Βίντεο με ερωτικό... τρίγωνο της Μέριλιν Μονρό με τον Τζον Κένεντι και τον αδερφό

Χαμός έχει γίνει στο διαδίκτυο μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης, ότι ένας πρώην σωματοφύλακας διασημοτήτων του Χόλιγουντ, έχει στην κατοχή του “ροζ” βίντεο, που δείχνει σε ερωτικό τρίγωνο τη Μέριλιν Μονρό μαζί με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζον Κένεντι και τον αδερφο του Ρόμπερτ.




Ο 56χρονος William Castleberry ισχυρίζεται ότι έχει το βίντεο και μάλιστα θα το θέσει σε δημοπρασία την ερχόμενη Τρίτη...
“Είναι αυθεντικό. Το είχα χρόνια στην κατοχή μου και δεν το δημοσίευα από σεβασμό στον DiMaggio”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο 56χρονος σωματοφύλακας, κρατώντας μυστική τη sex tape, γιατί εκτός από τον σεβασμό προς τον θρύλο του μπέιζμπολ Joe DiMaggio, ήθελε να προστατέψει τη φήμη της Merilin Monroe, και του προέδρου των ΗΠΑ JFK.
Εκτός από την sex tape, ο William Castleberry έχει στην κατοχή του και άλλα αναμνηστικά, τα επίσης προτίθεται να τα θέσει σε δημοπρασία, έναντι αδράς αμοιβής, καθώς είναι αυθεντικά και κυρίως μοναδικά...
Ακόμα δεν υπάρχουν κάποιοι ενδιαφερόμενοι, αλλά και μόνο από το γεγονός ότι η είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου, μετά από το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Mirror, σίγουρα θα γίνει... χαμός!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου