Ζώδια: 2/1 - 8/1

F425D88E47935143FC6EE776128210C9

Καλή χρονιά, µε το δεξί!

  Η πρώτη εβδοµάδα του 2012 είναι θετική από πλευράς αστρολογικών επιρροών. Δεν έχουµε αλλαγές στις θέσεις των πλανητών και υπάρχει ένα τρίγωνο ανάµεσα στον Κρόνο και στον Ποσειδώνα που ενισχύει τη συλλογική δουλειά και τις κοινωνικές εκδηλώσεις. Ευνοηµένοι είναι Δίδυµοι, Ζυγοί και Υδροχόοι.

Κριός

21 Μαρτίου-19 Απριλίου

Η καινούργια χρονιά ξεκινά µε την επιθυµία να λουστράρετε τις δηµόσιες σχέσεις σας, να γίνετε το επίκεντρο κολακευτικών σχολίων στο φιλικό και κοινωνικό περιβάλλον και να δραστηριοποιηθείτε έντονα σε µια συλλογική δραστηριότητα ή σε κάποια οµάδα. Ολα τα παραπάνω είναι το κυρίως πιάτο ως τις 14/1. Πριν από τις 24/1, που θα γυρίσει ο κυβερνήτης σας Αρης σε ανάδροµη πορεία, σχέδια που υπήρχαν στο ντουλάπι ή σε κάποιο συρτάρι του µυαλού σας βγάλτε τα στην επιφάνεια και αναλάβετε δράση, διότι µετά θα είναι πιο δύσκολο.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Πρωταγωνιστήστε παντού!

Ταύρος

20 Απριλίου-20 Μαΐου

Αν κάποτε σας ζητήσουν να κάνετε έναν απολογισµό των πεπραγµένων σας, σίγουρα το 2012 θα έχει περίοπτη θέση στη λίστα µε τα ορόσηµα που σηµάδεψαν τη ζωή σας. Ο Ιανουάριος είναι από τους µήνες που σας κάνουν κάθε χατίρι προκειµένου να δείτε να προοδεύουν τα επαγγελµατικά, τα οικογενειακά, αλλά και η σχέση σας µε τον σύντροφό σας, ειδικά αν συµβιώνετε. Πιθανώς ως τις 14/1 µε την Αφροδίτη στον Υδροχόο στον τοµέα των οικονοµικών να νιώσετε πιεσµένοι από τυχόν έξοδα για να οµορφύνετε τον χώρο σας.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να αισιοδοξήσετε.

Δίδυμοι

21 Μαΐου-21 Ιουνίου

Παρ’ ότι έχετε περάσει δύσκολα και δεν αντέχετε άλλο τις συνεχείς πιέσεις, δυστυχώς θα πρέπει να κάνετε υποµονή και αυτόν τον µήνα. Οχι επειδή θα είναι άσχηµα τα πράγµατα (σε σχέση µε τον Δεκέµβριο ο Ιανουάριος φαντάζει παιδική χαρά), απλώς επειδή δεν θα είναι ξεκούραστα. Ο Αρης εξακολουθεί να πιέζει στον άξονα καριέρας - οικογένειας δηµιουργώντας συνθήκες ρευστότητας. Ευτυχώς µέσα στα δύσκολα υπάρχει ως τις 14/1 η Αφροδίτη από τον Υδροχόο που συντηρεί την ελπίδα και την αισιοδοξία και φέρνει και ενισχύσεις.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ένα ταξιδάκι αναψυχής.

Καρκίνος

22 Ιουνίου-22 Ιουλίου

Με το που φεύγουν οι πρώτες ηµέρες του 2012, παίρνετε µια καλή γεύση από τη νέα χρονιά µε την Πανσέληνο στο ζώδιό σας. Θα πρότεινα ένα ταξίδι, καθώς αλλάζοντας παραστάσεις και µε αρκετές ελεύθερες ώρες στη διάθεσή σας µπορείτε να σκεφτείτε τα πράγµατα πιο αντικειµενικά και να λάβετε πιο αβίαστες αποφάσεις για τη σχέση, τον γάµο ή τα επαγγελµατικά σας. Ισως κάποιοι από εσάς χρειάζεται να αλλάξετε κάτι στην εικόνα σας καθώς και στον τρόπο µε τον οποίο αντιδράτε στα ερεθίσµατα του περιβάλλοντος.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Φροντίστε τα οικονοµικά.

Λέων

23 Ιουλίου-22 Αυγούστου

Το 2012 κάνει θεαµατικά την είσοδό του και φέρνει µερικά από τα καλύτερα δώρα του για εσάς. Η Αφροδίτη στον τοµέα των σχέσεων οµορφαίνει τις επαφές σας µε τον σύντροφο, τους φίλους, τους γνωστούς, αλλά και τους συνεργάτες. Παραδοθείτε στον έρωτα αυτόν τον µήνα και πραγµατικά δεν θα χάσετε. Οχι µόνο στη θεωρία, αλλά και στην πράξη, αφού ο Ιανουάριος έχει θετική επίδραση και στη σεξουαλικότητά σας. Πολύ καλά πηγαίνουν και τα οικονοµικά, ενώ µια ευκαιρία αλλαγής δουλειάς µπορεί να προκύψει κοντά στις 24/1.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ένας νέος έρωτας!

Παρθένος

23 Αυγούστου-23 Σεπτεμβρίου

Ο έρωτας, τα φλερτ και οι διασκεδάσεις είναι τα θέµατα από τα οποία µπορείτε να αντλήσετε χαρά, κουράγιο, δύναµη και ικανοποίηση για να τα βγάλετε πέρα σε ένα διάστηµα κάπως απαιτητικό για τους άλλους τοµείς. Με τον Αρη στο ζώδιό σας, ειδικά στα επαγγελµατικά, γίνεστε κάπως «ξεροκέφαλοι», δεν βλέπετε αλήθεια και δίκιο πουθενά αλλού εκτός από το δικό σας και οπωσδήποτε σας είναι δύσκολο να συµβιβαστείτε, αφού είστε απολύτως πεπεισµένοι ότι πάντα έχετε το αλάθητο.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Επαγγελµατικές προοπτικές.

Ζυγός

24 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου

Η πρώτη εβδοµάδα της καινούργιας χρονιάς είναι αρκετά ενδιαφέρουσα ως προς τις επιρροές της, που µόνο ευχάριστες και ικανοποιητικές µπορούν να χαρακτηριστούν. Μέσα στην εβδοµάδα προκύπτουν ευκαιρίες για ταξίδια αναψυχής, ξεκούραση και καλύτερα επαγγελµατικά. Ερµής στον Τοξότη και Αφροδίτη στον Υδροχόο δείχνουν εύνοια από τους συνεργάτες και τους ανθρώπους που πλησιάζετε για να τους προτείνετε τις ιδέες, καθώς και µια καλύτερη τύχη στα ερωτικά είτε είστε στο ψάξιµο είτε έχετε ήδη σχέση.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να ταξιδέψετε.

Σκορπιός

24 Οκτωβρίου-22 Νοεμβρίου

Το νέο έτος δείχνει το καλό του πρόσωπο, αν εξαιρέσουµε βέβαια κάποια ένταση που φέρνει η Αφροδίτη, σε κόντρα µε το ζώδιό σας ως τις 14/1. Από εκεί και πέρα πολλά στις σχέσεις, στη δουλειά και στα οικονοµικά αρχίζουν να παίρνουν την ανηφόρα. Το 2012 είναι µια εξαιρετική χρονιά και θα το καταλάβετε κυρίως µετά τις 15/1, οπότε θα αφήσετε πίσω σας τραυµατικές εµπειρίες. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή σας και αφορά τονωµένη αυτοπεποίθηση, σιγουριά για την αξία σας και βελτιωµένα οικονοµικά.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Φροντίστε τη δουλειά.

Τοξότης

23 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου

Ως τις 14/1 οι συνθήκες θα είναι πολύ πιο ευνοϊκές για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας που ταλαιπωρήθηκαν αρκούντως το τελευταίο δίµηνο. Ισως µέσα στο πρώτο διάστηµα του 2012 να συνειδητοποιήσετε ότι εκτός από τις επαγγελµατικές προτεραιότητες υπάρχει και η οικογένειά σας, που είναι τόσο πρόθυµη να σας στηρίξει ή και το ακριβώς αντίθετο, αν ο τοµέας της οικογένειας παρουσιάζει προβλήµατα. Ισως τελικά στο κυνήγι της επαγγελµατικής αποκατάστασης βρείτε το φάρµακο που επουλώνει πληγές.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μια εκδροµή µε φίλους!

Αιγόκερως

22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου

Ο πρώτος µήνας της νέας χρονιάς θα µπορούσε να χαρακτηριστεί από ουδέτερος ως φιλικός. Η εβδοµάδα δίνει έµφαση σε χρήµα, κατανάλωση και τονώνει αισθηµατικές κτήσεις και αυτοπεποίθηση. Αποφύγετε τις υπερβολές και κρατήστε τον έλεγχο. Μετά τις 14/1 υπάρχουν περισσότεροι εξισορροπητικοί παράγοντες και ο κίνδυνος να κάνετε λάθη µειώνεται. Η είσοδος του Ερµή στο ζώδιό σας την άλλη εβδοµάδα επιταχύνει τους ρυθµούς σας, συνεπώς εκµεταλλευτείτε αυτές τις ηµέρες και περάστε καλά.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βελτιώστε τα οικονοµικά.

Υδροχόος

20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου

Το 2012 µπαίνει µε χαµόγελο, χαρά και µε την υπόσχεση ότι θα σας ανταµείψει για όσα δύσκολα περάσατε. Κυρίαρχο στοιχείο του διαστήµατος µέχρι τα µέσα Ιανουαρίου είναι η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, που αυξάνει τη γοητεία σας, ανοίγει τον κύκλο των γνωριµιών, βελτιώνει τις δηµόσιες σχέσεις και σας κάνει πιο δεκτικούς στα ερωτικά βλέµµατα των άλλων, ενώ στον τοµέα των οικονοµικών αγγίζει µαγικά τα έσοδά σας, αλλά ταυτόχρονα κάνει και επιτακτική την ανάγκη να ξοδέψετε για τον εαυτό σας και τους αγαπηµένους σας.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Επισηµοποιήστε µια σχέση.

Ιχθύες

19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου

Το 2012 κάνει την είσοδό του ίσως όχι τόσο λαµπερό όσο οι προηγούµενες χρονιές. Ωστόσο, όλο αυτό θα είναι παροδικό. Αιτία της πίεσης και του άγχους που έχουν αντίκτυπο και στη φυσική σας κατάσταση είναι ο τοµέας της καριέρας και των οικονοµικών µέχρι τα γενέθλιά σας. Υπάρχει έντονος ανταγωνισµός στη δουλειά, ίσως κάποιοι δεν βλέπουν και την πρόοδό σας µε πολύ καλό µάτι, υπάρχουν βέβαια και λάθη που βρίσκετε µπροστά σας. Όπως υπάρχουν και βοήθειες που θα σας ανακουφίσουν από το στρες.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Κινητικότητα στη δουλειά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου