Γράφει η Ειρήνη Μ.
Υλικά:
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 πακέτο μπισκότα πτι- μπερ
3 κουταλιές κακάο
μισή πλάκα βούτυρο
Εκτέλεση:
1ο Βήμα:
Bγάζουμε το βούτυρο από το ψυγείο για να αποκτήσει θερμοκρασία δωματίου
2ο Βήμα:
Μόλις αποκτήσει το βούτυρο θερμοκρασία δωματίου, το βάζουμε σε ένα μπωλ με το ζαχαρούχο γάλα και το χτυπάμε με ένα σύρμα
3ο Βήμα:
Στη συνέχεια ρίχνουμε σιγά- σιγά το κακάο μας και ανακατεύουμε καλά, μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί
4ο Βήμα:
Σπάμε τα μπισκότα σε μεγάλα σχετικά κομμάτια και τα ρίχνουμε στο μπωλ, συνεχίζοντας το ανακάτεμα με το χέρι
5ο Βήμα:
Σε τελικό στάδιο, το απλώνουμε σε ένα αλουμινόχαρτο οριζόντια και το τυλίγουμε σφυχτά ώστε να αποκτήσει ένα κυλινδικό σχήμα
6ο Βήμα:
Αφήνουμε το γλυκό μας για τουλάχιστον 4 ώρες στη συντήρηση
7ο Βήμα:
Σερβίνουμε και απολαμβάνουμε
Καλή επιτυχία!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου