Μακρυπούλια: Γυναίκα με ακριβό γούστο

zeta1Απαστράπτουσα, όπως άλλωστε σε όλες τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις, πάτησε πόδι στην πρεμιέρα του Dancing with the Stars 2 η ερωτευμένη Ζέτα Μακρυπούλια.

Το άγχος της παρουσιάστριας πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς τα σχόλια για το εντυπωσιακό look της δεν μας άφησαν να προσέξουμε και πολλά. Ο στυλίστας της Γιώργος Σεγρεδάκης φρόντισε γι’ αυτό, μιας και αποφάσισε να της φορέσει μια δημιουργία του σχεδιαστή Vrettos Vrettakos αξίας €8.000. Και βέβαια δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς, αφού έπρεπε να την ντύσει με ένα κομμάτι αντάξιο των προσδοκιών μας. Άλλωστε η Ζέτα μας είχε συνηθίσει με εντυπωσιακά φορέματα στις περσινές της εμφανίσεις. Η παρουσιάστρια κατάφερε γι’ άλλη μία χρονιά να κερδίσει τις εντυπώσεις με την ομορφιά και το καλλίγραμμο σώμα της.



Το look
To petrol φόρεμα του Έλληνα σχεδιαστή αποτελείτο από 8000 κρυστάλλους και ήταν πραγματικά «εκτυφλωτικό», ενώ το σύνολο της Ζέτας συμπληρωνόταν από πανύψηλες μαύρες peep toe γόβες Christian Louboutin γύρω στα €800. Τα εντυπωσιακά κοσμήματα της παρουσιάστριας ήταν του οίκου Kessaris, ενώ την επιμέλεια του μακιγιάζ και των μαλλιών της είχε ο Βασίλης Μπουλούμπασης. Το hairlook αλά Farrah Fawcett δεν μας ενθουσίασε και τόσο. Όσον αφορά όμως το μακιγιάζ, το κόκκινο κραγιόν γι’ άλλη φορά έδωσε τη σωστή λάμψη στο πρόσωπό της.

Μου Αρέσει

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου