Έγκυος η Θάνου;

newego_LARGE_t_1401_105612381_type12364

Μετά την είδηση-βόμβα της αναγγελίας γάμου του Αλέξανδρου Παρθένη και της Κατερίνας Θάνου, τώρα τα πιτσουνάκια ψάχνουν σπίτι για να φωλιάσουν τον έρωτα τους ενώ οι φήμες για εγκυμοσύνη της Κατερίνας πάνε και έρχονται!

Τα παιδιά που λες εκτός του ότι παντρεύονται, πράγμα που αποδεικνύει το μονόπετρο στο χεράκι της Κατερίνας, ψάχνουν φυσικά να βρουν σπίτι για να μείνουν και μαζί γιατί σου λέει παιδί μου τόσο ερωτευμένοι είναι!

Όπως μαθαίνουμε στο star, ο Παρθένης έκανε την πρόταση 33 ολόκληρες μέρες μετά τη γνωριμία τους και μην νομίζεις ότι εσύ είσαι στραβή και δεν τους είδες κάπου αγκαζέ αφού τα παιδιά σου λέει το έκρυβαν με όποιο τρόπο μπορούσαν!

Η φήμη φυσικά που έχει κυκλοφορήσει είναι ότι η Κατερίνα Θάνου είναι έγκυος και τώρα τα παιδιά (Κατερίνα και Αλέξανδρος) έχουν πάρει άδεια από τη δουλειά τους για να τρέξουν να βρουν σπίτι και να βάλουν ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους! Και ειδικά αν θέλουν να βάλουν κεραμίδι πάνω από 3 κεφάλια τότε καταλαβαίνεις γιατί τρέχουν σαν τους τρελούς για όλα!

Τώρα για το αν περιμένει ή δεν περιμένει παιδάκι η ίδια ακόμη είναι πολύ νωρίς για να πει κάτι, αλλά που θα πάει η εγκυμοσύνη και ο βήχας δεν κρύβονται! Θα αποκαλυφθούν όλα!

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν η Θάνου περιμένει παιδί, τότε πολλές γυναίκες μπορεί να ελπίζουν στην μητρότητα!!!! Θα μας τρελλάνουν? Ποιόν κοροιδεύουν? Τί έβαλε καινούργια μήτρα?

Δημοσίευση σχολίου