Η Lady Gaga αγοράζει βίλα στην Σπιναλόγκα!

5894_1212
 Πολύ κοντά στην αγορά πανάκριβης υπερπολυτελούς βίλας αξίας 3.5 εκατομμυρίων ευρώ στην Σπιναλόγκα, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες η Lady Gaga.

Η διάσημη και γνωστή για την εκκεντρικότητά της ερμηνεύτρια έχει εκδηλώσει τεράστιο ενδιαφέρον για την περιοχή όπου βρίσκεται το Νησί των Λεπρών, ενώ ρωτά συνέχεια να μάθει πράγματα για την ιστορία του.


H αγάπη της για την Κρήτη και δη το συγκεκριμένο μέρος φάνηκε από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε εκεί και δεν το έκρυψε. Πέρα από αυτό, όμως, η διάσημη καλλιτέχνιδα ενδιαφέρεται για μέρος ενός συγκροτήματος, το οποίο αποτελείται από εφτά υπερπολυτελείς βίλες με ιδιόκτητη πισίνα και ιδιωτική παραλία. Κάθε μια βίλα διαθέτει σπα, playroom, τεράστια δωμάτια, ειδικά διαμορφωμένους χώρους φιλοξενίας και βέβαια τεράστια μπαλκόνια με «πιάτο» τη Σπιναλόγκα.



Πριν από λίγους μήνες, η Lady Gaga βρέθηκε για ολιγοήμερη επίσκεψη στην Πλάκα και μάλιστα νοίκιασε σκάφος για να κάνει τον γύρο της Σπιναλόγκας. «Τις τελευταίες μέρες γίνεται μεγάλος ντόρος για το ότι ενδιαφέρεται να πάρει ένα σπίτι στην περιοχή. Ηδη κάποιοι δικοί της άνθρωποι αναζητούν κάποια σπίτια για να της τα δείξουν. Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για το συγκρότημα Island View Villas στην Πλάκα. Θα είναι μεγάλη μας τιμή για το νησί εάν γίνει κάτι τέτοιο. Την έχει εντυπωσιάσει πολύ το μέρος και η ιστορία του. Μάλιστα, όταν έφυγε μου είπε ότι σίγουρα θα ξανάρθει», δήλωσε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Γιώργος» Giovanni.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου