Ζώδια: 30/10 - 5/11

safe_image

Ένταση και ταλαιπωρία

Ο Νοέμβριος είναι σύνθετος μήνας, καθώς τώρα αρχίζουν οι εκλείψεις της χειμερινής περιόδου. Εκτός αυτού, στις 11/11 ο Άρης περνά στην Παρθένο, όπου και θα παραμείνει ως τις αρχές Ιουλίου του 2012, ταλαιπωρώντας κυρίως Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς, σηματοδοτώντας μια περίοδο γεμάτη αλλαγές.

Κριός

21 Μαρτίου-19 Απριλίου

Ο Νοέμβριος έρχεται με πολύ καλύτερους οιωνούς σε όλους τους τομείς, αλλά κυρίως στη διάθεσή σας. Οι δυσκολίες της καθημερινότητας και το άγχος δεν είναι κάτι που βαραίνει πλέον τόσο πολύ στα κέφια σας. Έπειτα βλέπετε πόσο πολύ σας στηρίζουν φίλοι, συνεργάτες και συγγενείς στα σχέδιά σας, και αυτό τονώνει την αυτοπεποίθησή σας. Ο μήνας σάς παρέχει μια ευκαιρία κέρδους και ικανοποίησης και ανοίγει ένα παράθυρο στην τύχη σε ό,τι αφορά ταξίδια, σχέσεις με ξένους, εμπορικές δραστηριότητες, νομικά ζητήματα, εκδόσεις και σπουδές.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Δραστηριοποιηθείτε!

Ταύρος

20 Απριλίου-20 Μαΐου

Ο Νοέμβριος ξεκινά ρίχνοντας τους προβολείς επάνω σας, αφού η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο στις 10/11. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να ξεκαθαρίσετε πολλά από αυτά που σας απασχολούσαν σε αισθηματικά και επαγγελματικά και να βάλετε σε μια τάξη τα νέα δεδομένα που προκύπτουν. Πολλές και ποικίλες αλλαγές στο προσκήνιο χρήζουν αυξημένης προσοχής, ειδικά στον άξονα καριέρα - οικογένεια όπου πρέπει να αναθεωρήσετε απόψεις. Ερωτικά, μετά τις 11/11, πολλά διαφοροποιούνται προς το καλύτερο.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Εκφράστε όσα σκέφτεστε.

Δίδυμοι

21 Μαΐου-21 Ιουνίου

Ο Νοέμβριος σας φέρνει αντιμέτωπους με τις νέες συνθήκες που θα αρχίσουν να διαμορφώνονται στη ζωή σας, καθώς στις 11/11 ο Αρης περνά σε μια κόντρα θέση προς το ζώδιό σας και δεν αναμένεται να φύγει από εκεί πριν από τις αρχές Ιουλίου του 2012. Η πρώτη έκλειψη της χειμερινής περιόδου θα σας επηρεάσει στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών, δημιουργώντας ανατροπές, καθώς και ευκαιρίες να προσελκύσετε σημαντικούς ανθρώπους. Στον τομέα σχέσεις θα νιώσετε τη μεγαλύτερη πίεση, εκεί όμως θα βιώσετε και τη μεγαλύτερη ανταμοιβή.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μια νέα ερωτική γνωριμία.

Καρκίνος

22 Ιουνίου-22 Ιουλίου

Δύο πράγματα σας κάνουν να «τρέχετε» τον Νοέμβριο. Το ένα αφορά την υγεία και τη φυσική κατάσταση, καθώς τώρα βγαίνουν ίσως κάποιες υπερβολές που κάνατε ή τώρα προγραμματίζετε να κάνετε κάτι για ένα θέμα υγείας που σας απασχολούσε και όλο το αναβάλλατε (από μια επίσκεψη στον οδοντίατρο μέχρι κάποια μικροεπέμβαση). Το δεύτερο αφορά τη δουλειά, όπου σας πέφτει ένα πιο βαρύ κομμάτι υποχρεώσεων, είτε επειδή κάποιος σας φορτώνει με τις δικές του είτε επειδή κάτι αλλάζουν τα πράγματα.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Νέες επαγγελματικές σχέσεις.

Λέων

23 Ιουλίου-22 Αυγούστου

Ο Νοέμβριος διαφαίνεται πιο βοηθητικός και κάπως πιο ανέφελος από τον προκάτοχό του. Βέβαια, η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σας δεν σας επιτρέπει προς το παρόν και μέχρι και τις 10/11 να εφησυχάζετε και να παραιτείστε από διεκδικήσεις, αλλά μπορείτε να βαδίσετε σε πιο στέρεο έδαφος και να έχετε καλύτερα αποτελέσματα σε δουλειά και σχέσεις. Εστιάστε σε πιο μακροχρόνια πλάνα και μην περιμένετε άμεσα κέρδος ή αποτελέσματα. Με τον Άρη στην Παρθένο επί οκτώ μήνες φαίνεται ότι θα χρειαστεί να εξαντλήσετε οικονομικά τις πηγές σας.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Επίλυση θεμάτων δουλειάς.

Παρθένος

23 Αυγούστου-23 Σεπτεμβρίου

Ο Άρης θα περάσει στο ζώδιό σας στις 11/10, όπου και θα παραμείνει ως τις αρχές Ιουλίου. Στις 25/11 έρχεται και μια έκλειψη να επηρεάσει τον τομέα της οικογένειας ή του σπιτιού (ως χώρου). Κάποιοι πιθανώς ξοδεύετε αρκετά αυτήν την εποχή για το σπίτι σας ή βρίσκεστε στη φάση μιας αγοράς ή ενοικίασης νέου χώρου. Παράλληλα, ίσως μερικοί από εσάς να αλλάζετε και χώρο δουλειάς. Όπως και να έχει, ως τις 10/11 το κλίμα είναι ευνοϊκότερο από κάθε άποψη και μπορείτε να επιτύχετε πιο εύκολα τους στόχους σας.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Νέες αφίξεις στα ερωτικά.

Ζυγός

24 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου

Ο Νοέμβριος δεν σας απαλλάσσει από το άγχος σχετικά με ένα επαγγελματικό ή οικογενειακό ζήτημα, ανοίγει ωστόσο τον δρόμο για να κάνετε κάποιες κινήσεις ή να σχεδιάσετε καλύτερα το μέλλον. Πολλά από τα πλάνα που είχατε, άλλωστε, στο ξεκίνημα του φθινοπώρου φαίνεται ότι τώρα επανεξετάζονται, όχι μόνο από εσάς τους ίδιους, αλλά και από όσους συμβιώνουν ή συνεργάζονται μαζί σας. Το ξεκίνημα του Νοεμβρίου είναι πιθανό να σας φέρει μια ευκαιρία κέρδους, να σας δώσει μια αποζημίωση ή κάποιο χρηματικό ποσό, το οποίο δεν είχατε υπολογίσει.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Φροντίστε την υγεία σας.

Σκορπιός

24 Οκτωβρίου-22 Νοεμβρίου

Ο Νοέμβριος δίνει την υπόσχεση της επιτυχίας, κυρίως στον οικονομικό τομέα, αφού με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα καταφέρετε να αυξήσετε τα έσοδά σας, αλλά θα οδηγηθείτε και σε ένα πιο προσγειωμένο μοντέλο οικονομικής διαχείρισης. Επαγγελματικά, μετά τις αλλαγές ή δυσκολίες του προηγούμενου μήνα, τώρα νιώθετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας. Το πιο δύσκολο κομμάτι του Νοεμβρίου εκτείνεται ως τις 11 του μήνα, οπότε έχουμε την Πανσέληνο στον Ταύρο και την είσοδο του Άρη στην Παρθένο.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Φροντίστε τα οικονομικά.

Τοξότης

23 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου

Πολλές φορές αναλωνόμαστε σε πράγματα που προσπαθούμε να αλλάξουμε, επειδή δεν μας αρέσουν έτσι όπως είναι και σπαταλάμε ενέργεια αλλά και χρόνο, διότι στο ίδιο διάστημα χάνουμε ευκαιρίες να κάνουμε άλλα σημαντικότερα. Συμβιβαστείτε επιτέλους με αυτά που βλέπετε ότι χρόνια τώρα μένουν ίδια και ανοίξτε τα φτερά σας σε εποικοδομητικές δραστηριότητες. Αφήστε πίσω τις εμμονές και πειραματιστείτε με νέα πρόσωπα, συνεργασίες και σχέσεις. Η εμπειρία της αλλαγής είναι στη φύση σας! Η έκλειψη στο ζώδιό σας θα σας το υπενθυμίσει.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ζύγισμα δυνατοτήτων.

Αιγόκερως

22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου

Ο Νοέμβριος είναι αρκετά σύνθετος, αλλά μην πτοείστε. Μετά τις 11/11, με τη βοηθητική για το ζώδιό σας θέση του Άρη, μπορείτε να επιτύχετε παντού πιο συμφέρουσες οικονομικές και επαγγελματικές διαπραγματεύσεις. Επίσης δρα βοηθητικά στον έρωτα, είτε έχετε είτε θέλετε να αποκτήσετε σχέση. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα είναι πιο εσωστρεφές και είτε νιώθετε ότι θέλετε να φροντίσετε τον εαυτό σας, όπως υποδεικνύει άλλωστε και η έκλειψη στον Τοξότη, είτε κάνετε παρασκηνιακές επαγγελματικές συζητήσεις.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ηρεμία και ξεκούραση.

Υδροχόος

20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου

Με ασάφεια, ανασφάλεια και άγχος ξεκινά η πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου, αλλά αυτό πια τείνει να γίνει ρουτίνα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας. Ό,τι και αν σας απασχολεί αυτήν την περίοδο, είτε πρόκειται για ένα ζήτημα υγείας, μια επαγγελματική δραστηριότητα ή ένα οικονομικό θέμα, φαίνεται πως τον Νοέμβριο θα οδηγηθεί προς μια λύση που θα σας ανακουφίσει, κυρίως ψυχολογικά. Ο μήνας προσφέρεται επίσης για ένα ταξίδι, μια συνάντηση με φίλους και με αγαπημένα πρόσωπα από το παρελθόν και για μια πιο νηφάλια στάση απέναντι στα πράγματα.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Συναντήστε φίλους.

Ιχθύες

19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου

Ο νέος μήνας μπαίνει με διάθεση να σας κάνει να «σηκώσετε τα μανίκια» και να δουλέψετε για να αποδείξετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε παρά τη δυσπιστία κάποιων, καθώς επίσης και να ξεκαθαρίσετε το τοπίο σε συνεργασίες, σχέσεις, ακόμη και στον γάμο. Ο Άρης απέναντί σας μετά τις 11/11 κάνει τους άλλους απαιτητικούς και μερικές φορές σκληρούς μαζί σας, ευνοώντας κόντρες ή διαφωνίες. Σημασία έχει εσείς να είστε ψύχραιμοι και κάθε φορά που αντιμετωπίζετε κάτι να βάζετε μπροστά τη λογική και όχι τον παρορμητισμό.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Επιχείρηση «ξεκαθάρισμα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου