Ζώδια: 22/1 - 28/1

F425D88E47935143FC6EE776128210C9

Φρένο στις... πρωτοβουλίες!

Δύο τα σημαντικά αστρολογικά θέματα των ημερών: Η νέα Σελήνη στις 23/1 και η ανάδρομη πορεία του Άρη στην Παρθένο (24/1-13/4). Ο ανάδρομος Άρης φρενάρει τις εξελίξεις και μας κάνει πιο εσωστρεφείς. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες είναι οι παραλήπτες της δύσκολης επιρροής σε εργασία και υγεία.

Κριός

21 Μαρτίου-19 Απριλίου

Ο Ιανουάριος στο τέλος του σας προτρέπει, με τη νέα Σελήνη και τον Ήλιο στον Υδροχόο, να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στους στόχους που θέλετε να επιτύχετε, να γίνετε πιο κοινωνικοί και να έρθετε σε καλύτερη επαφή με τους ανθρώπους που απαρτίζουν το φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον σας. Ανάδρομος ο Άρης στην Παρθένο ως τις 14/4, δημιουργεί αναστάτωση στην καθημερινότητα και ανησυχία για την αποτελεσματικότητα των συνεργατών σας. Δεν είναι, πάντως, ώρα για πειράματα!
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Προσοχή στην υγεία!

Ταύρος

20 Απριλίου-20 Μαΐου

Η πορεία του Ήλιου και η νέα Σελήνη στον Υδροχόο φέρνουν ακόμη μεγαλύτερες υποχρεώσεις, άγχος και κούραση, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, για τις επόμενες εβδομάδες. Για κάποιους, βέβαια, μπορεί να υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που σας κρατούν σε εγρήγορση, όπως οι εξελίξεις σε κάποια σχέση ή στον γάμο σας. Ο Άρης στην Παρθένο, ανάδρομος μετά τις 24/1, σας ταλαιπωρεί περισσότερο με μια ερωτική ιστορία ή με τα θέματα ενός παιδιού. Προσοχή στα ερωτικά πισωγυρίσματα.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Καλές επαγγελματικές ιδέες.

Δίδυμοι

21 Μαΐου-21 Ιουνίου

Σταματά η κυριαρχία τόσων πλανητών στο ζώδιο του Αιγόκερω, πράγμα θετικό. Ήλιος, νέα Σελήνη και από το τέλος της εβδομάδας και ο κυβερνήτης σας Ερμής στον Υδροχόο βοηθούν να επικοινωνείτε τις απόψεις σας καλύτερα και ευνοούν ιδέες και σχέδια. Το σημαντικό νέο της εβδομάδας είναι η ανάδρομη πορεία του Άρη στην Παρθένο. Ξεκουραστείτε περισσότερο και αποταμιεύστε ενέργεια. Ζητήματα που αφορούν το σπίτι ή την οικογένεια μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν ως τα μέσα Απριλίου.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Διευθετήσεις στα οικονομικά.

Καρκίνος

22 Ιουνίου-22 Ιουλίου

Με την επίδραση Ήλιου - νέας Σελήνης από τον Υδροχόο, την καινούργια εβδομάδα φαίνεται ότι σταματάτε να εστιάζετε τόσο στις σχέσεις και στρέφετε την προσοχή σας στα οικονομικά. Η ανάδρομη πορεία του Άρη στην Παρθένο μπορεί να ρίξει προσωρινά τους ρυθμούς στην καθημερινότητά σας και σίγουρα δεν ενδείκνυται αν θέλετε να κάνετε καινούργια ξεκινήματα που απαιτούν δυναμισμό και μαχητικότητα. Προσέξτε θέματα επικοινωνίας, καθώς και το μεταφορικό σας μέσο και τις σχέσεις με συγγενείς.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ασχοληθείτε με την τσέπη σας.

Λέων

23 Ιουλίου-22 Αυγούστου

Ήλιος και νέα Σελήνη στον Υδροχόο απέναντί σας φέρνουν αυτή την εβδομάδα στο προσκήνιο θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Προσέξτε τις κόντρες που μπορεί να προκύψουν τώρα και να δυναμιτίσουν μια κατάσταση, ειδικά στην αρχή της εβδομάδας. Ο ανάδρομος Άρης στην Παρθένο απαιτεί να προσέξετε σε καινούργιες οικονομικές επενδύσεις και να μην πέσετε με τα μούτρα από τον ενθουσιασμό σας σε ό,τι απλώς «λάμπει»! Ακόμη βάλτε σε τάξη λογαριασμούς και περιμένετε και κάποιες καθυστερήσεις σε πληρωμές.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Κινητικότητα στη δουλειά.

Παρθένος

23 Αυγούστου-23 Σεπτεμβρίου

Ο Άρης, ανάδρομος στο ζώδιό σας, μπορεί να φέρει μεγαλύτερη γκρίνια και εσωστρέφεια, καθώς επίσης και καταπιεσμένα συναισθήματα, τα οποία όμως δεν θα μπορέσετε να εκφράσετε χωρίς συνέπειες. Προσέξτε μικροατυχήματα, ιώσεις και γενικότερα τη φυσική σας κατάσταση. Η είσοδος του Ήλιου και η νέα Σελήνη στον Υδροχόο σάς βάζουν σε διαδικασία να φροντίσετε περισσότερο τους τομείς υγείας και εργασίας. Ίσως χρειαστεί να δείτε μερικά πράγματα με πιο πρακτικό τρόπο στη δουλειά κτλ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Προσέξτε τη διατροφή.

Ζυγός

24 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου

Η είσοδος του Ήλιου και η νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα βοηθήσουν να βελτιωθεί η διάθεσή σας και θα συμβάλουν σε θέματα σπουδών, επικοινωνίας και δουλειάς. Ο ανάδρομος Άρης στην Παρθένο δεν έχει ιδιαίτερο αντίκτυπο, αφού είναι σε ένα ζώδιο ουδέτερο προς το δικό σας, παρ’ όλα αυτά χρειάζεται να είστε προσεκτικοί σε νέες εκκινήσεις, να αποφύγετε παρασκηνιακές καταστάσεις στη δουλειά και φυσικά να προσέχετε στην οδήγηση ή στον χειρισμό μηχανημάτων. Σας απασχολούν και κάποια προβλήματα υγείας.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ασκηθείτε περισσότερο.

Σκορπιός

24 Οκτωβρίου-22 Νοεμβρίου

Το πέρασμα του Ήλιου και από το τέλος της εβδομάδας και του Ερμή στον Υδροχόο ίσως σας βάλουν και σε μια ταλαιπωρία γραφειοκρατίας για κάποιο περιουσιακό ζήτημα ή για κάποιο ακίνητο, γι’ αυτό φροντίστε ως τις 27 να έχετε ολοκληρώσει. Πέρα από όλα αυτά η Αφροδίτη προσφέρει μεγαλύτερη ικανοποίηση σε ερωτικά και οικονομικά. Ανάδρομος ο Άρης στην Παρθένο, μπορεί να αναστείλει προσωρινά κάποιες ομαδικές δραστηριότητες, τη συμμετοχή σας στα κοινά ή να φέρει μεγαλύτερη δυσχέρεια στις φιλικές σχέσεις.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ασχοληθείτε με την οικογένεια.

Τοξότης

23 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου

Με Ήλιο, νέα Σελήνη και από το τέλος της εβδομάδας και Ερμή στον Υδροχόο, τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα με την έννοια ότι υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες για να βελτιώσετε θέματα δουλειάς, να επικοινωνήσετε καλύτερα τις ιδέες σας και ίσως να πραγματοποιήσετε κάποια ταξίδια. Ανάδρομος ο Άρης στην Παρθένο, δημιουργεί ένα μικρό χάος στα επαγγελματικά, τα οποία έχουν ακόμη αρκετό δρόμο για να ξεκαθαρίσουν οριστικά. Ως τις 14/4 δεν θα είστε απολύτως σίγουροι για τις επιλογές σας.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Σχεδιάστε ένα ταξίδι.

Αιγόκερως

22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς προσφέρει ως έναν βαθμό μεγαλύτερη εύνοια σε διαπροσωπικές και δημόσιες σχέσεις. Από αυτή την εβδομάδα τα θέματα των οικονομικών θα αρχίσουν να σας απασχολούν περισσότερο με την είσοδο Ήλιου και Ερμή στον Υδροχόο και θα προσπαθήσετε να αυξήσετε τα έσοδά σας κάνοντας νέες συνεργασίες ή βρίσκοντας μια δεύτερη ή εποχική εργασία. Η ανάδρομη πορεία του Άρη στην Παρθένο δεν είναι τόσο αρνητική προς εσάς, μολονότι πρέπει να είστε προσεκτικοί με μακρινά ταξίδια ή νομικά ζητήματα.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναζωογονήστε τη σχέση σας.

Υδροχόος

20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου

Αυτή την εβδομάδα έχουμε μια νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, ενώ προς το τέλος της μπαίνει και ο Ερμής για να ανεβάσει κάπως τους ρυθμούς της καθημερινότητας και να σας ενεργοποιήσει σε ζητήματα επαγγελματικά, αλλά και σχέσεων. Τα γενέθλιά σας αυτά, μολονότι πιο περιορισμένα οικονομικά, σας δίνουν την ευκαιρία να αποφασίσετε τι στόχους θα θέσετε και τι θα θέλατε να ξεφορτωθείτε οριστικά. Ανάδρομος ο Άρης στην Παρθένο, σας καλεί να συμμαζέψετε χρέη, οφειλές και να βάλετε τάξη στα οικονομικά σας.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βελτιώστε την εικόνα σας.

Ιχθύες

19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου

Η Αφροδίτη βοηθά να βρείτε στήριξη από φίλους ή από τον σύντροφο και να πραγματοποιήσετε στόχους, ενώ βοηθά και να πάρετε μεγαλύτερη ικανοποίηση από την ερωτική ζωή. Ήλιος και Ερμής από το τέλος της εβδομάδας στον Υδροχόο αυξάνουν το παρασκήνιο γύρω από το όνομα, τη δουλειά ή τα προσωπικά σας, γι’ αυτό φροντίστε να μη δίνετε λαβές. Ανάδρομος ο Άρης στην Παρθένο, στον τομέα σχέσεων - γάμου, σας ωθεί να επαναπροσδιορίσετε τη στάση σας βγάζοντας πολύτιμα συμπεράσματα!
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ξεκουραστείτε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου