Οι ωραιότεροι άνδρες στην Ιστορία

Πάμε στους δέκα ωραιότερους άνδρες της Ιστορίας … Κορίτσια θαυμάστε ελευθερα!

10. Μarlon Brando marlon_brando

Δεν ζούσα στην εποχή του, αλλά ο Μarlon Brando δεν μπορεί να λείπει από αυτή τη δεκάδα. Από ένας πολύ ωραίος νέος άντρας, έγινε μια τόσο επιβλητική φυσιογνωμία που ενσάρκωσε τον αρχηγό της Μαφίας στον «Νονό». Όλο αυτό είναι πραγματικά μια τόσο ξεχωριστή ιστορία ανδρικής ομορφιάς… Η ομορφιά φεύγει, η γοητεία μένει.




9. James Dean james-dean

Το πρώτο αλάνι που ράγισε πολλές καρδιές και προκάλεσε την τότε κοινή γνώμη ως «επαναστάτης χωρίς αιτία»… Δυστυχώς τον βρήκε η μοίρα των ανθρώπων που ζουν τη ζωή τους έντονα και φεύγουν νέοι με την τιμή, τουλάχιστον όπως στην περίπτωση του Dean, να τους θυμάται έκτοτε η ανθρωπότητα. «You ‘ve got to live fast, death comes early», είναι το σλόγκαν που τον συνοδεύει.



8. Josh Hartnett josh_hartnett

Είδα για πάρτη του το «Pearl Harbor» ίσαμε δέκα φορές. Δικαιολογώ απόλυτα την πρωταγωνίστρια που πήγε με τον καλύτερο φίλο του συντρόφου της, μόνο και μόνο επειδή αυτός ήταν o Josh…







7. Keanu Reeves keanu-reeves

Aυτό το τόσο ιδιαίτερο πρόσωπο με τα τόσο διαφορετικά κι όμως τόσο άψογα συνδυασμένα μεταξύ τους χαρακτηριστικά, δίνουν ένα αποτέλεσμα εξωπραγματικό. Αν με ρωτούσαν ποιο είναι το matrix της ανδρικής ομορφιάς, θα έλεγα ο Keanu.




6. River Phoenix river_phoenix

Από το συγκινητικό «Stand by me» όπου πρωταγωνιστούσε ως μικρό παιδί, μέχρι την αποφράδα εκείνη μέρα που τράβηξε ένα περίστροφο και αυτοκτόνησε με μια σφαίρα στον κρόταφο έξω από ένα club στα early 20’s του, ο River ήταν ένα αγόρι που με αυτό το θλιμμένο και απόμακρο βλέμμα ήταν τόσο μα τόσο ερωτεύσιμο…






5. Johny Depp johnny_depp

Τον λατρεύω όχι μόνο επειδή είναι όμορφος και ξεχωριστός, αλλά επειδή πρωταγωνιστεί στις καλύτερες ταινίες κατά τη δική μου αισθητική και κουλτούρα, τσαλακώνεται, γίνεται αλλόκοτος, είναι αντι-στάρ και ίσως ο καλύτερος εν ζωή ηθοποιός της γενιάς του. Δεν ήταν τυχαίο που τη Vanessa τη λένε «Paradis»... Το να ζει με τον Johny πρέπει να μοιάζει με τον παράδεισο.






4. Βrad Pitt BradPitt

Θέλετε και εξήγηση; Είναι απλά ο Brad Pitt. Πήγαινα στο δημοτικό όταν εκεινη η διαφήμιση της Levi’s καρφώθηκε στο υποσυνείδητό μου και νόμιζα πώς όταν μεγαλώσω οι άντρες θα είναι κάπως έτσι εκεί έξω… Ωραίοι, αντισυμβατικοί, ερωτικοί, χαβαλέδες και θα φιλάνε συναρπαστικά… Τελικά δεν είναι έτσι ακριβώς.





3. Βurak Hakki burak_hakki

Εδώ έχω να κάνω μια προσωπική εξομολόγηση. Ναι, είδα σίριαλ. Ναι, ήταν τούρκικο. Και ναι (φτάνω σε ακρότητες), αγόρασα και τηλεοπτικό περιοδικό που περιείχε τα επόμενα επεισόδια προβολής του σίριαλ, πριν παιχτούν στην τηλεόραση. Κι όλα αυτά για πάρτη του. Απίστευτο(ς) κι όμως αληθινό(ς).




2. Υοann Gourcuff Yoann-Gourcuff-

Τόσες άχρηστες μεταγραφές, κύριοι της Super League, τόσα λεφτά πάνε χαμένα, τόσες σπατάλες, τόσα λαδώματα, τόσες ατασθαλίες, θέλετε πρωτάθλημα; E, δώστε κάτι παραπάνω και φέρτε τον Yoann στην Ελλάδα. Όμορφα πράγματα και καθαρά. Μια μεταγραφή και πρωτάθλημα χωρίς σούρτα φέρτα στις πειθαρχικές επιτροπές.





1. Mάριος Λέκκας marios_lekkas

Στο νούμερο ένα, επειδή αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας θα πέσει να μας πλακώσει (για όλους τους Έλληνες μιλάω), αλλά και για μένα προσωπικά... Δεν με αγγίζει το πόσες φορές το περιοδικό Vogue τον ανακήρυξε ωραιότερο άνδρα του κόσμου, με ενδιαφέρει ότι με αγαπάει και τον αγαπάω δέκα χρόνια τώρα και ότι είναι πάντα δίπλα μου στις καλές και τις κακές στιγμές. Πολλές φορές η ομορφιά του ανθρώπου είναι πολύ πιο σημαντική όταν συνυπάρχει και με ομορφιά ψυχής.

Μου Αρέσει

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΧΑΣΑΤΕ Η ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΟΥΣ ΩΡΑΙΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ

Δημοσίευση σχολίου