Όταν εκείνος δεν θέλει να…

zevgari_sex

Απόψε έχεις μια απίστευτη όρεξη για πολύ, τρυφερό, άγριο, βιτσιόζικο, αγαπησιάρικο σεξ. Ο καλός όμως… δεν είναι σήμερα σε τέτοιο mood.


Έκανες στο αγόρι σου μια πραγματική σεξουαλική επίθεση και έφαγες πόρτα; Άουτς, όχι μόνο πληγώθηκε ο εγωισμός σου αλλά άρχισες κιόλας τις μαύρες σκέψεις: «Τι έχω που τον ξενερώνει;», «Τι του συμβαίνει;», «Που πηγαίνει η σχέση μας;». Πριν τα βάψεις εντελώς μαύρα, σε παρακαλώ άκουσέ με!

Οι λόγοι που ο καλός σου δεν έχει όρεξη για σεξ, μπορεί να έχει τις αιτίες του σε λόγους που ούτε καν μπορείς να διανοηθείς και, πίστεψέ με, οι λόγοι αυτοί δεν έχουν να κάνουν με σένα. Είναι κάτι φυσιολογικό και ο εραστής σου θα επανέλθει, στο υπογράφω.

Γιατί δεν θέλει
Έχεις ακούσει σίγουρα ότι κάθε άνδρας σκέφτεται το σεξ κάθε 7 δευτερόλεπτα. Αυτά όμως είναι… last year. Καινούργιες έρευνες κατεβάζουν αυτό το νούμερο σε 19 φορές την ημέρα και ενώ δεν ακούγονται και λίγες, δεν πρέπει να μπερδευόμαστε. Ότι σκέφτηκε το σεξ 19 φορές δεν σημαίνει ότι κάθε φορά που το σκέφτηκε είχε και την διάθεση να το κάνει κιόλας.


Επιπλέον, σε αντίθεση με τις γυναίκες, οι άνδρες αντλούν την σεξουαλική τους αυτοπεποίθηση από την επιτυχία στα επαγγελματικά τους και την οικονομική τους ασφάλεια. Αν κάτι από αυτά δεν του πηγαίνει πολύ καλά τελευταία –αυτουνού και του υπόλοιπου ελληνικού πληθυσμού- το σεξ είναι το τελευταίο πράγμα που τον απασχολεί.

Η αλήθεια για τους άνδρες και το σεξ
Η σεξουαλική απόρριψη, είναι κάτι που πονάει και τους άνδρες και τις γυναίκες, για τις γυναίκες όμως είναι ακόμα πιο «οδυνηρή». Αυτό συμβαίνει γιατί τα αγόρια έχουν ανατραφεί με την ιδέα ότι θα κάνουν πάντα το πρώτο βήμα και ότι θα προσεγγίσουν πολλές γυναίκες πριν βρεθεί κάποια που θα τους πει «ναι».


Από την άλλη οι γυναίκες μεγαλώνουν με την πεποίθηση ότι οι άντρες είναι πάντα έτοιμοι και δεν θ’ άφηναν καμία ευκαιρία για σεξ να πάει χαμένη. Όταν λοιπόν ένας άνδρας σε απορρίπτει σου φαίνεται αφύσικο και αυτομάτως αναρωτιέσαι τι κακό έχεις πάνω σου ή μήπως η σχέση σας έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.


Το να μην έχει όμως κάποια στιγμή όρεξη για σεξ είναι απόλυτα φυσιολογικό. Δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση να ορμάς στο παντελόνι του και να τον βρίσκεις μονίμως «ετοιμοπόλεμο». Αυτό ακούγεται λίγο σαν να τον έχεις σαν σεξουαλικό αντικείμενο -όχι και πολύ κολακευτικό για αυτόν συμφωνείς; Η διάθεσή του για σεξ μπορεί να έρθει σταδιακά μέσα από γλυκά προκαταρκτικά ή ερεθίζοντας πρώτα το μυαλό του.

Ξεσήκωσέ τον
Ώστε του έκανες την ανήθικη πρόταση κι έφαγες «πόρτα»… Και τώρα σου έρχεται να βάλεις τις φωνές και να πεις «Τι σόι άντρας είσαι εσύ;», δίνοντας μια πραγματική μαχαιριά στον εγωισμό του. Αντιστάσου καλή μου! Το να τον προσβάλεις δεν πρόκειται να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, μάλλον το αντίστροφο. Ο πληγωμένος του εγωισμός και ο λεκτικός «ευνουχισμός» δεν αποτελούν αφροδισιακά, το καταλαβαίνεις φαντάζομαι. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να του δώσεις ένα γλυκό φιλί και να πεις «Καληνύχτα μωρό μου» εγκαταλείποντας την προσπάθεια. Την επόμενη φορά όμως να είσαι πιο πονηρή…


Όταν έχεις πάλι όρεξη για σεξ, φοβάσαι όμως την απόρριψη, για δοκίμασε το εξής: «φύτεψε» στο μυαλό του μια σκέψη που μπορεί να τον κάνει πύραυλο. Σε άσχετη στιγμή δηλαδή, πες κάτι σαν: «Πωπω μωρό μου, μόλις μου πέρασε μια απίστευτη σκηνή από το μυαλό, εμένα να φοράω τις ψηλοτάκουνες γόβες μου, να είμαι σκαρφαλωμένη πάνω σου κι εσύ να είσαι τόσο αναμμένος που να μην μπορείς να κρατηθείς».


Το αποτέλεσμα θα είναι μάλλον να σας ακούσουν οι γείτονες αλλά ακόμα κι αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί (γιατί οι λόγοι που εξηγήσαμε πιο πάνω δεν τον αφήνουν με τίποτα να λειτουργήσει) εσύ τουλάχιστον θα έχεις σώσει τον εγωισμό σου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου