Καταιγίδες στο Λονδίνο την Παρασκευή 29 Απριλίου

prince-william-kate-middleton

Με ομπρέλα, μην σας πούμε και με. βάρκα θα πάει την Παρασκευή η Kate στον γάμο της με τον πρίγκιπα William.
Όπως διαβάζουμε στο site του βρετανικού ειδησεογραφικού δικτύου bbc, αλλά και σε άλλες ιστοσελίδες καιρικών προβλέψεων, η μετεωρολογική υπηρεσία της χώρας προβλέπει ισχυρές βροχές, καταιγίδες, ανέμους εντάσεως εννέα μποφόρ και υγρασία σε ποσοστό 86%!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η 29η Απριλίου επιλέχθηκε από το Παλάτι του Buckingham ως η πλέον ιδανική ημερομηνία που ο καιρός θα παρουσίαζε κάποια βελτίωση και το μικρότερο ποσοστό βροχής, καθώς η συννεφιά, οι βροχές και γενικότερα η κακοκαιρία αποτελούν κανόνα και όχι εξαίρεση για την Βρετανική πρωτεύουσα.
Βέβαια, εάν οι μετεωρολόγοι «πέσουν μέσα», θα επιβεβαιωθούν και οι χειρότεροι φόβοι της νύφης που ήθελε να χαρεί τόσο την διαδρομή προς το Westminster Abbey όσο και κατά την επιστροφή της. Το θέαμα, βέβαια, και δη το τηλεοπτικό θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Σκεφτείτε με 86% υγρασία, τι θα πάθουν τα μαλλιά της μέλλουσας πριγκίπισσας. Και οι γαλαζοαίματες βέβαια, μία φρίκη θα την πάθουν, είναι δεδομένο. Τί να πει και η Kate; 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι θα την βλέπουν από τις οθόνες τους εκείνη την ώρα... Δράμααα...   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου