Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 17-23 Μαρτίου 2014


Κριός
Η πρώτη κίνηση που θα μπορούσες να κάνεις αυτή την εβδομάδα είναι να προβάλλεις τον εαυτό σου και τη δουλειά σου. Έχεις τη δυνατότητα να αναγνωριστείς, μάλιστα, μην σου πω να γίνεις και διάσημος, με τόσα φώτα να ρίχνουν πάνω σου η Αφροδίτη με τον Ουρανό. Τώρα παρουσίαση θα κάνεις; Θα παρουσιαστείς εσύ ο ίδιος και θα εκλεγείς επαγγελματίας του μήνα; Όποιο σενάριο και να παίζει, μπορεί να στεφθεί με επιτυχία. Κάτι άλλο αρκετά πιθανό αυτές τις μέρες είναι να έχεις την υποστήριξη των φίλων, γενικά να βρίσκεσαι με φίλους και να νιώθεις καλά και οικογενειακά μαζί τους. Τώρα αν βρεις και την ευκαιρία γύρω στις 22 να κάνεις ένα μικρό ταξιδάκι ή στη χειρότερη μια βόλτα κάπου μόνος σου, σε ένα περιβάλλον που σου αρέσει και το νιώθεις ασφαλές, κάνε το, γιατί θα σου έρθει η επιφοίτηση και θα νιώσεις ότι τα πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά.


Ταύρος
Αν ετοιμάζεις ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα υπάρχει το ενδεχόμενο να μην το έχεις ανακοινώσει ακόμη ή να μην πρέπει να το ανακοινώσεις. Κράτησε τις δυνάμεις σου και μην τις σπαταλάς με τα λόγια, άσε που μπορεί η άποψη των άλλων να σε επηρεάσει και τελικά να βγεις από τον στόχο. Είναι αλήθεια αυτό, αυτά που μας βαραίνουν είναι καλό να τα λέμε για να βγαίνουν από μέσα μας. Αυτά που κάνουμε και μας συναρπάζουν ή μας αρέσουν, δεν είναι απαραίτητο να τα πολυσυζητάμε για να μην μας φεύγει ο ενθουσιασμός. Πάντως η Αφροδίτη και ο Ουρανός βρίσκονται στο πλευρό σου και αυτό απλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σημαντικό είναι στην παρούσα φάση.


Δίδυμοι
Αυτή η εβδομάδα θα μπορούσε να είναι πολύ σημαντική για έναν επαγγελματικό σου στόχο. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, μάλιστα, μπορεί να προβάλει τη δουλειά σου και το επαγγελματικό σου προφίλ, αλλά μπορεί και να σε ταξιδέψει ή να σε επιμορφώσει με κάποιο τρόπο, ίσως γίνεις δεκτός σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα ή σεμινάριο. Αυτό που σου λείπει και που φαίνεται ότι προγραμματίζεις, είναι να βάλεις σε μια σειρά τη ζωή σου, ίσως ξεκινώντας από μια σούπερ εκκαθάριση. Απαλλάξου από τα άχρηστα, βιβλία, χαρτιά, αρχεία, ρούχα, σκέψεις και σχέσεις και κάνε χώρο, γενικά, τον χρειάζεσαι, χρειάζεσαι να αναπνεύσεις, να κινηθείς, να αδειάσει το μυαλό σου και να γεμίσεις αργότερα τα όποια κενά με νέα πράγματα και ανθρώπους. Και μην ξεχνάς αυτή την περίοδο ότι όλα τα προβλήματα που αντιμετώπισες, τελικά σε οδηγούν σε κάτι καλύτερο.


Καρκίνος
Το κρυφό σου χαρτί είναι ο Δίας στο ζώδιό σου. Κάθε φορά που νιώθεις ότι χάνεσαι σε τέλμα ή ότι κλείνει μια πόρτα ή απλώς θέλεις να τα βροντήξεις και να εξαφανιστείς, εμφανίζεται ο Δίας με μια ευκαιρία. Πολλές φορές μάλιστα τις ευκαιρίες τις δημιουργείς εσύ, γιατί ο Δίας σε γεμίζει με αποθέματα αισιοδοξίας αρκετά για να ξυπνάς με την πεποίθηση ότι δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορείς να καταφέρεις. Και άλλες φορές η ευκαιρία έρχεται με πολύ χαμηλούς τόνους και πρέπει να είσαι σε θέση να τη διακρίνεις και να την αρπάξεις. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα συμβάλλει στην αισιοδοξία σου και σε κάνει ακόμη πιο δημιουργικό. Μπορεί να έχεις και μια ακαδημαϊκή επιτυχία ή με κάποιο τρόπο να διευρύνεις τους ορίζοντές σου.


Λέων
Κάτι αρκετά βοηθητικό μπορεί να προκύψει στα οικονομικά σου, ειδικά σε αυτά που μοιράζεσαι κατά κάποιο τρόπο με άλλους, αλλά θα μπορούσες να συμφωνήσεις ή να υπογράψεις και σε πιο ξεκάθαρες περιόδους, λέμε τώρα. Επειδή ο Ερμής συναντάει τον Ποσειδώνα στον όγδοο οίκο σου, ναι μεν σκάει μια ιδέα ή ευκαιρία, αλλά από την άλλη μπορεί να μην επιτρέπει ο Ποσειδώνας να βλέπεις εντελώς ρεαλιστικά την κατάσταση. Για αυτό άσε να περάσουν λίγες μέρες μετά τις 22. Μέχρι τότε μπορεί να έχεις νέα από το εξωτερικό, σπουδές, συνεργασίες ή και να κάνεις και ένα ταξίδι. Η όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό είναι χαρμόσυνη και ανοίγει νέους ορίζοντες μπροστά σου. Σαν να περνάνε όλα από ένα φίλτρο αισιοδοξίας.


Παρθένος
Κάνει ρομαντισμό, τώρα που σταδιακά μπαίνει η Άνοιξη, αλλά αυτό δεν συμβαίνει μόνο επειδή είναι η εποχή τέτοια, αλλά και επειδή ο Ερμής (κυβερνήτης σου) συναντάει τον άκρως ρομαντικό και χαοτικό Ποσειδώνα στον έβδομο οίκο σου των σχέσεων και της συντροφικότητας. Όταν έρχεται η σειρά του έρωτα να εισβάλει στη ζωή σου (αν δεν σε ενδιαφέρει ο έρωτας για ένα πρόσωπο ή ήδη είσαι ερωτευμένος, μπορεί όλο αυτό να αφορά ένα δημιουργικό σου εγχείρημα) το κάνει δυνατά και απρόσμενα, και στην παρούσα φάση δεν θα νιώσεις ότι έχεις και τον έλεγχο στα χέρια σου. Δεν είναι κακό να αφήνεις το συναίσθημα κάποιες φορές να σε πηγαίνει εκεί που σε πηγαίνει, είναι λίγο «ιλιγγιώδες» αυτό, αλλά από την άλλη τι να την κάνεις μια βαρετή και επίπεδη ζωή;


Ζυγός
Έχεις δουλίτσες: πρέπει να απαλλαγείς από τα περιττά, να κάνεις ξεκαθάρισμα στα πάντα, αντικείμενα, σχέσεις, στη ντουλάπα και τη βιβλιοθήκη σου. Να θέσεις λίγους και ξεκάθαρους στόχους και να φτιάξεις ένα απλό πρόγραμμα το οποίο θα ακολουθήσεις με συνέπεια με στόχο να τους κατακτήσεις. Κι ας είναι μικροί. Ξέρεις πόσοι μεγάλοι ξεκίνησαν κατακτώντας απλά και μικρά πράγματα στην αρχή. Η συνέπεια είναι αυτό που μετράει έτσι κι αλλιώς περισσότερο και το να απολαμβάνεις τη διαδικασία. Και ταυτόχρονα η συναισθηματική σου ζωή αποκτά ενδιαφέρον, σαν να ερωτεύεσαι. Αυτό βέβαια αν δεν αυτοακυρωθείς, όπως καμιά φορά κάνεις. Λες και βρίσκεις δικαιολογίες για να τα αποφύγεις αυτά. Ως πότε θα το κάνεις αυτό όμως;


Σκορπιός
Αυτές οι μέρες θέλουν οικογενειακές στιγμές, θαλπωρή, ασφάλεια. Να ασχοληθείς με το σπίτι, με εκκρεμότητες που σε βαραίνουν, με οικιακές δουλειές και εργασίες. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι κάνοντας όλα αυτά, για κάποιους βαρετά πράγματα, όταν καταφέρεις και συγκεντρωθείς, στην ουσία αδειάζει το μυαλό σου από κάθε τι τοξικό. Το σπίτι όμως, εκτός από περιβάλλον, και ως ανθρώπινο δυναμικό, είναι εξαιρετικά σημαντικό, επειδή μπορεί να σου προσφέρει το συναίσθημα που χρειάζεσαι. Ταυτόχρονα να πούμε ότι η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα ερωτική, με τον Ερμή να συναντάει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς.


Τοξότης
Είναι δύσκολες οι μέρες, όχι απαραίτητα γιατί συμβαίνει κάτι «δραματικό», αλλά γιατί ερωτεύεσαι ή πορώνεσαι με κάτι σε σημείο να σου γίνει έμμονη ιδέα. Αυτό φυσικά έχει δύο πλευρές, η μία είναι ηδονική και η άλλη βασανιστική, γιατί τα θέλεις όλα, τα θέλεις τώρα, και ταυτόχρονα δεν σε ενδιαφέρει τόσο η προσπάθεια ή η πορεία, όσο το αποτέλεσμα. Μια γνωριμία μπορεί να σε στείλει στα ουράνια, να σε απογειώσει, ή σε μια άλλη περίπτωση να σε προβληματίσει. Όσο και αν τον επιθυμείς τον έρωτα, κάθε τι που νιώθεις ότι σε περιορίζει το φοβάσαι. Αλλά όπως το παιδί που πηγαίνει σε αυτό που φοβάται, έτσι κι εσύ συνήθως πηγαίνεις σε αυτά που ξέρεις ότι θα σε κάνουν ή να τα παρατήσεις ή να αναθεωρήσεις ολόκληρη την κοσμοθεωρία σου. Μήπως όμως τελικά τα πράγματα είναι περισσότερο απλά; Άσε μας ρε κούκλε/κούκλα μου με τα υπαρξιακά σου.


Αιγόκερως
Αυτά που δεν προχωράνε, έχει έρθει η στιγμή να τα εξετάσεις και να κάνεις ό, τι περνάει από το χέρι σου είτε για να τα κάνεις να προχωρήσουν είτε για να τα αλλάξεις, να τα αντικαταστήσεις με κάτι άλλο. Αυτή την περίοδο τα πάντα πρέπει να αντιμετωπιστούν με δυναμισμό. Δεν γίνεται να μένεις εμβρόντητος μπροστά από τις επιλογές, οι αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται σχετικά γρήγορα, ειδικά σε ό, τι αφορά την επαγγελματική σου ζωή. Επειδή η επικοινωνία ευνοείται για πολλούς και διάφορους λόγους, μήπως να ασχολούσουν με την αποκατάσταση της εικόνας σου σε ορισμένους ανθρώπους που ενδεχομένως σε έχουν παρεξηγήσει; Δεν θα ήταν κακό να ασχοληθείς με φιλίες που έχουν πονέσει ή με συνεργασίες που έχουν μπερδευτεί.


Υδροχόος
Είναι τυχαίο άραγε ότι πολλοί τομείς της ζωής σου προχωράνε αργά; Σε καμία περίπτωση, ακόμη και όταν σου σπάνε τα νεύρα με τους ανάδρομους, ο λόγος ύπαρξής τους είναι σαφώς να επανεξετάσεις ορισμένα θέματα που χρειάζονται την προσοχή σου. Σαφώς και τα πράγματα αυτή την περίοδο πρέπει να κυλήσουν πιο αργά, και το ενδιαφέρον εστιάζεται στους στόχους σου, στις σπουδές, σε νομικά ζητήματα και σε εκδόσεις. Και κάτι από όλα αυτά ίσως είχε στραβώσει και καλείσαι τώρα να κάνεις επιδιορθωτικές κινήσεις. Ταυτόχρονα υπάρχει εύνοια στον οικονομικό τομέα, ναι, ειδικά αν ασχολείσαι με κάτι δημιουργικό η έμπνευσή σου μπορεί να σε οδηγήσει εκεί που βρίσκεται το χρήμα. Άνθρωποι που φαίνονται αλλοπρόσαλλοι με την πρώτη, μπορεί να αποδειχτούν διαμάντια με τη δεύτερη.


Ιχθύες
Η έλευση του Ερμή στο ζώδιό σου κάνει τη ζωή σου να αποκτά ενδιαφέρον και σε βοηθάει να βάλεις και λίγο τη λογική στη ζωή σου (επιτέλους). Ειδικά σε συναισθηματικά θέματα εκεί που επικρατεί το χάος της εξιδανίκευσης ή της απομυθοποίησης, έρχεται ο Ερμής για να δώσει λίγο ρεαλισμό στη σκέψη σου. Όχι, αν η σχέση δεν τραβάει, δεν είσαι διατεθειμένος-η να συνεχίσεις να ελπίζεις. Και αν είχες παρεξηγήσεις έναν άνθρωπο, οι απορίες θα φύγουν και η άποψή σου θα είναι περισσότερο ξεκάθαρη. Ταυτόχρονα, υπάρχουν πιθανότητες να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, προς το παρόν φαίνεται ότι ετοιμάζεις ή θα ετοιμάσεις κάτι, ένα νέο εγχείρημα ενδεχομένως, που έχει αρκετές πιθανότητες επιτυχίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου