Γαμήλια δεξίωση βγαλμένη από παραμύθι για τη Μοιραράκη

Γράφει η Ειρήνη Μ.

dmiraraki
Με περίπου 1.000 καλεσμένους γιόρτασε η Δέσποινα Μοιραράκη το γάμο της σε χώρο των Βορείων Προαστίων.
Μεταξύ αυτών ήταν πολλά γνωστά ονόματα της σόουμπιζ: ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, η Μιμή Ντενίση, η Χριστίνα Λαμπίρη και το σύζυγό της, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Γιώργος Τσαλίκης και πολλοί ακόμη επώνυμοι φίλοι τους.


Η γαμήλια δεξίωση ήταν πραγματική υπερπαραγωγή (λογικά αφού την οργάνωσε ο σκηνοθέτης Τάσος Μπιρσίμ) που είχε τα πάντα: από σαμπάνια μέχρι και δεκάδες βεγγαλικά που φώτισαν τον ουρανό!  Το ευτυχισμένο ζευγάρι «έκανε είσοδο» κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου και με μουσικό χαλί το «Φτάνει που ξέρω» του Αντώνη Ρέμου.
Το ζευγάρι έριξε και πολύ χορό και μάλιστα με πολύ καλές επιδόσεις! Είχε βοηθήσει βέβαια σε αυτό και ο διάσημος χορογράφος Κάρολι Βάμος που τους έκανε μερικά. ιδιαίτερα! Όπως τόνισε ο ίδιος, πάντως, εκεί που η Δέσποινα Μοιραράκη δεν παιζόταν ήταν στο ζεϊμπέκικο, αν και η ίδια τελικά δεν το χόρεψε στη γαμήλια δεξίωση.
Το κέφι περίσσευε στη δεξίωση και όλοι είχαν να πουν μία καλή κουβέντα για το ζευγάρι και να τονίσουν ότι ταιριάζουν απόλυτα, ενώ αρκετά ήταν τα σχόλια για όσους κατέκριναν τη χλιδάτη δεξίωση με τους φίλους της κας Μοιραράκη να τονίζουν ότι «τα λεφτά της τα έχει δουλέψει και θα τα ξοδέψει όπως αυτή επιθυμεί και κυρίως στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου