Οι πιο καλοντυμένες Ελληνίδες

 

Αποτελούν πρότυπο για τα νέα κορίτσια που σπεύδουν να αντιγράψουν το εκάστοτε look τους, και σημείο αναφοράς των κοσμικών κυριών, καθώς το στιλ τους είναι σίγουρα ένα από τα αγαπημένα θέματα συζήτησης στις γυναικοπαρέες.Ο λόγος φυσικά για τις παρακάτω επώνυμες κυρίες που φημίζονται για τις εντυπωσιακές -και κομψές- ταυτόχρονα ενδυματολογικές τους επιλογές

ΕΛΕΝΑ ΡΑΠΤΗ

Η όμορφη ξανθιά πολιτικός μαγνητίζει τα βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση με το κομψό ντύσιμο της και τους επιτυχημένους συνδυασμούς της. Προτιμά τα ελαφρώς πιο συντηρητικά ταγιέρ, που όμως είναι πάντοτε συνδυασμένα με μοντέρνα αξεσουάρ και κοσμήματα. Στην καθημερινότητα της και όταν βγαίνει με τους φίλους ή το σύντροφο της υιοθετεί ένα πιο νεανικό και μοντέρνο ντύσιμο.

elena_rapti

Είτε τη δείτε όμως να βγαίνει με τη φόρμα της από το γυμναστήριο, είτε να επιστρέφει από μία δεξίωση, η Έλενα Ράπτη είναι εξίσου περιποιημένη και καλοντυμένη.Προτιμά το λευκό, το εκρού, το μαύρο και το μπλε χρώμα και τα κοσμήματα της είναι πάντα απλά και διακριτικά.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ

Η Βανδή ακολουθεί πιστά όλες τις νέες τάσεις της μόδας, και μάλιστα μόλις έχουν παρουσιαστεί στις ξένες πασαρέλες, ενώ, ενίοτε δημιουργεί εκείνη τη μόδα αφού όλα τα νέα κορίτσια τρέχουν να μιμηθούν το trendy ντύσιμο του ειδώλου τους. Κάθε της εμφάνιση στη σκηνή, κάθε της φωτογραφία- ακόμη και εκείνες που έχουν τραβήξει οι παπαράτσι την ώρα που ψώνιζε στα μαγαζιά, δειπνούσε με το σύζυγο της και τα παιδιά της ή απλά επισκέφτηκε ένα από νησιά των Κυκλάδων- σχολιάζονται εκτενώς από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

despoina_vandi

Στο ντύσιμό της κατορθώνει να είναι τολμηρή και πρωτοποριακή καθώς δε διστάζει να υιοθετήσει ακόμη και ακραίες τάσεις της μόδας με ένα τρόπο όμως που ταιριάζει απόλυτα στην προσωπικότητά της, και παράλληλα κομψότατη ενώ γνωρίζει τι ακριβώς πρέπει να επιλέγει στην κάθε περίσταση. Της αρέσουν πολύ τα ψηλοτάκουνα παπούτσια και οι μπότες, τα εντυπωσιακά τζιν, τα καπέλα, και οι λεπτομέρειες από γούνα, ωστόσο συχνά μπορείτε να την πετύχετε στο δρόμο με μοντέρνα ροκ μπλουζάκια και κολάν.Τελευταία δείχνει να προτιμά λίγο πιο συντηρητικά σύνολα, σε λιτές γραμμές, και χωρίς υπερβολές, κάτι που σε συνδυασμό με την προσωπικότητα και το δυναμισμό της την κάνει να θυμίζει τις αξέχαστες σταρ του Χολιγουντ όπως την Όντρει Χέπμπορν, αλλά και την Τζάκι Ωνάση.

ΕΥΑ ΚΑΙΛΗ

Η άλλη όμορφη κυρία της πολιτικής προτιμά να συνδυάζει το κλασσικό με το μοντέρνο με μια έντονη έμφαση στο τελευταίο. Πάντα καλοντυμένη και περιποιημένη, με άψογο χτένισμα και μακιγιάζ παραδίδει μαθήματα κομψότητας και στιλ!Αγαπά πολύ το μαύρο χρώμα, τα παντελόνια συνδυασμένα με μοντέρνα σακάκια και εντυπωσιακά αξεσουάρ και τσάντες, ενώ τα παπούτσια της είναι πάντα άψογα συνδυασμένα με τα ρούχα της.

eva_kaili

Έχει καταφέρει να φορέσει ακόμη και το συντηρητικό ταγιέρ με ένα τρόπο που όχι μόνο είναι trendy αλλά νομίζει κανείς πως ξεπήδησε από τις σελίδες κάποιου περιοδικού μόδας. Της αρέσουν οι χρωματικές αντιθέσεις, τα ριγέ, τα πουκάμισα και πάντα αποπνέει έναν αέρα σιγουριάς και θηλυκότητας.

ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ

Εδώ τα λόγια είναι περιττά.Η εμφάνιση της σαφώς και δεν περνά απαρατήρητη καθώς όχι μόνο επιλέγει τα πιο ακριβά και καλόγουστα επώνυμα σύνολα αλλά ξέρει κιόλας πώς να τα υποστηρίξει με το ανάλογο χτένισμα και φυσικά και τα πιο λαμπερά και εντυπωσιακά κοσμήματα. Την έχουμε δει κατά καιρούς με σύνολα όλων των χρωματικών αποχρώσεων καθώς δε διστάζει να φορέσει έντονα πράσινα ή κόκκινα ταγιέρ, ή ακόμη και σύνολα κεντημένα με πούλιες, αλλά αναμφισβήτητα εκείνα που της ταιριάζουν περισσότερο είναι τα λευκά σύνολα που τονίζουν τα λαμπερά μαύρα μαλλιά της και την επιδερμίδα της.

gianna_aggelopoulou

Ντύνεται αποκλειστικά στους πιο φημισμένους οίκους μόδας του εξωτερικού-τους οποίους επισκέπτεται πολύ συχνα- και η προσεγμένη εμφάνιση αποτελεί για εκείνη ένα αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της. Ο δυναμισμός και η φιλοδοξία της που την οδήγησαν να γίνει μια από τις πιο πετυχημένες ελληνίδες επιχειρηματίες, αντανακλάται σε όλες τις ενδυματολογικές της επιλογές.

ΜΑΡΙΝΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ

Σύζυγος, μητέρα πετυχημένη επιχειρηματίας αλλά πάνω από όλα ένα μοντέρνο κορίτσι της εποχής της που λατρεύει τα trendy ρούχα και τα αξεσουάρ, και κάνει πάντα τις σωστές επιλογές για κάθε της εμφάνιση. Παλαιότερα φορούσε πολύ συχνα τζην, όμως πλέον αν και συνεχίζουν να είναι βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας της, έχουν λίγο παραμεριστεί από τα κομψά λιτά φορέματα, συνήθως χρώματος μαύρου, γκρι ή μπεζ.

marina_vernikou

Λατρεύει τα μπουφάν και διαθέτει μια τεράστια συλλογή σε όλα τα χρώματα και σχέδια. Επίσης τα παπούτσια της είναι πάντοτε αρμονικά συνδυασμένα με το ντύσιμο της, πολύ θηλυκά, και πάντοτε σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Αν και έχει μια σαφή προτίμηση στους διάσημους εγχώριους και μη μόδιστρους, λατρεύει να ψωνίζει από γνωστές αλυσίδες ρούχων, τις οποίες μάλιστα επισκέπτεται τουλάχιστον δυο με τρεις φορές το μήνα.

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΛΑΤΣΗ

Λατρεύει το άσπρο και το μαύρο χρώμα και προτιμά κομψά διαχρονικά σύνολα στα οποία προσθέτει πάντοτε τη δική της πινελιά, με αποτέλεσμα να δείχνει πάντοτε μοντέρνα χωρίς να καταφεύγει όμως σε ακραίες επιλογές. Της αρέσουν τα εντυπωσιακά παπούτσια και τσάντες και δεν παραλείπει να περνά αρκετό χρόνο ώστε να διαλέξει τα πιο εντυπωσιακά κοσμήματα, τα οποία είναι απλά και απέριττα για τις πρωινές εμφανίσεις και λαμπερά για τις επίσημες βραδινές εξόδους της.

marianna_latsi

Συνηθίζει να πηγαίνει τακτικά για ψώνια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενώ η κόρη της έχει κληρονομήσει την αγάπη της για το καλόγουστο ντύσιμο και τους προσεγμένους συνδυασμούς για την κάθε περίσταση. Η αδυναμία της είναι τα εντυπωσιακά παλτά, ενώ πολύ συχνά φορά τζιν παντελόνια και κομψές δερμάτινες μπότες.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

Η ξανθιά παρουσιάστρια ξέρει πως της ταιριάζουν τα θηλυκά, χαριτωμένα ρούχα, τα παστέλ χρώματα, και τα ψηλοτάκουνα παπούτσια γι΄αυτό και τα επιλέγει σχεδόν σε κάθε της εμφάνιση. Τα ρομαντικά φορέματα, οι θηλυκές μπλούζες, οι αέρινες φούστες, και τα παντελόνια σε ίσια γραμμή συνδυασμένα με εντυπωσιακά τοπ και μοντέρνα τσαντάκια είναι πλέον το σήμα κατατεθέν της. Μάλιστα έχει καταφέρει μετά από μια μακροχρόνια και επιτυχημένη πορεία στην πρωινή ζώνη να «επιβάλλει» το χαριτωμένο κοριτσίστικο Barbie look και το ξανθό μαλλί όχι μόνο στις πρωινές εκπομπές αλλά και στις υπόλοιπες ζώνες!

eleni_menegaki

Της ταιριάζει πολύ το ροζ, το μπλε, το θαλασσί, το κόκκινο, το κίτρινο και το πράσινο και δείχνει πραγματικά υπέροχη όταν συνδυάζει τις ρομαντικές μπλούζες με τζιν ή χαριτωμένες φουστίτσες, ψηλοτάκουνα σέξι πέδιλα, έντονες μπούκλες στα μαλλιά μαζί με μια παιδική αφέλεια με την οποία ορισμένες φορές απευθύνει ερωτήσεις στους καλεσμένους της!

ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ

Εκείνο που σίγουρα... αξίζει να δει κανείς είναι η όμορφη παρουσιάστρια από κοντά, στην καθημερινότητα της, για να διαπιστώσει πως μια σύζυγος, μητέρα, και πετυχημένη επαγγελματίας μπορεί να είναι πρότυπο ομορφιάς και κομψότητας. Σε κάθε περίσταση, σε κάθε της έξοδο, ακόμη και όταν βγαίνει μια βόλτα με τα παιδιά της, είναι πάντοτε περιποιημένη, καλοντυμένη και καλοχτενισμένη, και δείχνει το ίδιο όμορφη με τα καλοδιαλεγμένα ρούχα στην εκπομπή της όσο και με τα πιο απλά στην καθημερινότητά της.

tatiana_stefanidou

Στις βραδινές εξόδους της πάλι εντυπωσιάζει γιατί είναι πάντα σικάτη και δεν πέφτει ποτέ στην παγίδα να υιοθετήσει κάποια τάση αν η συγκεκριμένη δεν της ταιριάζει απόλυτα ή δεν είναι απόλυτα εναρμονισμένη με το όλο στυλ της, ακόμη και αν όλοι οι συνάδελφοι της έχουν σπεύσει να την ακολουθήσουν πιστά επειδή έτσι τους συμβούλεψε ο στυλίστας τους!Η Τατιάνα Στεφανίδου που έχει έντονη προσωπικότητα και άποψη, χρησιμοποιεί τη μόδα για να δείχνει ακόμη ομορφότερη και λαμπερή και όχι για να ακολουθεί στα τυφλά τις τάσεις της μόδας ώστε να θεωρηθεί.καλοντυμένη. Έτσι καταφέρνει να είναι πάντα μοντέρνα, λαμπερή, trendy αλλά, πάνω από όλα, να διαθέτει class.

ΤΖΙΝΑ ΑΛΙΜΟΝΟΥ- ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

Έχει την άνεση ενός πρώην μοντέλου και τόσο το περπάτημα της όσο και το καλλίγραμμο κορμί της τη βοηθά να αναδείξει οποιοδήποτε ρούχο. Οι επιλογές της είναι πάντοτε βασισμένες στις τρέχουσες προσταγές των διάσημων μοδιστρών και τολμά να υιοθετήσει πρώτη όλες τις νέες τάσεις, ωστόσο δεν καταφεύγει ποτέ σε υπερβολές καθώς φροντίζει το look της να περιέχει πάντοτε τουλάχιστον ένα πιο διαχρονικό κομμάτι ώστε το αισθητικό αποτέλεσμα να είναι πιο αρμονικό.

gina_alimonou

Για τις βραδινές εξόδους της επιλέγει λιτά φορέματα, αέρινα υφάσματα και διακριτικά κοσμήματα, ενώ για τις πρωινές εμφανίσεις της τολμά να συνδυάσει εκκεντρικά παπούτσια και μποτίνια με παντελόνια και φούστες σε απλή γραμμή. Αποφεύγει για το βράδυ τα πολύ έντονα χρώματα, αφού προτιμά το κλασικό μαύρο, το καφέ, το μπεζ, και το γκρι, όμως συχνά προσθέτει και ένα εντυπωσιακό χρώμα- όπως το κόκκινο- για να σπάσει τη μονοτονία και να δώσει άλλο αέρα στην εμφάνιση της, ή επιλέγει πιο εκκεντρικά αξεσουάρ σε έντονα χρώματα.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΖΙΝΑ! ΕΙΝΑΙ ΘΕΑ!!

Δημοσίευση σχολίου