5 ανέξοδοι τρόποι για να είσαι όμορφη κάθε μέρα!

Γράφει η Σοφία Μ.

beautyNo money, no beauty?? Δε νομίζω!

Γιατί ακόμα και σε τέτοια περίοδο κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα να είναι όμορφη! Και αυτό δε σημαίνει απαραίτητα την αγορά επώνυμων προϊόντων περιποίησης. Κάθε σπίτι έχει όλα όσα χρειάζονται για μία σωστή φροντίδα ομορφιάς που είναι απαραίτητη τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Ορίσtε κάποιες εύκολες κινήσεις.

 

· Τώρα που πλησιάζει καλοκαίρι, οι δυσχρωμίες σε όλο το σώμα φαίνονται πιο έντονα και επιδεινώνονται. Για να τις καταπολεμήσετε στις φτέρνες, τους αγκώνες και τα γόνατα στύψτε ένα λεμόνι και ανακατέψτε το με δύο κουταλιές ζάχαρη. Τρίψτε το στα σημεία που θέλετε για τρία λεπτά και καθαρίστε με ένα στεγνό βαμβακερό ύφασμα.

· Για την καταπολέμηση της ξηρότητας στις φτέρνες μπορείτε να τις τρίψετε με βαζελίνη, να φορέσετε καλτσάκια και να κοιμηθείτε!

Περάστε τις πιο ξηρές περιοχές με ένα βαμβάκι με ελαιόλαδο. Έπειτα σκύψτε πάνω από ένα μπολ με βραστό νερό. Ο ατμός θα ανοίξει του πόρους, το λάδι θα εισχωρήσει πιο βαθιά και  επιδερμίδα θα ενυδατωθεί τέλεια.

· Για να εξαφανίσετε το σπυράκι που μόλις βγήκε φτιάξτε σε ένα κουταλάκι αλατόνερο και απλώστε το πάνω στην περιοχή χωρίς να το ξεπλύνετε. Επαναλάβετε δύο φορές την ημέρα.

· Για αποτελεσματική απολέπιση στα χείλη απλώστε ζάχαρη και τρίψτε τα μεταξύ τους. Έπειτα κάντε μασάζ με λιπ μπαλμ.

· Αν τέλειωσε το σκραμπ μια εύκολη home-made λύση είναι να ανακατέψετε κρυσταλλική ζάχαρη σε μέλι. Επίσης μπορείτε να κάνετε απολέπιση με ένα βρεγμένο με ζεστό νερό t-shirt.

· Αν τελείωσε το αγαπημένο σας άρωμα ρίξτε τις τελευταίες σταγόνες σε μία ενυδατική σώματος. Έτσι θα το κρατήσετε για λίγο ακόμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου