Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 24-30 Μαρτίου 2014


Κριός
Η εβδομάδα σου ανήκει, γιατί κατά πάσα πιθανότητα από τώρα και για τις πρώτες δέκα μέρες του Απριλίου η ζωή σου είναι πιθανό να αλλάξει, ίσως κάτι νέο, ένα νέο ξεκίνημα, δουλειά, οικογενειακή κατάσταση, μετακόμιση, σχέση να είναι και ο λόγος για τον οποίο αισθάνεσαι αισιοδοξία και έτοιμος για νέες κατακτήσεις. Κάποια στιγμή πρέπει να συμβαίνουν και πράγματα που να μας δίνουν κουράγιο και ενέργεια, και τώρα θα μπορούσε να είναι μία από αυτές τις περιόδους για εσένα, τις «ενισχυτικές». Όσον αφορά τη δουλειά, το ενδεχόμενο να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα είναι αρκετά πιθανό, ειδικά αν αφορά κάτι δικό σου, π.χ. να αποφασίσεις να γίνεις freelancer.


Ταύρος
Έπειτα από διαπραγματεύσεις, επαφές, φιλικές συζητήσεις, ιδέες και γνώμες, είναι πιθανό να καταλήξεις σε κάτι νέο και ενδιαφέρον στην επαγγελματική σου ζωή. Η Αφροδίτη και ο Άρης σχηματίζουν την απόλυτα θετική όψη, ενώ και οι δύο βρίσκονται σε οίκους σου που αφορούν την εργασία και την καριέρα. Κάτι αλλάζει, ενώ η νέα Σελήνη την επόμενη μέρα, στις 30, σε βρίσκει να προετοιμάζεις κάποια σχέδια που θα τεθούν σε εφαρμογή μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου. Από τις 30 φαίνεται ότι η ψυχολογική σου κατάσταση αλλάζει προς το καλύτερο, και αυτό οφείλεται σε ένα μεγάλο μέρος και στις προσωπικές σου προσπάθειες που κάνεις εδώ και καιρό.


Δίδυμοι
Μια από τις πιο σημαντικές όψεις είναι το τρίγωνο του κυβερνήτη σου Ερμή με τον Δία. Ο πρώτος βρίσκεται στον οίκο των επαγγελματικών σου, ο δεύτερος στα οικονομικά σου και οι ευκαιρίες χτυπάνε επιτέλους την πόρτα. Οι μέρες αυτές είναι ιδανικές για μια επαγγελματική συνέντευξη, για να ξεκινήσεις κάτι νέο στα επαγγελματικά σου ή για μια νέα συμφωνία. Και η όψη της Αφροδίτης με τον Άρη μπορεί να γεμίσει τις μέρες σου με ερωτισμό και σεξ. Κάπου με τη νέα Σελήνη στις 30 μπορεί να προβληματίζεσαι, ίσως με μια φιλική ή ερωτική σχέση, και εκεί πρέπει να εστιάσεις την προσοχή σου και να αποφεύγεις τις συγκρούσεις.


Καρκίνος
Με κάποιο τρόπο διευρύνονται οι ορίζοντές σου σημαντικά, είτε επειδή ταξιδεύεις, είτε επειδή αποφασίζεις να εκπαιδευτείς σε έναν τομέα ή απλώς επειδή γνωρίζεις έναν άνθρωπο, πιθανότατα από το επαγγελματικό περιβάλλον, από τον οποίο έχεις πολλά να μάθεις. Πάντως αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα με περισσότερο θετικό πνεύμα και με αισιοδοξία και αυτό αποτελεί και τον δρόμο για την εκμετάλλευση των ευκαιριών που έρχονται και την επιτυχία. Από τις 30 και μετά μπορεί να υπάρχει ένταση στον χώρο εργασίας ή με ένα πρόσωπο τη δουλειά, το όλο θέμα θέλει λεπτούς χειρισμούς και διπλωματία.


Λέων
Αξίζει να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό στα οικονομικά σου, να σκεφτείς τις ανάγκες σου, αυτά που θέλεις (αυτά που ήδη έχεις, μην το ξεχνάς και αυτό) και ενδεχομένως να κάνεις κάποιες κινήσεις για να βελτιωθεί η κατάσταση. Ίσως σε αυτό να έχεις τη στήριξη των άλλων, ίσως μια νέα συμφωνία ή η αλλαγή μιας ήδη υπάρχουσας να αποδειχτεί ιδιαίτερα επικερδής για σένα. Γύρω στις 29, επίσης, μπορεί να προκύψει μια νέα επαγγελματική συνεργασία ή αν δεν είσαι σε σχέση να το επιχειρήσεις.


Παρθένος
Δύο εξαιρετικές όψεις του κυβερνήτη σου Ερμή στις 26 και στις 28 (με τον Δία η πρώτη και με τον Πλούτωνα η δεύτερη) φέρνουν πολύ θετικές εξελίξεις σε συναισθηματικά θέματα και συνεργασίες. Οι μέρες είναι πολύ κοινωνικές, ίσως και η φύση της δουλειάς σου να είναι τέτοια που να έχεις πολλά πάρε δώσε με πολύ κόσμο και αυτό να σε ανανεώνει, όμως μέσα από τις πολλές επαφές και ομιλίες, ένα άτομο συγκεκριμένα είναι πιθανό να τραβήξει την προσοχή σου σε βαθμό που να νιώσεις. Τις ίδιες μέρες μπορεί να εγκαινιάσεις και μια νέα συνεργασία ή ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα. Από τις 30 και μετά όμως πρόσεχε τις οικονομικές συμφωνίες.


Ζυγός
Οι μέρες έχουν πολύ ενδιαφέρον για τη δουλειά, ο Ερμής και ο Δίας βρίσκονται σε επαγγελματικά σημεία για εσένα και η όψη μεταξύ τους είναι η πλέον αρμονική. Μέχρι τις 29 (και αργότερα ίσως) όλα τα θετικά σενάρια είναι πιθανά σε σχέση με τη δουλειά, αλλά παίζει και κάτι ερωτικό από ό, τι φαίνεται από το πώς κοιτάζονται η Αφροδίτη με τον Άρη (η πρώτη στον οίκο σου που αφορά τον έρωτα και ο δεύτερος στο ζώδιό σου). Ετοιμάσου λοιπόν για μια εβδομάδα που θα μπορούσε να έχει μεγαλειώδεις στιγμές, με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα κινητοποιηθείς λίγο κι εσύ. Η νέα Σελήνη στον Κριό στις 30 μπορεί να φέρει κάποιες δυσκολίες ή εντάσεις με έναν συνεργάτη ή με το ταίρι σου. Μπορεί όμως να φέρει και πολύ θετικά ξεκαθαρίσματα.


Σκορπιός
Εκτός από δημιουργικές ευκαιρίες, ξαφνικά οι μέρες αποκτούν έναν ερωτισμό, που δεν οφείλεται μόνο στις ανοιξιάτικες μέρες (οφείλεται και εκεί), αλλά και στον Ερμή με τις όψεις που πραγματοποιεί με τον Δία και τον Πλούτωνα. Αν λάβεις υπόψη σου ότι ο δεύτερος είναι και κυβερνήτης σου, θα συνειδητοποιήσεις ότι πρόκειται για μια ιστορία πάθους, ίσως για μια γνωριμία που δεν θα την ξεχάσεις εύκολα (όχι πως ξεχνάς και τίποτα εύκολα, ειδικά αν αποτελεί στοιχείο της ερωτικής σου ζωής). Σε μια άλλη περίπτωση μπορεί η επικοινωνία σου με τα παιδιά σου, ή με παιδιά, γενικότερα, να είναι θετική, αναζωογονητική και αποκαλυπτική για εσένα τον ίδιο. Η νέα Σελήνη στις 30 ναι μεν μπορεί να φέρει θετικές αλλαγές στην εργασία, αλλά φέρνει και κούραση.


Τοξότης
Είναι εφικτό να δεις μια βελτίωση στα οικονομικά σου. Μπορεί μάλιστα να λάβεις βοήθεια από ένα οικογενειακό πρόσωπο, όχι απαραίτητα υλική, αλλά σε μορφή ιδέας, προγραμματισμού, άποψης ή και συνεργασίας. Μπορεί όμως να κάνεις και ένα πολύ καλό ντιλ σε περίπτωση που μετακομίζεις, ενώ το σπίτι, σαν χώρος και σαν άνθρωποι, δείχνει πόσο πολύ μπορεί να αλλάξει τη διάθεσή σου με το συναίσθημα με το οποίο σε τροφοδοτεί. Έχε υπόψη σου ότι όταν μιλάμε για οικογένεια, δεν εννοούμε απαραίτητα τη βιολογική, αλλά αυτόν, αυτήν, αυτούς, αυτές, αυτά που εσύ θεωρείς σε εισαγωγικά δικούς σου ανθρώπους. Η νέα Σελήνη στις 30 μπορεί να φέρει τον έρωτα, αλλά έχε και λίγο το νου σου, γιατί μπορεί να είναι και ζόρικος.


Αιγόκερως
Όπως και να έχει, συνήθως είσαι συγκρατημένος και όταν εκφράζεσαι αισθάνεσαι άβολα. Και μερικές φορές η αυτοκαταπίεση σε κάνει τις λίγες στιγμές που εκφράζεσαι να το κάνεις απότομα, ας πούμε, και μετά να νιώθεις ακόμη πιο άβολα. Απέναντι όμως σε ποιον; Γιατί αν εσύ είσαι οκέι με αυτά που λες και κάνεις και σε απασχολεί μόνο το πώς θα το πάρουν οι άλλοι, τότε προφανώς δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς. Αν πάλι στους άλλους δεν αρέσει αυτό που εισπράττουν, μπορούν να σ’ το πουν, να ζητήσουν κάτι άλλο ή να φύγουν. Πάντως, εκφράσου, κάν’ το έτσι που να νιώθεις εσύ καλά με τον εαυτό σου και μην σε νοιάζει και τόσο η άποψη των άλλων. Μπορεί αυτές τις μέρες να προκύψει και μια ενδιαφέρουσα γνωριμία ή συνεργασία. Ίσως ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα, με την Αφροδίτη και τον Άρη σε όψη τριγώνου.


Υδροχόος
Προγραμματίσου, πάρε ιδέες για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, συνεργάσου, τώρα που μπορείς. Γιατί ο Ερμής με τον Δία φέρνουν ευκαιρίες, ίσως και ένα εγχείρημα, που θα αποδώσουν οικονομικά, αλλά θέλει μια σχετική οργάνωση και τόλμη από τη μεριά σου. Έχεις βέβαια την Αφροδίτη στον ζώδιό σου που το τρίγωνό της με τον Άρη μπορεί να είναι ιδιαίτερα ερωτικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ασχολείσαι σοβαρά και με πιο πρακτικά θέματα. Η νέα Σελήνη στις 30 μπορεί φέρει μια νέα γνωριμία (στο πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου), αλλά δείχνει και ότι πρέπει να προσέχεις την επικοινωνία, δεν είναι εποχές για παρεξηγήσεις και χοντράδες.


Ιχθύες
Η νέα Σελήνη στις 30 έχει μια θετική πλευρά αλλά και μία δυσκολότερη. Σίγουρα μπορεί να ξεκινήσει κάτι νέο που να ενισχύσει την οικονομική σου κατάσταση, αλλά από την άλλη φαίνεται ότι θα κουραστείς για αυτό, ενώ δεν θα είναι τίποτα σίγουρα για κάποιες μέρες. Οι αμφιβολίες μπορεί να είναι τυραννικές, αλλά το πεδίο σύντομα θα είναι πιο ξεκάθαρο. Μέχρι τις 30 μπορείς να έχεις ενδιαφέρουσα κοινωνική ζωή, επίσης. Η όψη του Ερμή στο ζώδιό σου με τον Δία, στον πιο ερωτικό σου οίκο, μπορεί να φέρει έναν έρωτα. Ή ένα παιδί, π.χ. (Για αυτό αν δεν έχεις κάτι τέτοιο στο πρόγραμμα προφυλάξου για να μην ψάχνεσαι).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου