Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 31 Μαρτίου – 6 Απριλίου 2014

Κριός
Κάπως κάτι αλλάζει στην ψυχολογία σου, σαφώς οι τελευταίες μέρες του Μαρτίου δεν ήταν και οι ευκολότερες, και σίγουρα και ο Απρίλιος έχει κάποια δύσκολα σημεία, αλλά αλλάζεις εσωτερικά και αυτό ενισχύεται και από την παρουσία της Αφροδίτης στον δωδέκατο οίκο σου από τις 5, που χωρίς καμία επιφύλαξη μπορούμε να πούμε ότι δρα απολύτως ανακουφιστικά. Μπορεί οι δρόμοι που ανοίγονται μπροστά σου να είναι αρκετοί, όμως τα διλήμματά σου δεν θα κρατήσουν για πολύ γιατί η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι ακριβώς είναι αυτό που θέλεις και χρειάζεσαι.
Ταύρος
Το ενδιαφέρον των ημερών είναι η νέα θέση της Αφροδίτης, η οποία κυβερνάει το ζώδιό σου, όπως και του Ζυγού, στον ενδέκατο οίκο σου. Όπου πηγαίνει η Αφροδίτη ανοίγει πόρτες και κάνει τα πράγματα πιο εύκολα. Στην προκειμένη περίπτωση φέρνει φίλους, στήριξη και συνεργασίες. Στους φίλους έχει ενταχθεί και ένα νέο πρόσωπο που τελικά φαίνεται ότι δεν θα μείνει μόνο φίλος-η αλλά θα εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω; Πολύ πιθανό. Επίσης, η δουλειά σου προωθείται (το είπαμε ε; να το ξαναπούμε) με την έννοια ότι μπορείς να την προβάλλεις, να δείξεις τέλος πάντων ποιος είσαι και τι μπορείς να κάνεις και να εντυπωσιάσεις με τις ανατρεπτικές σου ιδέες.
Δίδυμοι
Μπορεί ο Απρίλιος να έχει κάποιες δυσκολίες, αλλά μην τα παραλέμε, δεν είναι μόνο έτσι και σε όλους τους τομείς. Αυτές τις μέρες μπορείς να δεις θετικές εξελίξεις στη δουλειά, ξεκινώντας με την ευνοϊκή όψη μεταξύ του κυβερνήτης σου Ερμή με τον Κρόνο. Και οι δύο βρίσκονται σε οίκους που αφορούν την καριέρα σου. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, η Αφροδίτη από τις 5 θα περάσει στους Ιχθύς, που για σένα είναι το σημείο κλειδί για τα επαγγελματικά σου. Είναι μια καλή περίοδος για να διερευνήσεις τις πιθανότητες να βελτιώσεις το εισόδημά σου, να διευρύνεις την πελατεία σου, να συνάψεις νέες συνεργασίες.
Καρκίνος
Η Αφροδίτη σε μια πολύ καλύτερη θέση για εσένα από τις 5, δείχνει ότι έχει έρθει η ώρα να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να θέσεις νέους στόχους ή να ασχοληθείς εντατικότερα με την υλοποίηση παλιότερων, να ταξιδέψεις. Τα σενάρια είναι πολλά ακόμη, όπως το να έχεις μια επιτυχία που αφορά ένα ζήτημα με τη δικαιοσύνη ή τις εκδόσεις. Η μετακίνηση της Αφροδίτης στους Ιχθύς μπορεί να αλλάξει τον κόσμο σου. Επίσης, η όψη του Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να φέρει έναν έρωτα με το χαρακτηριστικό της σταθερότητας.
Λέων
Μπορεί η οικογένεια να φανεί πολύ χρήσιμη και σε πρακτικό επίπεδο και όταν λέμε οικογένεια, φυσικά δεν εννοούμε μόνο τους ανθρώπους με τους οποίους συνδέεσαι εξ αίματος, αλλά οποιονδήποτε θεωρείς εσύ πραγματικά δικό σου. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι μπορείς να λάβεις στήριξη, ίσως και σε οικονομικό επίπεδο. Ή σε μια άλλη περίπτωση, κάποιος από το στενό σου περιβάλλον μπορεί να έχει την ιδέα που χρειάζεσαι ή να σε βοηθήσει να κάνεις μια επιλογή. Το σεξ, επίσης, αποκτά ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον.
Παρθένος
Η έμφαση δίνεται στις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα. Η νέα θέση της Αφροδίτης από τις 5 στους Ιχθύς είναι και μια αφορμή για να έρθεις περισσότερο κοντά με τον ή τη σύντροφό σου, να γνωρίσεις έναν νέο άνθρωπο ή / και να ασχοληθείς περισσότερο εντατικά με τα επαγγελματικά σου. Τώρα θα συνειδητοποιήσεις ακόμη περισσότερο ότι «συνεργαζόμενος» είσαι πολύ πιο δυνατός, και σε συναισθηματικό επίπεδο.
Ζυγός
Μπορεί να μη νιώθεις ότι τα πράγματα τρέχουν όπως θα ήθελες και είναι απόλυτα λογικό όταν έχεις ανάδρομο τον Άρη στο ζώδιό σου. Είναι μια καλή αφορμή όμως για να προχωράς με μελετημένα βήματα, να εντοπίζεις λάθη και σκοτεινά σημεία ευκολότερα στις κινήσεις ή τα σχέδιά σου και να δρας περισσότερο αποτελεσματικά. Τώρα τα αποτελέσματα μπορεί να καθυστερήσουν λίγο, αλλά θα έρθουν σαφώς μαζεμένα, αν έχεις την υπομονή να κάνεις το καθήκον σου, ακόμη κι αν προς το παρόν δεν τα απολαμβάνεις. Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθύς είναι αυτό που χρειάζεσαι για να αρχίσουν κάπως να προχωράνε τα πράγματα στα επαγγελματικά σου, να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής σου και να οργανωθεί η καθημερινότητά σου.
Σκορπιός
Είναι κατανοητό ότι το να επιστρέφει το παρελθόν – άνθρωποι, σκέψεις, καταστάσεις, «λογαριασμοί» παλιών επιλογών – δεν είναι πάντα εύκολο, αν και μπορεί να είναι λυτρωτικό, ξεκαθαριστικό και να σε βοηθήσει μια και καλή να απαλλαγής από τα βάρη του – να απαλλαγείς δεν σημαίνει να ξεχάσεις (γιατί αυτό δεν το κάνεις ποτέ), αλλά να αποδεχτείς κάτι ή να το αποφορτίσεις συναισθηματικά. Όμως η Αφροδίτη φέρνει έρωτα, ανάγκη για δημιουργικότητα, αποδοχή, αγάπη, πάθος. Και ο Κρόνος, τα πάει ευτυχώς πολύ καλά μαζί της και συμβάλει κι αυτός στο ξεκίνημα κάτι νέου.
Τοξότης
Μερικές φορές – όπως τώρα- μοιάζει σαν να έχεις αμφιβολίες για τα πάντα και μπορεί να νιώθεις την ανάγκη ένας τουλάχιστον τομέας της ζωής σου να είναι κάπως ξεκάθαρος. Όταν η δουλειά έχει δυσκολίες, έχεις δυσκολίες κι εσύ, όταν η δουλειά πηγαίνει καλά, αφιερώνεις αναγκαστικά τόσο χρόνο σε αυτήν που δεν είσαι σίγουρος αν το νόημα της ζωής βρίσκεται σε ένα τέτοιο lifestyle. Είναι κατανοητό, είναι εύκολο να νιώσεις ότι και τα δύσκολα αλλά και τα καλά της ζωής δεν παύουν ορισμένες φορές να λειτουργούν δεσμευτικά. Όμως υπάρχει κάτι σταθερό που μπορεί να σε τροφοδοτήσει με συναίσθημα και κουράγιο και είναι αυτό που εσύ θεωρείς οικογένεια.
Αιγόκερως
Δεν είναι πάντα εύκολο να υφίστασαι καθυστερήσεις στα επαγγελματικά, εμπόδια, ανταγωνιστικές διαθέσεις και ταυτόχρονα να νιώθεις ότι η ενέργειά σου έχει μειωθεί, είναι όντως δύσκολος ο ανάδρομος Άρης στον Ζυγό, αλλά μπορείς να το δεις σαν να παίρνεις φορά. Οπισθοδρομείς, ανακτάς τις δυνάμεις σου, για να εκτοξευθείς μπροστά λίγο αργότερα. Προς το παρόν τα πάντα δείχνουν ότι η επικοινωνία, οι δημόσιες σχέσεις σου και οι γνωριμίες είναι το κλειδί για την προετοιμασία της μετέπειτα δράσης σου.
Υδροχόος
Εντάξει, κάποιοι στόχοι σου θέλουν αναθεώρηση, και αν ασχολείσαι με οτιδήποτε έχει να κάνει με τον ένατο κύκλο, όπως η δικαιοσύνη, οι εκδόσεις, τα ταξίδια, οι σπουδές, κάνεις ένα βήμα πίσω για να επανεξετάσεις την πορεία σου και να κάνεις κάποιες επιδιορθωτικές κινήσεις, αν αυτό φανεί απαραίτητο. Η Αφροδίτη όμως από τη νέα της θέση ενισχύει τα οικονομικά σου και αυτό δεν είναι λίγο για να επανακτήσεις την αισιοδοξία σου.
Ιχθύες
Ήρθε η ώρα και για την Αφροδίτη να σε επισκεφτεί. Και φυσικά παίζουν όλα τα σχετικά με τύχη στα οικονομικά και στα συναισθηματικά, με αμοιβαίες έλξεις και με άνοιγμα πορτών που μέχρι τώρα ήταν κλειδαμπαρωμένες. Το σημαντικότερο είναι ότι αναδύεται ένα κομμάτι του εαυτού σου που προφανώς προετοιμαζόταν εδώ και καιρό: περισσότερο ανεξάρτητο, αισιόδοξο και διεκδικητικό. Αυτό που ορισμένες φορές σε κρατάει πίσω και ονομάζεις και εσύ και οι άλλοι «παράδοση» ή «ηττοπάθεια» μπορεί και να μην είναι απαραίτητα δικό σου στοιχείο, αλλά μαθημένο. Και ότι μαθαίνεται μπορεί να ξεμαθευτεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου