Tips για βλέμμα που μαγνιτίζει!

Γράφει η Κική Στ.
fc75f6a9d4caad7545dbc45c5c80e99f
Τα μάτια είναι από τα πιο σημαντικά σημεία του προσώπου μας και γι’ αυτό χρειάζονται και την απαραίτητη φροντίδα και περιποίηση! Εδώ σας έχω μερικά tips που θα κάνουν το βλέμμα σας να δείχνει πιο ξεκούραστο και το μακιγιάζ σας ακαταμάχητο!

- Πριν πέσεις για ύπνο, άπλωσε αρκετή ποσότητα κρέμας ματιών σε μορφή gel που προηγουμένως έχεις βάλει στο ψυγείο και κοιμήσου. Την επόμενη μέρα οι μαύροι κύκλοι και τα πρηξίματα θα έχουν εξαφανιστεί! 
- Όσον αφορά το μακιγιάζ, για να παραμείνει η σκιά σου όλη μέρα, ανάμειξε λίγη ενυδατική κρέμα με concealer και άπλωσέ το γύρω από τα μάτια και ψηλά στους κροτάφους και σβήσε με πούδρα. Έτσι θα φωτίσεις το βλέμμα σου. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχεις απλώσει ενυδατική ή αντηλιακή κρέμα και πιο πριν έτσι ώστε να μη έρθουν η πούδρα και το concealer σε άμεση επαφή με το δέρμα!
- Πριν χρησιμοποιήσεις το ειδικό ψαλίδι για το γύρισμα των βλεφαρίδων, ρίξε πάνω του λίγο ζεστό αέρα με σεσουάρ. Λόγω θερμότητας οι βλεφαρίδες σου θα αποκτήσουν τέλειες καμπύλες. 
- Αν θες κατά την διάρκεια της ημέρας να φρεσκάρεις τη μάσκαρα, άπλωσε λίγο λάδι ντεμακιγιάζ για να μαλακώσουν οι βλεφαρίδες σου και να αποφύγεις την δημιουργία κόμπων.
- Αν τα φρύδια σου είναι ατίθασα, δώσε τους την φορά που θες, ακολουθώντας το παρακάτω tip: πλύνε το βουρτσάκι μιας μάσκαρα που δεν χρησιμοποιείς πια, άπλωσε gel μαλλιών και χτένισέ τα καθημερινά. Μετά τον πρώτο μήνα θα τα έχεις βάλει κυριολεκτικά στη θέση τους!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου