Ζώδια: 12/2 - 18/2

F425D88E47935143FC6EE776128210C9

Ερωτική παραζάλη

Σημαντική πλανητική αλλαγή της εβδομάδας είναι η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύς, που ευνοεί επικοινωνιακά τα ζώδια του νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς). Ωστόσο, η σύνοδός του με τον Ποσειδώνα θολώνει την κρίση, γι’ αυτό ας αποφύγουμε σημαντικές αποφάσεις κοντά στις 14-15/2 και ας απολαύσουμε λίγο ρομάντζο!

Κριός

21 Μαρτίου-19 Απριλίου

Δεν είναι μόνο ο Βαλεντίνος που σας ωθεί να εστιάσετε περισσότερο στα αισθηματικά, είναι και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας που δίνει έμφαση στην ερωτική ζωή σας. Αν έχετε κάποια σχέση και όλα βαίνουν καλώς, τότε τι καλύτερο από το να γιορτάσετε τον έρωτά σας. Αν, όμως, τα πράγματα δεν είναι και τόσο ρόδινα, τότε μπορεί η απογοήτευση να είναι μεγάλη. Βλέπετε, η Αφροδίτη κάνει προτεραιότητα τη συντροφικότητα δίνοντας βαρύτητα στην αίσθηση ικανοποίησης που λαμβάνετε!
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να ερωτευθείτε!

Ταύρος

20 Απριλίου-20 Μαΐου

Με τον Δία στο ζώδιό σας είστε πιο αποφασιστικοί, πιο ενθουσιώδεις με τις αλλαγές και κυρίως πιο έτοιμοι να αναζητήσετε λύσεις σε προβλήματα που έχουν προκύψει τελευταία. Επιπλέον και η κούραση είναι μεγαλύτερη, όμως ο Φεβρουάριος αναμένεται να είναι από τους πιο παραγωγικούς μήνες της χρονιάς. Ερωτικά, μολονότι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου συνήθως αποτελεί καλή αφορμή για να γιορτάσετε τον έρωτα, η Αφροδίτη στον Κριό δεν θα έλεγα ότι θα σας κάνει και πολύ τη χάρη...
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Φροντίστε το σπίτι.

Δίδυμοι

21 Μαΐου-21 Ιουνίου

Η νέα εβδομάδα φέρνει καλύτερα νέα για τη διάθεση και για το πορτοφόλι σας. Η Αφροδίτη στον Κριό, σε μια πιο αβανταδόρικη θέση για το ζώδιό σας, βοηθά να ελαφρύνει λίγο το κλίμα (το «καλό» θα έρθει μετά τον Απρίλιο και μέχρι τον Αύγουστο). Σημαντικό ρόλο τώρα θα παίξουν οι φίλοι, αφού αυτοί θα είναι πρόθυμοι να σας περιποιηθούν και να σας παρασύρουν σε εξόδους και διασκεδάσεις. Για εσάς ο Άγιος Βαλεντίνος μάλλον θα μπερδέψει το φιλικό με το ερωτικό!
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Συναντήστε φίλους.

Καρκίνος

22 Ιουνίου-22 Ιουλίου

Ο Φεβρουάριος, μολονότι δεν φέρνει περισσότερη κούραση, φαίνεται λίγο πιο φειδωλός σε σχέση με το πρώτο δεκαήμερό του σε ερωτικά και οικονομικά. Η θέση της Αφροδίτης στον Κριό δεν επιτρέπει μεγάλα ανοίγματα στον χρηματικό και στον συναισθηματικό τομέα, γι’ αυτό να προσέχετε πού επενδύετε. Μπορεί να γοητευθείτε εύκολα από κάποιον/α, αλλά περιμένετε λίγο προτού τα δώσετε όλα. Ο Ερμής στους Ιχθύς βοηθά να έχετε καλύτερη επικοινωνία και στηρίζει θέματα σπουδών και πνευματικής εργασίας.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Κοινωνικοποιηθείτε.

Λέων

23 Ιουλίου-22 Αυγούστου

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι του μήνα βρίσκει την Αφροδίτη (έρωτας, σχέσεις, οικονομικά) σε μια αβανταδόρικη θέση προς το ζώδιό σας μέχρι το τέλος του μήνα, κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτείτε για να ξεκαθαρίσετε μια και καλή κάποια σχέση (ειδικά αν είχε εμφανή προβλήματα), να τονώσετε τις δημόσιες σχέσεις ή να ενδιαφερθείτε για την εμφάνισή σας. Ο μήνας είναι γεμάτος δυνατότητες και στον τομέα των οικονομικών και τώρα, με τον Ερμή στους Ιχθύς, μπορείτε να αυξήσετε τα έσοδά σας.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οικονομικές διευθετήσεις.

Παρθένος

23 Αυγούστου-23 Σεπτεμβρίου

Από τη μία οι εύνοιες του Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Δία από τον Ταύρο σάς ανεβάζουν ψυχολογικά, σας χαρίζουν αισιοδοξία και σας κάνουν να βλέπετε τις δυσκολίες με καλό μάτι και από την άλλη οι ασφυκτικές πιέσεις του ανάδρομου Άρη στο ζώδιό σας απαιτούν να είστε στην πρίζα. Σημαντικό από κάθε άποψη είναι το θέμα των οικονομικών σας τον Φεβρουάριο και ειδικά αυτή την εβδομάδα, κυρίως αν οφείλετε χρήματα ή αν έχετε χρέη που τα κουβαλάτε από το 2011.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Νέα σχέδια εν όψει.

Ζυγός

24 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου

Ο Φεβρουάριος σας ενεργοποιεί σε πολλά επίπεδα, κυρίως στον τομέα των συνεργασιών και των ερωτικών σχέσεων. Ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, από τη θέση της στον Κριό, κάνει τις σχέσεις σας την απόλυτη προτεραιότητα. Ο Δίας στον Ταύρο, πάλι, φέρνει διάφορες αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο, αλλαγές που έχουν μια άμεση ή έμμεση επιρροή και στην οικονομική σας κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση, μάλλον θα είστε από τους κερδισμένους της περιόδου... μακροπρόθεσμα.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Φροντίστε το σώμα σας.

Σκορπιός

24 Οκτωβρίου-22 Νοεμβρίου

Δεν είναι κακός στο σύνολό του ο Φεβρουάριος. Μάλιστα, συνεισφέρει αρκετά στο να φτιάξει η διάθεσή σας και να κυνηγήσετε καινούργιες εμπειρίες τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην επαγγελματική. Νέοι στόχοι, μακροπρόθεσμα σχέδια, καινούργιες γνωριμίες, ταξίδια και μια μεγαλύτερη ικανοποίηση από αυτά που κάνετε μέχρι τώρα· όλα αυτά τα έχετε αυτή την εβδομάδα. Η νέα θέση του Ερμή στους Ιχθύς ευνοεί τον οικονομικό και τον ερωτικό τομέα και μάλιστα την κατάλληλη στιγμή.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ανανεώστε τις σχέσεις σας!

Τοξότης

23 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου

Από το ξεκίνημά του ο μήνας έδειξε τις «απαιτητικές» διαθέσεις του, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με θέματα καριέρας. Πολλές ευθύνες, μεγαλύτερη κούραση, ξόδεμα ενέργειας και μεγάλη ρευστότητα και ασάφεια για το μέλλον. Τώρα έχετε πολύτιμο συμπαραστάτη στο πλευρό σας την Αφροδίτη, που θα ευνοεί τον οικονομικό τομέα, αλλά και τα ερωτικά. Μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου μη χάσετε ευκαιρίες να βελτιώσετε τις οικονομικές προοπτικές και να τονώσετε την ερωτική σας διάθεση.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οικονομικές προτάσεις.

Αιγόκερως

22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου

Ο Φεβρουάριος είναι από κάθε άποψη πιο ήπιος μήνας και μάλιστα θα σας επιτρέψει να ακολουθήσετε τα προγράμματά σας χωρίς ιδιαίτερες επιβαρύνσεις ή ανατροπές. Βέβαια, με τη νέα θέση της Αφροδίτης στον Κριό, τα οικονομικά θέματα θα σας «καίνε» λίγο περισσότερο, αφού με κάποιον τρόπο αυξάνονται τα έξοδά σας. Ίσως αποφασίσετε να αλλάξετε τη διακόσμηση στον χώρο του σπιτιού ή να κάνετε μια μετακόμιση, όπως επίσης είναι πολύ πιθανό να εστιάσετε και στη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βελτιώστε την εμφάνισή σας.

Υδροχόος

20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου

Ο Φεβρουάριος φέρνει ακριβώς ό,τι του ζητήσατε: τα σημάδια εκείνα που θα καταδείξουν το μέλλον των συνεργασιών και κυρίως των επαγγελματικών δραστηριοτήτων σας. Ο Άρης, ανάδρομος, πιέζει τον άξονα των οικονομικών δημιουργώντας έξοδα, ρευστότητα, προβληματισμούς, ενώ ο Ερμής ολοκληρώνει την πορεία του στο ζώδιό σας κοντά στις 14/2, όπερ σημαίνει ότι μέχρι τότε έχετε μεγαλύτερη εύνοια και καλύτερα αποτελέσματα στην επικοινωνία, διάθεση για ταξίδια και έμπνευση.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να ταξιδέψετε.

Ιχθύες

19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου

Μια μεταβατική, άλλοτε σκληρή και άλλοτε ήρεμη περίοδο, περνάτε τώρα με τον ανάδρομο Άρη στον τομέα του γάμου, των σχέσεων και των συνεργασιών. Κάτι από τα παραπάνω φαίνεται να εγείρει τον θυμό και την αγανάκτησή σας, αλλά θα πρότεινα αυτοσυγκράτηση. Άλλωστε, έχετε στο πλευρό σας συμμάχους τον Ερμή που περνά στο ζώδιό σας και τον Δία σαν από μηχανής θεό. Πολύ σημαντικά είναι και τα οικονομικά σας, καθώς τα έξοδα πολλαπλασιάζονται και τα έσοδα δεν ξεχειλίζουν...
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ερωτικά ξεκαθαρίσματα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου