Καλοκαιρινές διακοπές για πάντα!!!

Γράφει η Νάγια Γ.

photoholidaysfw3
Πού
, πότε και πόσα θα ξοδέψω είναι τα τρία ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν.
Το...άσε και θα δούμε, νωρίς είναι ακόμη και τα πάντα να γίνονται την τελευταία στιγμή, μπορεί να αποτελεί ίδιον του Έλληνα, σίγουρα, όμως, δεν οδηγεί στο καλύτερο αποτέλεσμα. Υπάρχουν πλέον πολλοί τρόποι για να αναζητήσει και να βρει κανείς αυτό που θέλει.

1. Τα τουριστικά γραφεία παρέχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα της αγοράς, με πλήθος προτάσεων για όλα τα βαλάντια.
2. Το internet αποτελεί και στη χώρα μας το βασικό εργαλείο όπου μπορεί κανείς να αναζητήσει και να βρει πολύ περισσότερα απ ότι θα περίμενε, ενώ τα χιλιάδες έντυπα πληροφοριακού υλικού των τουριστικών επιχειρήσεων και των διαφόρων περιοχών παρέχουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που έχει ανάγκη ο ταξιδιώτης.
Το πρώτο λοιπόν είναι η αναζήτηση του Τόπου, του Χρόνου και της κατάλληλης Τιμής. Οι τρεις αυτές παράμετροι έχουν μια ιδιαίτερη και στενή σχέση μεταξύ τους. Συνθέτουν αυτό που λένε το χρυσό τρίγωνο των διακοπών. Ιδανικές διακοπές σημαίνει, εκτός απροόπτου, ότι οι τρεις αυτοί παράγοντες, η περιοχή, ο χρόνος και η τιμή, έχουν συνδυαστεί με τον πιο κατάλληλο τρόπο. Ίσως πρέπει κανείς να σκεφθεί ότι διακοπές υπάρχουν και εκτός του Ιουλίου –Αυγούστου. Σκεφθείτε ότι εκτός της τουριστικής αιχμής θα επισκεφτείτε όποια περιοχή θέλετε σε πολύ πιο ανθρώπινους ρυθμούς και σαφώς σε πολύ καλύτερες τιμές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου