Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 10-16 Μαρτίου







Κριός
Ενδιαφέρον έχει το ότι από τη μία μεριά υπάρχουν πολλοί λόγοι κατά τη γνώμη σου για να αναζητήσεις την ησυχία σου, όπως το ότι ενδέχεται να προετοιμάζεις ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα ή να προετοιμάζεσαι γενικά για κάτι νέο στη ζωή σου. Σίγουρα χρειάζεται να επικεντρωθείς στους στόχους σου και νιώθεις την ανάγκη να τα δώσεις όλα, αν και μερικές φορές το γεγονός ότι δεν υπάρχει χρόνος ή ότι οι υποχρεώσεις είναι αρκετές δεν σου επιτρέπει να δοθείς όσο θα ήθελες. Ο σωστός προγραμματισμός και η πειθαρχία θα βοηθήσουν όμως. Μπορεί να ακούγεται κάπως αυτό, αλλά όλα είναι μια συνήθεια. Η θετική πανσέληνος στις 16 μπορεί να σε βοηθήσει στο να φτιάξεις μια λειτουργική καθημερινότητα και να νιώθεις αν μη τι άλλο καλά με τον εαυτό σου. Η εβδομάδα όμως έχει και μια άλλη πλευρά, κάπως αντίθετη με όλα τα παραπάνω. Κάποιες μέρες μπορούν να είναι εξαιρετικά κοινωνικές και ενδιαφέρουσες. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να προβάλεις τη δουλειά σου και όταν γίνει αυτό να εντυπωσιάσεις. Υπάρχει ενδιαφέρον για συνεργασίες αυτές τις μέρες.


Ταύρος
Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να ασχοληθείς σοβαρά με τα επαγγελματικά σου αυτή τη βδομάδα. Σαν κάτι να μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο, δεδομένου ότι κάνεις τις προσπάθειες σου για αυτό. Η κοινωνική σου ζωή και ίσως οι φιλίες μπορούν να βοηθήσουν με ιδέες και ευκαιρίες, και κάπως έτσι να προκύψει και μια νέα συνεργασία. Χρειάζεται στοχοθέτηση και οργάνωση, τίποτα δεν μπορεί να είναι στον αέρα αυτή τη στιγμή και δεν επιτρέπεται να βαδίζεις χωρίς πρόγραμμα, ειδικά σε ό, τι αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Ένα άλλο θέμα αυτή τη βδομάδα είναι ο έρωτας. Βέβαια, η πανσέληνος στις 16 που πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου και είναι θετική, μπορεί να αφορά και άλλους τομείς, όπως τη δημιουργικότητα και τα παιδιά. Υπάρχει όμως το ενδεχόμενο να νιώσεις κάτι πρωτόγνωρα έντονο.


Δίδυμοι
Το σκέφτεσαι το ευχέλαιο και με το δίκιο σου, τώρα ξεκινάει την ορθόδρομη πορεία του ο Ερμής με κανονική ταχύτητα, αλλά δεν υπήρξε αποκλειστικά αυτός η πηγή των προβλημάτων σου. Μια ανάσα πάντως σίγουρα θα την πάρεις μέσα στον Μάρτιο, και στις 13 μάλιστα η θετική όψη του Ήλιου με τον Κρόνο μπορεί να φέρει κάποια σημαντικές επαγγελματικές εξελίξεις. Και ο κυβερνήτης σου θα περάσει στις 18 στον οίκο της καριέρας σου, οπότε ενισχύεται το ενδεχόμενο των θετικών εξελίξεων σε αυτόν τον τομέα. Αν σε ενδιαφέρει να προωθήσεις τη δουλειά σου, να φτιάξεις ένα σάιτ π.χ. για να την παρουσιάσεις οι μέρες αυτές δείχνουν πολύ καλές. Επίσης, όπως θα έχεις καταλάβει πολλές φορές φτάνεις στο χείλος του γκρεμού, αλλά τις περισσότερες κάτι γίνεται στο τέλος. Αφού το ξέρεις, τότε γιατί φοβάσαι;


Καρκίνος
Αρκετά τα ενδιαφέροντα της εβδομάδας, μεταξύ των οποίων τα ταξίδια, οι εκδόσεις, οι στόχοι σου αλλά και η ερωτική σου ζωή που φαίνεται ότι μπορεί να πάρει τα πάνω της γιατί αν δεν είσαι σε σχέση και κάτι τέτοιο είναι στα ενδιαφέροντά σου, υπάρχει το ενδεχόμενο να κερδίσει το ενδιαφέρον σου ένας άνθρωπος διαφορετικής κουλτούρας από τη δική σου ή απλώς που δεν θυμίζει τίποτα από τις παλαιότερες επιλογές σου σε αυτόν τον τομέα. Αυτό μπορεί να έχει πολύ ενδιαφέρον, το σπάσιμο δηλαδή ενός μοτίβου επιλογών που μπορεί να σε περιορίζει. Ενδιαφέρον επίσης μπορεί να έχει και η εξέλιξη ενός νομικού θέματος που σε αφορά.


Λέων
Γενικότερα θα έχεις κάποιες εξελίξεις στον οικονομικό τομέα, θετικές και θα έχουν να κάνουν κατά πάσα πιθανότητα με τα οικονομικά της οικογένειας. Και η πανσέληνος στην Παρθένο και ο Ερμής στους Ιχθύς και το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο δείχνουν ότι αν διαπραγματευτείς, διεκδικήσεις και δουλέψεις προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση οι πιθανότητες επιτυχίας είναι πολλές. Επίσης, ενδιαφέρον έχουν και οι συνεργασίες και οι σχέσεις, αφού φαίνεται ότι προσεγγίζεις ευκολότερα ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν και εκείνοι – παρά το μπλαζέ, αλλά άκρως ελκυστικό ύφος σου – σε προσεγγίζουν επίσης. Είναι πιθανό να χρειαστεί να ταξιδέψεις με έναν συνεργάτη ή για λόγους επαγγελματικούς αυτές τις μέρες.


Παρθένος
Το ενδιαφέρον της εβδομάδας είναι ότι η πανσέληνος στις 16 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου κλείνοντας έτσι έναν κύκλο στη ζωή σου για να ανοίξει λίγο αργότερα ένας νέος. Και, ευτυχώς για εσένα, είναι θετική, καμία σχέση με τις εξαγριωμένες πανσελήνους που βάζουν τέλος σε διάφορα χωρίς να είσαι προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο. Εντάξει, η εργασία θα είναι μέσα στο μυαλό σου και μπορεί ένα επαγγελματικό εγχείρημα να κερδίσει το ενδιαφέρον σου και να βάλει και κάνα ευρώ στην τσέπη σου. Με τις σχέσεις σου να δούμε τι θα γίνει τώρα που ο Ερμής (κυβερνήτης σου) θα περάσει σε αυτόν τον τομέα και θα φέρει ανθρώπους κοντά σου. Συνήθεις τακτικές: υπερβολική εξέταση του άλλου σε σημείο αναπόφευκτα να του βρίσκεις πολλά ψεγάδια. Ή, στο άλλο άκρο πια, μπαίνεις ενθουσιασμένος σε μια σχέση για να τα εξετάσεις όλα στην πορεία και να εξαφανιστείς λίγο αργότερα. Πόσο καλές μπορούν να είναι αυτές οι δύο τακτικές για σένα όμως;


Ζυγός
Η πανσέληνος φέρνει πολλά πράγματα στην επιφάνεια, ενδεχομένως υπάρχει ένα παρασκήνιο που αποκαλύπτεται και νιώθεις τυχερός για αυτό, ίσως κάποιες πληροφορίες που μαθαίνεις και που κατά πάσα πιθανότητα αφορούν τη δουλειά ή ένα εγχείρημα να είναι θετικές ή να σε βοηθήσουν να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να κάνεις μια σωστή επιλογή. Σημαντικό να ασχοληθείς σε βάθος με οποιαδήποτε επαγγελματική σου υποχρέωση, να δείξεις δηλαδή τον καλύτερό σου εαυτό. Δεν είναι απαραίτητη μόνο η ποιότητα της δουλειάς σου, αλλά και ο επαγγελματισμός σου (δηλαδή η συνέπεια, η διπλωματικότητα, η ευγένεια, η διεκδικητικότητα, η δικαιοσύνη, κλπ.). Για πολλούς εργοδότες ή συνεργάτες αυτό το στοιχείο είναι και σημαντικότερο.


Σκορπιός
Είναι πιθανό να διανύεις ή να διανύσεις μια δημιουργική φάση, ίσως για παράδειγμα να συμμετάσχεις σε ένα δημιουργικό ομαδικό εγχείρημα, κατά πάσα πιθανότητα επαγγελματικό. Στα πιθανά σενάρια των ημερών είναι και ο έρωτας, μια γνωριμία που μπορεί να εξελιχθεί αργά, αλλά σταθερά (καλό αυτό) και που δείχνει αρκετά σοβαρή, λόγω του τριγώνου του Ήλιου με τον Κρόνο (στο ζώδιό σου). Εντωμεταξύ υπάρχουν κάποια θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια που φαίνεται ότι διευθετούνται, ίσως αυτοί οι τομείς να φέρουν και κάποιες εκπλήξεις.


Τοξότης
Όσο και να σε παρουσιάζουν ως άνθρωπο ναι μεν ζεστό, αλλά υπερβολικά αυτάρκη και αδιάφορο για συναισθηματισμούς, δεν είναι έτσι τα πράγματα φυσικά. Είσαι ένας άνθρωπος σαφώς ικανός να τα βγάλει πέρα μόνος του και με μια αντιπάθεια στις συναισθηματικές εξαρτήσεις, αλλά και βαθιά συναισθηματικός, που η ερωτική του πλευρά στο βάθος της μπορεί να αγγίξει και το μελόδραμα. Μπορεί η επιφάνεια με το πολύ βάθος σου να έχουν τεράστια απόσταση και να είναι φαινομενικά δύο ασύμβατες όψεις σου, όμως είναι απαραίτητο να δίνεις σημασία, να τροφοδοτείς και να εκφράζεις ενίοτε και την κρυφή, αγνή και «ποιητική» σου πλευρά. Η πανσέληνος στις 16 μπορεί να φέρει θετικές εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή. Αυτή τη βδομάδα μπορείς να αποδείξεις τον επαγγελματισμό σου.


Αιγόκερως
Μπαίνεις σε μια σαφώς πιο αισιόδοξη φάση, κυρίως λόγω των αλλαγών στην κοινωνική σου ζωή και των συναναστροφών σου με νέους ανθρώπους, λόγω της επικοινωνίας που γίνεται πιο ουσιαστική και ταυτόχρονα πιο ευχάριστη και λόγω των φιλικών σου σχέσεων. Σε αυτόν τον τομέα ίσως έχεις και επιστροφές από το παρελθόν, κάτι που μπορεί να σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Αυτό είναι βέβαια κάτι που μπορείς και εσύ να το επιδιώξεις με το τρίγωνο του Ήλιου και του Κρόνου στις 13. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σου, μπορεί ο Άρης, ανάδρομος πλέον στον Ζυγό να σε τρομάζει με τις αναγκαστικές επανεξετάσεις που επιβάλλει σε αυτόν τον τομέα, όμως εκτός από απαραίτητες θα αποδειχτούν και αποτελεσματικές. Επίσης, η ανάδρομη πορεία του έχει φυσικά και τα καλά της, όπως είναι η αρμονική όψη που σχηματίζει με τον Ερμή στον τομέα των οικονομικών σου.


Υδροχόος
Μπορεί να χρειαστεί να επανεξετάσεις έναν στόχο σου, κάτι που καλό θα ήταν να κάνεις το συντομότερο, προκειμένου να δοθείς σε αυτόν με κάθε τρόπο και με πάθος. Είναι πιθανό να πρέπει να κοιμάσαι λιγότερο, να δουλέψεις σκληρά και να ακολουθείς το ρολόι με το λεπτό, αλλά όλη αυτή η διαδικασία μπορεί να λειτουργήσει λυτρωτικά και στην περίπτωσή σου θα έχει αποτέλεσμα. Σημαντικό ο στόχος σου να είναι κάτι που θέλεις πολύ και η διαδικασία να σου είναι ευχάριστη ή τέλος πάντων να έχει νόημα, γιατί αλλιώς είναι εύκολο να τα παρατήσεις. Πάντως αν τα δώσεις όλα, θα κερδίσεις. Ενδιαφέρον έχουν και τα οικονομικά και επαγγελματικά σου αυτές τις μέρες και ίσως να επικεντρωθείς σε αυτόν τον τομέα.


Ιχθύες
Ένα πολύ μεγάλο μέρος της προσοχής σου αυτές τις μέρες πέφτει στις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφική σου ζωή, η πανσέληνος απέναντί σου είναι – ευτυχώς – θετική και δείχνει ότι σύντομα μπορεί να ξεκινήσει κάτι νέο. Πρόσεχε τις παγίδες στις οποίες θα έλεγε κανείς ότι πέφτεις ηθελημένα. Η τάση σου να σώζεις και να στηρίζεις θέλει σωστή διαχείριση, το να πηγαίνεις στα δύο άκρα είναι προφανώς κάτι εντελώς αναποτελεσματικό για εσένα. Με απλά λόγια: ή βγαίνεις έξω και «σώζεις» ή «στηρίζεις» τους άλλους, με αποτέλεσμα να αναζητάς το περίπλοκο και να μπαίνεις σε σχέσεις που είναι προδιαγεγραμμένο ότι δεν θα λειτουργήσουν ή επειδή έχεις υπάρξει θύμα εκμετάλλευσης στο παρελθόν, αναζητάς πλέον το εύκολο και επιφανειακό, με κίνδυνο να μην καλύπτεις τις πραγματικές σου ανάγκες.

Διαβάστε επίσης: Πώς σε επηρεάζει η Πανσέληνος του Μαρτίου;
11 Μαρτίου: Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 μέρες).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου