Τα χειρότερα δώρα που μπορείτε να του κάνετε

3e2e125cd1432536421d9fb1f67f3c8f_M

Τι να αποφύγετε αν δε θέλετε να σας χωρίσει.

"Ήρθαν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά" σκέφτεστε και πολύ καλά κάνετε γιατί όντως οι μέρες είναι γιορτινές και σηκώνουν τραγούδι, χορό και πολλά δώρα.

Τώρα που πήρατε την άδειά σας σπάτε το κεφάλι σας τι δώρο να του πάρετε, όχι επειδή γιορτάζει, αλλά επειδή σας κάνει να χαμογελάτε χωρίς λόγο και αιτία και αυτό πρέπει να το επιβραβεύσετε.


Kλείσατε ραντεβού με την κολλητή σας για να σας πει το γούστο της, βάλατε το κινητό στο αθόρυβο για να μη σας αποσπάσει κανείς την προσοχή και ξεχυθήκατε στα μαγαζιά να βρείτε αυτό που του ταιριάζει. Προσέξτε όμως, για να μην σας πει ένα "γεια" και κατευθείαν ένα "αντίο" μόλις ανοίξει το δώρο που με τόσο κόπο έχετε ψάξει να του βρείτε αποφύγετε να διαλέξετε κάτι από την παρακάτω λίστα.


Αυτά τα Χριστούγεννα θέλετε να τα περάσετε με το αγόρι σας, το ίδιο και εμείς.
Σκεφτείτε καλά για ποιον αγοράζετε το σκουλαρίκι για το αυτί, το βιβλίο με την "ιστορία του τατουάζ από τα αρχαία χρόνια" και το κρεμαστό για το λαιμό. Το αγόρι σας δεν έχει τρύπες στα αυτιά, σιχαίνεται τα τατουάζ και δε φοράει ποτέ κοσμήματα.


Μην του αγοράσετε κάτι που θέλετε για τον εαυτό σας. Πολύ ωραία η ψηφιακή μηχανή που μόλις ανακαλύψατε, αλλά το συγκεκριμένο συλλεκτικό μοντέλο με τη Hello Kitty είναι απαγορευτικό.


Τα ερωτικά βοηθήματα, το κάμα σούτρα, τα εσώρουχα με τα στρας, τα κινούμενα σχέδια, τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες, το δίχτυ και τη διαφάνεια ακούγονται πολύ ωραία όταν τα ψωνίζετε για τον εαυτό σας. Απομακρυνθείτε από το μποξεράκι ελέφαντα όσο προλαβαίνετε και τον περίτεχνο δονητή και αφήστε το χιούμορ για το "Ράδιο Αρβύλα". Το αγόρι σας θέλει κοπέλα και όχι το Μάρκο Σεφερλή.


Σταματήστε να παλιμπαιδίζετε έχετε περάσει προ πολλού τα έντεκα και δε θέλετε να σας υπενθυμίσουμε πόσα χρόνια πάνε από τότε. Ωραίες οι καρδούλες, τα σοκολατάκια, τα αρκουδάκια, αλλά δε γιορτάζετε τον Άγιο Βαλεντίνο και αν συνεχίσετε έτσι μάλλον δε θα τα καταφέρετε μέχρι το Φεβρουάριο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου