Εντατικές προετοιμασίες για το γάμο του πρίγκιπα William

dec3e3b2-5977-4580-8592-a10325fa2115Εντείνονται οι προετοιμασίες για τον γάμο του πρίγκιπα της Βρετανίας William με την εκλεκτή της καρδιάς του Kate Middleton, σχεδόν ένα μήνα πριν από το μεγάλο γεγονός.



Το βασιλικό επιτελείο προετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς προκειμένου να είναι όλα τέλεια στις 29 Απριλίου, για τον γάμο του πρίγκιπα αλλά και για τις δεξιώσεις που θα ακολουθήσουν από τον πρίγκιπα Κάρολο και την βασίλισσα Ελισάβετ προς τιμήν του ζεύγους.

Οι λεπτομέρειες των προετοιμασιών για τις δεξιώσεις που θα ακολουθήσουν μετά το γάμο παραμένουν άγνωστες, όμως το σίγουρο είναι πως οι σεφ και οι συνεργάτες τους στη βασιλική κουζίνα εργάζονται πυρετωδώς για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται και η «μανία» των σουβενίρ εν όψει του γάμου του πρίγκιπα William με την Kate Middleton.

Παράλληλα, στις 21 Απριλίου θα κυκλοφορήσουν και γραμματόσημα με τις φιγούρες του ζευγαριού. Συγκεκριμένα, τα γραμματόσημα θα απεικονίζουν δύο πορτρέτα του πρίγκιπα William και της K. Middleton που έχει φωτογραφήσει ο διάσημος φωτογράφος Mario Testino.

Το ένα πορτρέτο θα είναι από την επίσημη φωτογράφηση των αρραβώνων του ζεύγους, ενώ το δεύτερο πορτρέτο θα είναι λιγότερο επίσημο και θα προέρχεται από φωτογράφηση στο Δωμάτιο Cornwall του Παλατιού. Τα γραμματόσημα θα είναι διαθέσιμα για αγορά μέσω διαδικτύου από τις 7 Απριλίου.

Ενώ όμως οι προετοιμασίες για τον γάμο, που από πολλούς θεωρείται ως το γεγονός της χρονιάς, προχωρούν, αυξάνονται και οι συγκρίσεις της Kate Middleton με την αείμνηστη πριγκίπισσα Diana, μητέρα του πρίγκιπα William.

Η πριγκίπισσα Diana έγραψε ιστορία με το στυλ και την ευγένειά της και αρκετοί είναι εκείνοι που απορούν αν θα μπορέσει η Kate να ανταπεξέλθει στην πρόκληση να γίνει το ίδιο αγαπητή όσο η αδικοχαμένη πριγκίπισσα.

αντ1

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου