ΑΝΟΙΞΗ 2011:ΤΑ ΝΕΑ TRENDS ΓΙΑ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ..

Γράφει η : Κική Στ.

fashion-trends-hoss-intropia-spring-summer-2009-collection1Θελετέ πάντα να είστε μοδάτες;θεωρείτε τον εαυτό σας fashion icon;Μάθετε τώρα τις νέες τάσεις για την άνοιξη του 2011 και κάντε πρωτότυπες εμφανίσεις που θα συζητηθούν.…

· Σε πρώτο πλάνο είναι το μινι.Μικροσκοπικές Φουστίτσες και στενά φορέματα σε minimal style, με την λευκή δαντέλα να κάνει τη διαφορά,κλέβουν για φέτος τις εντυπώσεις.Συνδυάζονται με μπαλαρίνες,γόβες ή πλατφόρμες.

· Παντού ρίγες!Σε μπλουζάκια,αξεσουάρ,τσάντες,φορέματα και όπου αλλού θέλετε..φέτος οι ρίγες είναι στη μόδα περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά..

· Τα φορέματα πάνω από το παντελόνι κάνουν και αυτά την εμφάνιση τους για φέτος.Επειδή όμως συνδυάζονται αρκετά δύσκολα,μην ξεχνάτε να επιλέγετε λεπτά και διακριτικά υφάσματα που σας κολακεύουν.

· Το ναυτικό στύλ,όπως πάντα,είναι η πιο κατάλληλη επιλογή για semi-formal περιστάσεις..Συνδυάζεται τέλεια με κόκκινη μπαλαρίνα ή γόβα

· Τέλος,για τις κυρίες με καλλίγραμμο σώμα που δε φοβούνται να το δείξουν, must είναι τα κοντά μπουστάκια(μόδα των 90’s) σε συνδυασμό με ψηλόμεσα παντελόνια..

· Όσον αφορά τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν φέτος,αυτά είναι τα: λευκό,μπέζ, ρόζ,γκρί,μαύρο,κίτρινο,μώβ,χρυσό,κοκκινο, όλες οι αποχρώσεις του μπλέ και φυσικά τα animal prints!

Και μια συμβουλή! Όσο πιο απλό είναι το στύλ μας τόσο πιο όμορφο είναι.Δε χρειάζεται να το παρακάνουμε με τα αξεσουάρ και τα χρώματα προκειμένου να εντυπωσιάσουμε.Είναι πολύ λεπτή η γραμμή ανάμεσα στο fashion icon και στο κακόγουστο ντύσιμο.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

exeis apolyto dikio!!tha akolouthisw pista ta osa mou proteines!!

Δημοσίευση σχολίου