Γράφει η Μαριλένα Π.
ΥΛΙΚΑ
125γρ βούτηρο
125γρ σοκολάτα κουβερτούρα
3/4 κούπας ζάχαρη
3 αβγά
3 κουταλιές της σούπας αλεύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σπάμε τη σοκολάτα και την βάζουμε μαζί με το βούτηρο να λιώσουν στο φούρνο μικροκυμμάτων για 2 λεπτάκια.Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη με τα αβγά και το αλεύρι.Μόλις λιώσει η σοκολάτα με το βούτηρο το προσθέτουμε και αυτό στο άλλο μείγμα και ανακατεύουμε πολύ καλά.Βουτηρώνουμε 4 μίκρα σκεύη και ισομοιράζουμε το μείγμα μας.Ψήνουμε στο φούρνο για 10-15 λεπτά.
Σερβίρεται με δροσερό παγωτό βανίλια ή ότι άλλη γεύση προτιμάτε.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου