Ζώδια: 23/10 - 29/10

zodia_207010615

Υγεία και ψυχραιμία

Η τελευταία εβδομάδα του μήνα μάς «φιλοδωρεί» με μια νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού, κάνοντάς μας πιο ευάλωτους και παρορμητικούς. Ψυχραιμία σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου και μεγαλύτερη φροντίδα στα θέματα υγείας.

Κριός

21 Μαρτίου-19 Απριλίου

 

Η νέα Σελήνη δεν σας επηρεάζει αρνητικά. Τώρα το ενδιαφέρον σας στρέφεται στους τομείς των οικονομικών και των αισθηματικών. Για κάποιον λόγο μερικές ανασφάλειες και φόβοι φαίνεται να βγαίνουν στην επιφάνεια και αυτό σας δημιουργεί δυσφορία. Ευτυχώς αυτή η κατάσταση είναι εντελώς παροδική και δεν θα έχει μεγαλύτερη επίδραση επάνω σας, παρά μόνο για λίγες ημέρες. Ίσως να γίνετε λίγο πιο ζηλιάρηδες, πιο κτητικοί και να προβάλετε αυτές τις φοβίες στον σύντροφό σας, αλλά σύντομα όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.


ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Περιποιηθείτε τον σύντροφό σας.

 

Ταύρος

20 Απριλίου-20 Μαΐου

 

Μια νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού απέναντί σας οπωσδήποτε σας κάνει πιο ευερέθιστους και κυκλοθυμικούς. Ό,τι και αν προκύψει τώρα, ακόμη και πράγματα που μπορεί να σας ξεβολέψουν, εν τέλει θα είναι για το καλό σας, αφού θα σας αναγκάσουν να βγείτε από την αδράνεια και να πάρετε κάποιες πιο σημαντικές αποφάσεις για τις σχέσεις ή για τα θέματα των οικονομικών σας. Δώστε αρκετή προσοχή σε ό,τι αφορά τις αγοραπωλησίες αυτές τις ημέρες, ειδικά αν πρόκειται για κάποιο ακίνητο, γιατί μπορεί να πέσετε θύμα παραπλάνησης.


ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔ

ΑΣ: Αναθεωρήστε συνεργασίες.

 

Δίδυμοι

21 Μαΐου-21 Ιουνίου

 

Η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού και επηρεάζει δύο σημαντικούς για εσάς τομείς, την υγεία και την εργασία. Για κάποιους από εσάς ίσως η επιρροή γίνει αντιληπτή μόνο στον έναν τομέα. Αλλαγές στον χώρο της δουλειάς, περισσότερες υποχρεώσεις που μπορεί να οδηγήσουν και σε υπερκόπωση, κάποιες ενοχλήσεις στην υγεία που ίσως δεν μπορείτε να αντιληφθείτε πώς προέκυψαν ή η απόφαση να γίνετε λίγο πιο «fit» ακολουθώντας καλύτερες διατροφικές συνήθειες είναι μέσα στα σενάρια.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ξεκινήστε άσκηση.

 

Καρκίνος

22 Ιουνίου-22 Ιουλίου

 

Η Σελήνη είναι ο κυβερνήτης σας, εξού και είστε ευαίσθητοι στις μεταβολές της. Αυτήν τη φορά η νέα Σελήνη δεν πραγματοποιείται σε ένα δυσαρμονικό προς το δικό σας ζώδιο, έτσι, όσο και να σας ξεβολέψει, δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρείτε μια λύση. Ο τομέας του έρωτα, της δημιουργίας και των παιδιών επηρεάζεται και μπορεί να φέρει αλλαγές στην ήδη υπάρχουσα κατάσταση. Αν είστε μόνοι, μπορεί τώρα να γνωρίσετε κάποιον που θα σας γοητεύσει και αν έχετε ήδη σχέση να αποφασίσετε μια συμβίωση, το επόμενο βήμα ή την απόκτηση απογόνου.


ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ερωτευθείτε!

 

Λέων

23 Ιουλίου-22 Αυγούστου

 

Θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια φέρνει στο προσκήνιο η νέα Σελήνη στον Σκορπιό για τους Λέοντες, ειδικότερα για όσους είστε γεννημένοι τον Ιούλιο, και είναι πιθανόν να αναστατώσει κάπως την καθημερινότητά σας. Οι γονείς, τα παιδιά, ο σύντροφος ή και το ίδιο το οίκημα στο οποίο διαμένετε πιθανώς να χρειάζονται τη φροντίδα σας αυτές τις ημέρες. Φυσικά, με μια τέτοια νέα Σελήνη, πρέπει να είστε και εσείς προσεκτικοί με την υγεία σας, γιατί θα είστε φορτωμένοι με στρες και θα νιώθετε πιο ευάλωτοι.


ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Φροντίστε την οικογένειά σας.

 

Παρθένος

23 Αυγούστου-23 Σεπτεμβρίου

 

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο φιλικό σας ζώδιο του Σκορπιού δεν φαίνεται να σας επηρεάζει αρνητικά, και αυτό μόνο αισιόδοξο μπορεί να είναι. Μάλιστα, το φεγγάρι αυτό μπορεί να σας δώσει κάποιες ιδέες, τις οποίες μπορείτε να αξιοποιήσετε επαγγελματικά. Ό,τι έχει σχέση με ταξίδια ή συνεργασίες με ξένους, ό,τι αφορά εκδόσεις, σπουδές και νομικές υποθέσεις έρχεται στο προσκήνιο τώρα και απορροφά πολλή από την ενέργεια και την προσοχή σας. Αποφύγετε να συμφωνήσετε κοντά στην ημέρα της νέας Σελήνης.


ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μια επαγγελματική επιτυχία.

 

Ζυγός

24 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου

 

Ο Οκτώβριος τελειώνει και μαζί του η αλήθεια είναι ότι τελειώνουν και τα αποθέματα ενέργειας, υπομονής και κουράγιου που διαθέτατε τον τελευταίο καιρό. Στο παρά πέντε, όμως, κάτι καινούργιο έρχεται να σας προσφέρει στήριξη: μια νέα Σελήνη στον τομέα των οικονομικών. Αυτό μπορεί να αφορά τον μισθό σας (σας εύχομαι μια αύξηση ολόψυχα), τις οικονομικές υποχρεώσεις σας προς τρίτους και γενικώς τις δοσοληψίες σας. Αν, για παράδειγμα, πρέπει να υπογράψετε μια οικονομική συμφωνία, αυτή είναι η κατάλληλη εβδομάδα.


ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αυξήστε τα έσοδά σας!

 

Σκορπιός

24 Οκτωβρίου-22 Νοεμβρίου

 

Η νέα Σελήνη του Οκτωβρίου συμπίπτει με τα γενέθλιά σας, άρα για εσάς έχει ξεχωριστή σημασία, αφού επηρεάζει ολόκληρη τη γενεθλιακή σας χρονιά –και όχι μόνο αυτές εδώ τις ημέρες. Η νέα αυτή Σελήνη δείχνει ότι έχει φτάσει με κάποιον τρόπο το τέλος ενός κύκλου εμπειριών με έναν άνθρωπο, έναν συνεργάτη ή μια συγκεκριμένη επαγγελματική κατάσταση και ότι αρχίζει κάτι καινούργιο. Κάποιοι μπορεί ήδη να έχετε υπόψη σας τα νέα δεδομένα, κάποιοι άλλοι απλώς τα υποψιάζεστε. Σε κάθε περίπτωση, όλα φαίνεται να αλλάζουν στις επόμενες ημέρες.


ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μια νέα συνεργασία.

 

Τοξότης

23 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου

 

Η νέα Σελήνη της εβδομάδας πραγματοποιείται σε ένα ουδέτερο προς το δικό σας ζώδιο και είναι σχετικώς ήπια. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε είναι κάποια μυστικά που ίσως βγουν στην επιφάνεια και σας προβληματίσουν. Ακόμη, είναι καλό κατά τη διάρκεια αυτής της νέας Σελήνης να φροντίσετε τον εαυτό σας και να ξεκουραστείτε, διότι το άγχος της δουλειάς μπορεί να σας εξουθενώσει χωρίς να το καταλάβετε. Ως το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου είστε, πάντως, προφυλαγμένοι από τα πολύ δύσκολα.


ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Προσέξτε την υγεία σας.

 

Αιγόκερως

22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου

 

Η νέα Σελήνη του Οκτωβρίου πραγματοποιείται στο φιλικό προς το δικό σας ζώδιο του Σκορπιού και οπωσδήποτε δεν θα σας επηρεάσει αρνητικά, ειδικά μάλιστα αν δεν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες σε σταθερά ζώδια. Ο τομέας των φίλων δέχεται περισσότερο την επιρροή του φεγγαριού και έτσι ένα άτομο με το οποίο συνδέεστε φιλικά είναι πιθανό να βιώσει κάποιες αλλαγές στη ζωή του και να  ζητήσει τη στήριξή σας. Καθόλου απίθανο και το αντίστροφο σενάριο, δηλαδή να αναζητάτε εσείς κάποια βοήθεια από ένα φιλικό σας πρόσωπο.


ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Δεχθείτε επαγγελματική στήριξη.

 

Υδροχόος

20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου

 

Η νέα Σελήνη του Οκτωβρίου σαφώς σας επηρεάζει πιο άμεσα, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τον Ιανουάριο, οπότε και θα πρέπει να περιμένετε μερικές σημαντικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Αν δεν θέλετε να φύγετε από μια συνεργασία ή αν επιθυμείτε να προχωρήσετε σε κάποια αλλαγή, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στο πώς θα χειριστείτε τις καταστάσεις. Επειδή η επικοινωνία σας δεν είναι στα φόρτε της αυτό το διάστημα, κρατήστε ήπια στάση και περιμένετε να περάσει η καταιγίδα για να προχωρήσετε παρακάτω.


ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μια επαγγελματική πρόταση.

 

Ιχθύες

19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου

 

Η νέα Σελήνη στον Σκορπιό δεν σας επηρεάζει αρνητικά, τουλάχιστον αν δεν έχετε πλανήτες σε σταθερά ζώδια. Παρ’ όλα αυτά, μια μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα επικοινωνίας, μετακινήσεων και ταξιδιών θα πρέπει να την επιδιώξετε. Ένα επαγγελματικό ταξίδι, ίσως και απρόσμενο, μπορεί να προκύψει αυτές τις ημέρες, το σίγουρο είναι πάντως ότι θα καταφέρετε να το συνδυάσετε με αναψυχή. Αν ετοιμάζεστε να κλείσετε κάποια συμφωνία ή να κάνετε αγορά αυτοκινήτου, υπολογιστή ή κάποιου μέσου επικοινωνίας, πραγματοποιήστε τα αυτήν την εβδομάδα.


ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ένα ταξίδι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου