Χρυσές Σφαίρες: Τι φόρεσαν στο κόκκινο χαλί!

jolie_h_633_451

Από τις 5 το πρωί της Κυριακής ξεκίνησαν οι μεγάλες προετοιμασίες για την βραδιά των 69 Golden Globe Awards. Η αγωνία κορυφώθηκε όχι μόνο κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των μεγάλων νικητών αλλά και την στιγμή που οι πόρτες από τις μαύρες λιμουζίνες άνοιξαν και στο Beverly Hilton Hotel στο Beverly Hills κατέφθασαν οι μαγαλύτεροι αστέρες του Hollywood.



Ανάμεσα στους παραβρισκόμενους, αναμφισβήτητα εκείνες που έκλεψαν την παράσταση, ήταν οι κυρίες στο κόκκινο χαλί με τις εντυπωσιακές στιλιστικές τους επιλογές.

Μπορείς κι από μόνη σου να αναλογιστείς τo πόσο θερμή ήταν η υποδοχή στο "χρυσό" ζευγάρι του Hollywood, Brad Bitt και Angelina Jolie.

Η Angelina απαστράπτουσα μέσα στην μακριά μεταξωτή τουαλέτα Atelier Versace που "αγκάλιαζε" την σιλουέτα της και τόνιζε το πρόσωπο της με την κόκκινη λεπτομέρεια στο μπούστο.

Η Angelina διατήρησε για ακόμη μία φορά πολύ λιτή γραμμή στα αξεσουάρ επιλέγοντας διακριτικά σκουλαρίκια Lorraine Schwartz και κρατώντας μία πολύ κομψή τσάντα στην ίδια κόκκινη απόχρωση με το φόρεμα της.

H Reese Witherspoon επέλεξε για την μεγάλη βραδιά ενα φόρεμα στο κόκκινο της φωτιάς του σχεδιαστή Zac Posen.

Το φόρεμα από ταφτά και έντονο μπούστο φώτισε την ξανθιά ηθοποιό η οποία κράτησε λιτή γραμμή στα κοσμήματα με ένα πολύ εντυπωσιακό βραχιόλι και δαχτυλίδι μη φορτώνοτας έτσι το όλο της look.

Η ηθοποιός Evan Rachel Wood θύμισε σε γοργόνα με την πράσινη μακριά Gucci επιλογή της.

Το φόρεμα ήταν όλο κεντημένο με στρας και πούπουλα ενώ διακριτική διαφάνεια στο μπούστο, ολοκλήρωνε το φόρεμα πίσω από το λαιμό.

Η πάντα chic Cherlize Theron δεν θα μπορούσε να έχει επιλέξει άλλο χρώμα από το λευκό, σε μακρύ φόρεμα από μεταξωτή ύφανση του οίκου Dior Couture.

Eνώ η διακριτική κορώνα από διαμάντια στα μαλλιά της Cherlize όπως και όλα τα κοσμήματα της είναι Cartier από το μουσείο της Γενέβη.

Τα πέδιλα είναι Givenchy.

Η Nicole Kidman συνοδευόμενη από το σύζυγο της επέλεξε για την βραδιά μακρύ λευκό φόρεμα με χρυσές λεπτομέρειες από την χειμερινή συλλογή του Ιταλικού οίκου Versace.

Η Salma Hayek ανέδειξε τις καμπύλες της με πολύ εντυπωσιακό φόρεμα σε μαύρη απόχρωση με την φούστα να κάνει διακριτικό πλισέ.

Το φόρεμα με το μπούστο να έχει διακριτικό χρυσό είναι από την καλοκαιρινή συλλογή του οίκου Gucci.

Ενώ απέφυγε τα αξεσουάρ και κράτησε μία πολύ μικρή clutch τσάντα.

Η Kate Winslet μεγάλη νικήτρια της βραδιάς! Κέρδισε τις εντυπώσεις όχι μόνο με την απλή ασπρόμαυρη Jenny Packham  - με χρυσές πινελιές στα αξεσουάρ - στιλιστική της επιλογή αλλά και με το υποκριτική της ταλέντο και έφυγε με μία χρυσή σφαίρα.

H Kate φόρεσε γόβες Roger Vivier.

H Emma Stone επέλεξε αποχρώσεις του κόκκινου για την βραδιά με το μπορντό να κυριαρχεί στην Lanvin από τούλι τουαλέτα της.

Η Ηeidi Klum έφερε το καλοκαίρι στο κόκκινο χαλί μετο  μεταξωτό μακρύ σε ίσια γραμμή φόρεμα Calvin Klein Collection που το κόσμησαν τα κοσμήματα με γαλάζιες πέτρες.

Η Jessica Alba για την βραδιά επέλεξε φόρεμα στράπλες με κεντημένες λεπτομέρειες του οίκου Gucci που το ανέδειξαν τα κοσμήματα Bulgari.

Η Jessica Biel κέρδισε τις εντυπώσεις με το όλο δαντέλα φόρεμα του οίκου Elie Saab που επέλεξε για την περίσταση.

Η Lea Michelle δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη με την όλο παγιέτα και διαφάνεια στο πάνω μέρος, τουαλέτα, του οίκου Marchesa.

H Michele Williams φόρεσε μπλέ από βελούδο φόρεμα Jason Wu και κράτησε ένα πολύ διακριτικό τσαντάκι της Judith Leiber.

H Mila Kunis με αέρινη τουαλέτα σε απόχρωση του μαύρου με την υπογραφή Christian Dior παραβρέθηκε στο μεγάλο γεγονός.

H Natalie Portman φάνηκε να γνωρίζει καλά τους κανόνες της νέας σεζόν στη μόδα και τόλμησε το έντονο φούξια στο μακρύ μεταξωτό φόρεμα του γαλλικού οίκου Lanvin.

  Τα κοσμήματα είναι Harry Winston.

Αν υπάρχει γυναίκα που ότι κι αν φορέσει το αποτέλεσμα καταλήγει να μοιάζει μοναδικό, είναι η Tilda Swinton.

Η ηθοποιός επέλεξε γαλάζια τουαλέτα που την συνδύασε με σακάκι ενώ τις εντυπώσεις έκλεψαν τα δύο κοσμήματα που φορούσε στα χέρια της με έντονες πέτρες, Fred Leighton.

H Andie Mcsowell φόρεσε μακρύ φόρεμα με διακριτική δαντέλα σε γκρί απόχρωση του David Meister.

H Helene Mirren με μπλε σκούρο φόρεμα Badgley Mirscka.

H Julianne Moore έφτασε στο κόκκινο χαλί με Chanel στράπλες μαύρο φόρεμα και σκουλαρίκια Fred Leighton σε απόχρωση του πράσινου.

Η Meryl Streep με φόρεμα Allesandra Rich.

H Madonna έδωσε το "παρών" στην μεγάλη βραδιά μαζί με την πρωταγωνίστρια της ταινίας που σκηνοθετεί W.E επιλέγοντας ένα πολύ επιβλητικό αλλά και πολύ στενό στο μπούστο, φόρεμα, Reem Acra.

Η Claire Danes φόρεσε μαύρο μακρύ φόρεμα με πλάτη πoυ την στόλιζαν πέτρες και την όψη του να είναι σε μπεζ απόχρωση, J. Mendel.

H Nicole Richie με total ασημένιο look επέλεξε φόρεμα σε ίσια γραμμή του σχεδιαστή Julien MacDonald και το συνδύασε με πέδιλα Jimmy Choo.

O George Clooney δεν έλειψε φυσικά από το κόκκινο χαλί συνοδευόμενος από την Stacy Kiebler.

O ηθοποιός φόρεσε κοστούμι Giorgio Armani ενώ η συνοδός του επέλεξε για την περίσταση κόκκινο φόρεμα και κοσμήματα Chopard.

H κολομβιανή ηθοποιός Sofia Vergara με φόρεμα μπλέ σκούρο της Vera Wang και κοσμήματα Harry Winston αξίας 4 εκταμμυρίων ευρώ.

Η γλυκιά Freida Pinto με ένα απλό αλλά εντυπωσιακό φόρεμα Prada και κοσμήματα Chopard.

H Elle Mcpherson με πολύ εντυπωσιακό στράπλες φόρεμα με τούλι στο τελείωμα του, Zac Posen.

Η Κate Beckinsale με φόρεμα του οίκου Roberto Cavalli και σκουλαρίκια Lorraine Schwartz.

Η επιλογή της Rooney Mara για την μεγάλη βραδιά  ήταν ένα μαύρο φόρεμα, Nina Ricci.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου