Πόσο ικανοποιημένος είναι με το πέος του;

Δεν είμαστε μόνο εμείς τα κορίτσια που έχουμε ανασφάλειες με το σώμα μας. Είναι και τα αγόρια που αγχώνονται, ειδικά με το πέος τους, έχουν δεν έχουν λόγο!


Όπως εσύ έχει ιδανικό βάρος αλλά δεν είσαι ικανοποιημένη, έτσι και ο καλός σου μπορεί να είναι προικισμένος εκεί χαμηλά αλλά να μην είναι και ικανοποιημένος.
Σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιεύει το ''The Journal of Sexual Medicine'' και διεξήχθη από ερευνητές του ''Kings College London'', το μέγεθος του πέους δεν κάνει απαραίτητα τους άντρες να νιώθουν πιο ασφαλείς
Στην έρευνα συμμετείχαν 173 άντρες που απάντησαν σε ερωτηματολόγιο που αφορούσε τα πάντα γύρω από το πέος τους. 46 από αυτές τους άντρες συμφώνησαν να μετρηθεί το πέος τους από ουρολόγο.
Όπως αποδείχτηκε, το 30% των αντρών που συμμετείχαν είναι απογοητευμένοι από το πέος τους ενώ το 35,2% έκρινε το πέος του ικανοποιητικό.
Το ενδιαφέρον είναι πως οι άντρες με το μεγαλύτερο πέος σε σχέση με το μέσο μέγεθος, ντρέπονταν για τα προσόντα τους. Υπάρχουν μάλιστα άντρες με μικρότερο πέος που μια χαρά χαρούμενοι δήλωσαν με τα προσόντα τους.
Οι ερευνητές αποκάλυψαν μάλιστα πως το πώς βλέπει ένας άντρας το πέος του, έχει να κάνει και με την πνευματική του υγεία. Οι άντρες που υπέφεραν από άγχος, κατάθλιψη ή στρες, αντιμετώπιζαν το πέος τους με μεγαλύτερη απογοήτευση και πιο επικριτικά.
Μια ενδιαφέρουσα δήλωση των αντρών που συμμετείχαν στην έρευνα είχε να κάνει με την πεποίθηση τους πως οι άλλοι μπορούν να καταλάβουν το μέγεθος και το σχήμα του πέους τους, ακόμα και πάνω από τα ρούχα (!)
Μια ακόμα ενδιαφέρουσα πτυχή της έρευνας έχει να κάνει με τους μπαισέξουαλ ή ομοφυλόφιλους άντρες, που φάνηκαν να έχουν μεγαλύτερο στρες σχετικά με το πέος τους, σε σχέση με τους στρέιτ άντρες. Οι ερευνητές, συνέδεσαν το γεγονός αυτό, με τις περισσότερες ευκαιρίες που έχουν οι συγκεκριμένες κατηγορίες αντρών, να συγκρίνουν τα προσόντα τους με εκείνα άλλων αντρών.
Το μέσο μέγεθος πέους των αντρών που συμμετείχαν στην έρευνα ήταν ανάμεσα στα 7 με 18 εκατοστά σε χαλαρή φάση και 10 ως 20 εκατοστά σε στύση. Το φάρδος πέους ξεκινούσε από τα 9 ως τα 17 εκατοστά σε στύση.
Αυτό που πρέπει να συγκρατήσουμε είναι ότι ένας άντρας βλέπει διαφορετικά το πέος του (μικρό ή μεγάλο) σε σχέση με τους φόβους που έχει στο μυαλό του. Τη μεγαλύτερη ζημιά την υπέστησαν αρσενικά στα χρόνια νεότητας, όταν δέχτηκαν ένα κακό σχόλιο σχετικά με το πέος τους από μια πρώην.
Πηγή new york times, www.kcl.ac.uk

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου