Ζώδια: 5/8 - 11/8

Zodia_899659593

Ερμής φτεροπόδαρος. Όχι ανάδρομος

Ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία, εξομαλύνοντας θέματα επικοινωνίας. Παράλληλα, η Αφροδίτη τελειώνει το πολύμηνο ταξίδι της στους Διδύμους, κάνοντας και άλλα ζώδια να χαρούν!

Κριός

21 Μαρτίου-19 Απριλίου

Ο Αύγουστος προχωράει και εσείς συνεχίζετε το ξεκαθάρισμα παντού, προσπαθώντας να βρείτε μια άκρη με τα πράγματα που αξίζει να μείνουν και να περισώσετε (δουλειές, σχέσεις κτλ.) και τα άλλα που πρέπει να το πάρετε πλέον απόφαση ότι δεν έχουν ελπίδα ανάτασης! Οι πιέσεις στα οικονομικά θα είναι αρκετά εμφανείς και θα συνεχιστούν ως τις αρχές Σεπτεμβρίου. Ο Αύγουστος, όμως, συγκαταλέγεται στους μήνες που μπορείτε να πάρετε μια πρώτη δόση επιτυχίας στην καριέρα που ήταν η αχίλλειος πτέρνα σας τα προηγούμενα χρόνια.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μια επαγγελματική πρόταση.

Ταύρος

20 Απριλίου-20 Μαΐου

Πολλοί αυτή την περίοδο κάνετε ίσως και έναν απολογισμό των πεπραγμένων σας από την αρχή της χρονιάς ως τώρα... Συνέβησαν τόσα και στην καριέρα και στην οικογενειακή ή ερωτική σας ζωή, που σας έφεραν αντιμέτωπους με νέα δεδομένα. Οι αλλαγές δεν σταματούν όμως εδώ, συνεχίζονται και μάλιστα το αποκορύφωμα θα είναι μετά τις 23/8 (ειδικά στα επαγγελματικά και στις σχέσεις)! Ξεκουραστείτε, λοιπόν, αφήστε το παρελθόν στην ησυχία του και γεμίστε μπαταρίες στις διακοπές σας, θα σας χρειαστούν!
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μια νέα γνωριμία.

Δίδυμοι

21 Μαΐου-21 Ιουνίου

Περισσότερο από κάθε άλλον στον ζωδιακό κύκλο, έχετε τις ευλογίες του Δία αυτό το καλοκαίρι σε ό,τι αφορά τα ταξίδια και μάλιστα μακρινά. Ο Αύγουστος προσφέρεται, ειδικά μετά τις 8 που γυρίζει ορθός κι ο κυβερνήτης σας Ερμής, να ταξιδέψετε και να περάσετε ευχάριστα. Μάλιστα, δεν είναι καθόλου απίθανο να συνδυαστούν οι εξορμήσεις σας με επαγγελματικές καταστάσεις, που θα τονώσουν τα οικονομικά σας. Επειδή αυτό είναι και το φλέγον θέμα τον τελευταίο καιρό στη ζωή σας, να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση και ειδικά σε δανεισμούς.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ονειρεμένες διακοπές.

Καρκίνος

22 Ιουνίου-22 Ιουλίου

Ευνοϊκό είναι το πλαίσιο αυτής της εβδομάδας και μάλιστα μπορεί να κρύβεται και μια μεγάλη ευκαιρία σε κάποιον σημαντικό τομέα της ζωής σας. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας μπορεί να προκύψει ένα καλό νέο είτε στα οικονομικά (μια αύξηση εσόδων από μια εποχική εργασία, από μια πώληση), στη δουλειά (μια προαγωγή, μια ενδιαφέρουσα πρόταση) ή και στον έρωτα. Γενικώς είναι από τους θετικούς μήνες του εφετινού καλοκαιριού και μπορείτε να εξαργυρώσετε τα πλούσια δώρα του.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βελτίωση οικονομικών.

Λέων

23 Ιουλίου-22 Αυγούστου

Ο Ερμής γυρίζει ορθός στο ζώδιό σας και έτσι έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε περισσότερο ή ακόμη και να μάθετε μια πληροφορία επαγγελματικού περιεχομένου που θα σας φτιάξει το κέφι. Αν είστε μόνος/η, προσπαθήστε να απεγκλωβιστείτε από τις διαρκείς ανησυχίες για την καριέρα σας και να ρίξετε καμιά ερωτική ματιά γύρω σας! Με τη νέα Σελήνη που θα σχηματιστεί στο ζώδιό σας την άλλη εβδομάδα, είστε από τους ευνοημένους για να γυρίσετε μια νέα σελίδα στη ζωή σας.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Συζήτηση για τα οικονομικά.

Παρθένος

23 Αυγούστου-23 Σεπτεμβρίου

Ο Αύγουστος είναι από τους θετικούς μήνες του καλοκαιριού και ιδιαίτερα μετά τις 7/8. Μπορεί να δώσει σάρκα και οστά σε έναν στόχο σας, να ταράξει ευχάριστα την ερωτική ζωή σας και ακόμη να σας προσφέρει ευκαιρίες διακοπών και ξεκούρασης. Ως τις 7/8, τα πράγματα δεν είναι τόσο γενναιόδωρα. Στα οικονομικά θα υπάρχουν πιέσεις που προκύπτουν από πολλά έξοδα σπιτιού ή για να ανταποκριθείτε σε τρέχουσες ανάγκες. Ως τότε, πρέπει να είστε πιο υπομονετικοί και περισσότερο διπλωμάτες σε σχέσεις που έχετε ανάγκη.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Επαγγελματική ανέλιξη.

Ζυγός

24 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου

Με τις δεδομένες αστρολογικές επιρροές, μάλλον είναι μεγάλες οι προσδοκίες σας. Καλώς ή κακώς, η δύσκολη πορεία του Άρη και του Κρόνου στο ζώδιό σας θα σας ξεβολέψει ή θα σας κουράσει. Από ’δώ και κάτω απαιτούνται μεγαλύτερη υπομονή και διακριτικοί χειρισμοί από πλευράς σας. Τα σενάρια, πολλά: κάποιοι μπορεί να μετακομίζετε, να ανακαινίζετε ή να προχωράτε σε αγοραπωλησίες, άλλοι δοκιμάζεστε σε θέματα εργασίας και πρέπει να κουραστείτε για ένα νέο πρότζεκτ. Για κάποιους άλλους η κούραση μπορεί να προέρχεται από το οικογενειακό περιβάλλον ή ακόμη και από τον σύντροφο.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ασχοληθείτε με ακίνητα.

Σκορπιός

24 Οκτωβρίου-22 Νοεμβρίου

Η εβδομάδα αυτή του Αυγούστου είναι πιο θετική σε όλα σχεδόν τα επίπεδα και μπορείτε πιο εύκολα να κάνετε το καλύτερο για να προωθήσετε επαγγελματικά και προσωπικά θέματα. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο μετά τις 7/8 εγγυάται απόλαυση στα ταξίδια, καλύτερες σχέσεις, νέες και σημαντικές γνωριμίες, αλλά και ευχάριστα επαγγελματικά νέα. Επειδή το τέλος του μήνα δεν θα είναι γενναιόδωρο απέναντί σας, βιαστείτε να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας προσφέρονται. Προσπαθήστε να είστε προσγειωμένοι στα οικονομικά, επειδή τα έξοδα θα είναι πολλά.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ξεκουραστείτε ταξιδεύοντας.

Τοξότης

23 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου

Ξεκούραση, ανεμελιά, ευχάριστες καταστάσεις στην προσωπική σας ζωή και ίσως το τέλος κάποιων οικονομικών ή επαγγελματικών εκκρεμοτήτων. Τώρα μπορεί να βρείτε υποστήριξη από συνεργάτες και φίλους και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα ή στην προσωπική σας ζωή. Μετά τις 8/8, που γυρίζει ορθός ο Ερμής, οι ημέρες προσφέρονται για διακοπές, ταξίδια, γνωριμίες. Σε γενικές γραμμές, όλος ο μήνας είναι θετικός και δεν θα σας ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα. Προσοχή μόνο στις σπατάλες.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Διακοπές με φίλους.

Αιγόκερως

22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου

Ο Αύγουστος, μολονότι θα σας προσφέρει στιγμές ξεκούρασης, δεν είναι ο απόλυτα ανάλαφρος μήνας. Με την πορεία του Αρη στον Ζυγό, δεν υπάρχει περίπτωση να μην αγωνιάτε για το μέλλον της καριέρας σας. Μάλιστα, αν σκέφτεστε να αλλάξετε δουλειά, πόστο, αντικείμενο ή συνεργάτες, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και να μην εντυπωσιάζεστε εύκολα από αυτά που σας προσφέρουν, αφού μπορεί να κρύβουν παγίδες. Η υπομονή, η διπλωματία και η διαλλακτικότητά σας θα κρίνουν το αποτέλεσμα. Μετά τις 7/8, τα πράγματα είναι πιο ευχάριστα στα προσωπικά σας με την Αφροδίτη στον Καρκίνο.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Νέες γνωριμίες.

Υδροχόος

20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου

Αυτός ο Αύγουστος σας βοηθάει να απαλλαγείτε από φόβους, αμφιβολίες και έλλειψη αυτοπεποίθησης με έναν μοναδικό τρόπο. Στην πραγματικότητα, σας ωθεί να τα αντιμετωπίσετε κατά πρόσωπο, χωρίς δικαιολογίες. Έτσι, αντλώντας θάρρος από εσάς τους ίδιους, θα καταφέρετε να πείτε οριστικά «αντίο» σε κάτι που σας έχει τελειώσει εδώ και καιρό και δυσκολεύεστε να το δεχτείτε, αλλά και «καλωσόρισες» σε κάτι καινούργιο, μολονότι δεν σας παρέχει εκ πρώτης την ασφάλεια που θα θέλατε.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Εύνοια στα ερωτικά.

Ιχθύες

19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου

Οι καλές και ηλιόλουστες ημέρες του Αυγούστου τώρα ξεκινούν για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας και θα πρέπει να υπάρχουν αρκετοί αρνητικοί παράγοντες στο προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός από εσάς, για να μην περάσετε όπως έχετε ονειρευτεί τις διακοπές σας. Οι περισσότεροι πλανήτες σάς υποστηρίζουν θερμά και δουλεύουν προς το συμφέρον σας. Πολύ σημαντικός αυτή την εβδομάδα είναι ο τομέας των σχέσεων (ερωτικών, φιλικών, με τα παιδιά σας) και εκεί θα δώσετε το μεγαλύτερο βάρος.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να ερωτευτείτε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου