Με παγερή αδιαφορία: αυτές οι γιορτές είναι φτιαγμένες μόνο από & για εμπόρους 50%

Με χαρά: θα είναι ακόμα μια αφορμή για να γιορτάσω με τον καλό μου 17%

Με τρόμο: όλοι θα είναι ζευγαρωμένοι κι εγώ μόνη όπως πάντα 17%

Με φρίκη: όλες αυτές οι καρδούλες και τα αρκουδάκια μου ανακατεύουν το στομάχι 9%

Με πίκρα: όλοι θα είναι ζευγαρωμένοι κι εγώ μόνη για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό 5%

Με λαχτάρα: πρώτη φορά θα τη γιορτάσω με κάποιον 3%

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου