Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα 3 /3/2014


Κριός


(21 Μαρτίου - 20 Απριλίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Οι δύσκολες όψεις της Σελήνης με τον Βόρειο και Νότιο Δεσμό, δείχνουν ότι σήμερα είναι πιθανόν να υπάρξουν αντιπαραθέσεις και προβλήματα σε επιλογές σας που αφορούν τον επαγγελματικό αλλά και τον προσωπικό και συναισθηματικό τομέα και δεν λειτουργούν όπως θα θέλατε. Αποφύγετε τις παρεξηγήσεις, βάλτε τα όριά σας όπου χρειάζεται, καλύψτε τους τομείς ευθύνης σας και μην αλλάξετε οτιδήποτε αν πρώτα δεν το συνεννοηθείτε με τους γύρω σας.



Ταύρος


(21 Απριλίου - 20 Μαίου)

Ζώδιo της Γης 

Ο ανάδρομος Άρης σε δύσκολη όψη με το ζώδιό σας, εφιστά την προσοχή σας σε οικονομικά, επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα. Από την άλλη, η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού και η εύνοια του Ήλιου και του Δία, σας δίνουν τους τρόπους και την δυναμική για ανάπτυξη, επέκταση και εξέλιξη σε κάθε τομέα. Αξιοποιήστε την καλή σας διάθεση, αλλά και την διαθεσιμότητα των γύρω σας για ουσιαστική επαφή, ανταλλαγή και αλληλοϋποστήριξη.






Δίδυμοι



(21 Μαίου - 21 Ιουνίου)

Ζώδιo του Αέρα

Το κλίμα θα είναι σήμερα φορτισμένο με ένταση, τόσο συναισθηματικά όσο και από πλευράς γεγονότων. Επαγγελματικές και προσωπικές καταστάσεις και που εδώ και καιρό εκκρεμούν μην αφήνοντας σας να ηρεμήσετε, βγαίνουν ξανά στο προσκήνιο με αρκετά επιτακτικό τρόπο. Η εύνοια της Σελήνης σας βοηθά να παραδεχτείτε αλήθειες που προκύπτουν από τις επαφές σας με κοντινά πρόσωπα, έστω κι αν αυτές βγουν στο φως με δυσάρεστο τρόπο.





Καρκίνος


(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Ζώδιo του Νερού 

Κυκλοθυμική η σημερινή μέρα για εσάς, με την δυσμένεια της Σελήνης και της όψης ανάδρομου Κρόνου - Πλούτωνα να δείχνουν ότι οι στόχοι σας περιπλέκονται, κυρίως μέσα από αντιπαραθέσεις και εντάσεις. Αποφύγετε να εγκλωβιστείτε μέσα σε τελματωμένες καταστάσεις και διαδικασίες. Οι ευμενείς όψεις των συνόδων Ήλιου – Δία και Αφροδίτης – Ουρανού, μαρτυρούν ότι μπορείτε να μεταδώσετε στο περιβάλλον σας κλίμα σταθερότητας και εμπιστοσύνης, με σταθερές και υπεύθυνες κινήσεις.






Λέων



(23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Η θετική όψη συνόδου του κυβερνήτη σας Ήλιου με τον Δία και η εύνοια της Σελήνης, προωθούν συζητήσεις κι επαφές με αγαπημένα πρόσωπα αλλά και συνεργάτες. Το αίσθημα εμπιστοσύνης που δημιουργείτε στο περιβάλλον σας και η συνεργατική σας διάθεση, χρωματίζουν θετικά τις επιδιώξεις σας. Ζητήματα από το παρελθόν που προκύπτουν μέσα στη μέρα σε κάθε τομέα, παίρνουν σταδιακά θετική τροπή.





Παρθένος


(24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Ζώδιo της Γης 

Η παρουσία πέντε πλανητών στους φιλικούς σας Ιχθύες, σας βοηθούν σήμερα να ξεκαθαρίσετε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ προωθούν το θετικό κλίμα και την υποστήριξη από το περιβάλλον σας στον επαγγελματικό και στον τομέα των σχέσεων. Θα ήταν καλό για εσάς αυτή την περίοδο να ασχοληθείτε περισσότερο με τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες, και λιγότερο με τις επιλογές και τις υποθέσεις των άλλων.






Ζυγός



(23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Η Σελήνη στο ζώδιό σας και η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού, σας βοηθούν να ανοίξετε δρόμους στον επαγγελματικό και συναισθηματικό τομέα οι οποίοι να προωθούν εσάς και τα οράματά σας. Στηριχθείτε σε όσους θέλουν την ουσιαστική εξέλιξή σας και, με την διάκριση που σας δίνει ο ανάδρομος Κρόνος, διαφοροποιήστε δυναμικά τη θέση σας από πρόσωπα, καταστάσεις, αλλά και περιοχές του εαυτού σας που σας κρατούν σε στασιμότητα.





Σκορπιός


(23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)

Ζώδιo του Νερού 

Η ανάπτυξή σας συνεχίζει να περνά μέσα από δυσκολίες, τις οποίες καλείστε να διαχειριστείτε σωστά. Η ημέρα σας δίνει και την δυναμική και τις ευκαιρίες για να αναλάβετε ουσιαστικά τις ευθύνες σας σε κάθε τομέα, κατανοώντας ότι οι υπεκφυγές και οι αναβολές μόνο σας χαώνουν. Δείτε πόσο διαρρέετε σε επιφανειακές τακτικές το τελευταίο διάστημα και εστιάστε σε ριζικές λύσεις και στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων σας.






Τοξότης



(23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Η παρουσία Ήλιου, Δία, Αφροδίτης, Ερμή και Ουρανού στους Ιχθύες σε δύσκολες όψεις με το ζώδιό σας, σας εφιστά την προσοχή σε ζητήματα επαγγελματικά και σχέσεων που δεν έχουν λυθεί και απαιτούν τώρα συζητήσεις και οριστικά ξεκαθαρίσματα. Δείξτε ψυχραιμία και μην παρασυρθείτε σε καβγάδες και ρήξεις, που το μόνο αποτέλεσμα που θα έχουν είναι να κάνουν το δίκιο σας άδικο. Η σύνοδος Ήλιου – Δία σας βοηθά να εστιάσετε στην οργάνωση των υποθέσεών σας.





Αιγόκερος


(22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Ζώδιo της Γης 

Η Σελήνη από τον Ζυγό, σας ζητά απόσταση από χαώσεις και πλάνες στον οικογενειακό και στον τομέα των προσωπικών σχέσεων. Στον επαγγελματικό και στον οικονομικό τομέα, προβείτε σε ξεκάθαρες αξιολογήσεις και ρεαλιστικές, δυναμικές κινήσεις. Αξιοποιήστε την εύνοια τεσσάρων πλανητών από τους Ιχθύες για να ενεργοποιήσετε τις συμμαχίες σας για να ανταπεξέλθετε με επιτυχία στα σχέδια σας, ακολουθώντας αποτελεσματική στρατηγική.






Υδροχόος



(20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Η θετική επιρροή της Σελήνης από τον φιλικό σας Ζυγό και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας Ουρανό, σας καλούν να αφήσετε οριστικά πίσω σας τις χαοτικές συμπεριφορές που στηρίζονται σε πλάνες και στρεβλώσεις, και να αναπτυχθείτε προς καταστάσεις που διέπονται από αλήθεια και αφθονία. Η περίοδος αυτή άλλωστε φέρνει στη ζωή σας νέες επιλογές σε κάθε τομέα και, αν τις αδράξετε με γνώμονα την διάκριση, θα αποδώσουν άμεσα καρπούς.





Ιχθείς


(20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Ζώδιo του Νερού 

Αρκετά θετικό το κλίμα σήμερα για τα επαγγελματικά αλλά και προσωπικά σας ζητήματα. Συζητήσεις που προκύπτουν στον οικογενειακό και προσωπικό σας τομέα, ξεδιαλύνουν ομιχλώδεις καταστάσεις που σας μπέρδευαν το προηγούμενο διάστημα και διαφωτίζουν την παρορμητική τάση σας να επιλέγετε αδιέξοδες καταστάσεις, τις οποίες είναι καιρός να αντικαταστήσετε με υγιή μοντέλα και συνειδητές επιλογές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου