SunGlasses make the world..around!

Καλοκαίρι. Ο ήλιος καίει και το αντηλιακό δεν λέει να φύγει από το δέρμα μας ούτε τα γυαλιά ηλίου από τα μάτια μας! Γυαλιά ηλίου, μια πολύ δύσκολη απόφαση όταν είσαι σε μαγαζί με οπτικά καθώς χιλιάδες ζευγάρια σου αλλάζουν το προφίλ! Ποια είναι η σωστή επιλογή; Ας ρίξουμε μια ματιά στις παρακάτω κατηγορίες.


·         Big..Love
Είναι το μέγεθος, το κόψιμο, το σχήμα. Είναι όλα! Τα τετράγωνα κοκάλινα και όχι μόνο γυαλιά καλύπτουν ένα πολύ μεγάλο μέρος των ματιών μας αλλά και κάτι παραπάνω από αυτό. Είναι στυλ και μια αίσθηση βασιλική όταν τα φοράς..το μέγεθος δείχνει ένα κύρος, ένα προφίλ γεμάτο δύναμη η οποία είναι γένος.θηλυκού!

·         Spastick little classic!



Κλασσικό είναι η λέξη που χαρακτηρίζει την σειρά Ray Ban. H Ray Ban κρατώντας δύο μοντέλα γυαλιών ηλίου έχει «σπάσει ταμεία» και συνεχίζει ακάθεκτη. Ποικιλία χρωμάτων, μεγεθών και γυαλιών «καθρέφτες» είναι αυτό που γοητεύει πιο πολύ τους αγοραστές της εταιρίας. Το μυστικό αυτής της εταιρίας; Το κλασσικό πάντα παραμένει στη μόδα καθώς οι vintage επιλογές γίνονται συχνά όλο και πιο αποδεκτες!

·         Round, round all around..!
Κύκλοι κύκλοι κύκλοι. Η τελευταία κατηγορία είναι και μία από τις αγαπημένες μου. Τα «στρογγυλά» γυαλιά ηλίου έχουν αγγίξει το κοινό τους και έχουν κάνει τα κορίτσια να τα λατρέψουν. Σε στυλ πεταλούδας, απλά κλασσικά στρογγυλά, τετράγωνα και το κάτω μέρος τους στρόγγυλο είναι αυτά που αποθανατίζουν το γυναικείο κοινό. Χρώματα; Άφθονα καθώς και τα λουλούδια που διακοσμούν πολλά κομμάτια γυαλιών ηλίου σε κατακτούν αμέσως μόλις τα δεις! Πού τα βρίσκεις; Μα, παντού πλέον!

Το καλοκαίρι βρίσκεται στην ακμή του και οι παραλίες έχουν πάρει στην κυριολεξία φωτιά από μαγιό και ποικιλία γυαλιών! Χάρισε στον εαυτό σου ένα στυλ μοναδικό με τις καλύτερες επιλογές σου!

Xoxo
Ελένη Θεοδώρου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου