Το μακρύ και το.κοντό σου!



Ιούλιος. Ο μήνας που περιμένει κάθε γυναίκα να βάλει το αντηλιακό της για να της χαρίσει το πιο τέλειο μαύρισμα. Το μαύρισμα που μέσα από κάθε καλοκαιρινό κοντό ή μακρύ ρούχο θα αναδειχθεί. Και ποιο είναι το απόλυτο ρούχο που κάνει αυτή τη δουλειά; Μα φυσικά τα summer dresses!
Δεν έχει σημασία αν θα είναι μακρύ κοντό αν θα το συνδιάσεις με σανδάλι, με πλατφόρμα ή με πέδιλο, τα φορέματα στα χρώματα του καλοκαιριού είναι ο από μηχανής θεός του μαρίσματός σου! Searching for the perfect? Το τέλειο υπάρχει παντού! Με μια μικρή βόλτα στα τοπικά μαγαζιά, οι βιτρίνες σου χαρίζουν μια καλοκαιρινή αύρα καθώς φορέματα σε διάφορα στυλ συνδιασμένα με διάφορα αξεσουάρ σε κάνουν να νιώθεις το απόλυτο glam του φετινού καλοκαιριού!

Δεν χρειάζεται να απαντηθεί πού μπορείς να φορέσεις ένα καλοκαιρινό στράπλες φυστικί μακρύ φόρεμα. Η απάντηση είναι μία και μοναδική. ΠΑΝΤΟΥ. Στο νησί, στην πόλη, στην δουλειά, στο καφέ, στο κλαμπ (και άμα είναι και beach club ακόμη καλύτερα) γενικά everywhere! Είναι ένα ρούχο που δεν θα σε αγχώσει για τον συνδιασμό του ούτε σε παπούτσια ούτε σε αξεσουάρ αλλά ούτε και σε μακιγιάζ. Το nature profile με το μαύρισμά σου και μπόλικη τερακότα σε κάνει πιο chic από ποτέ!

Tip: Μακρύ φόρεμα ή κοντό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία που θα το φορέσεις. Είμαι πιο πολύ φαν να βάλεις το μακρύ φόρεμα για ένα κοκτέιλ και το κοντό φόρεμα εννοώντας κάτι πιο casual για βόλτα. Εάν έχεις και κοντό πιο φανταχτερό και καλοκαιρινό why not? Κάνε τους συνδιασμούς σου δίχως φόβο αυτό το καιλοκαίρι!

Summer and dresses. What else?!?

Από την Ελένη Θεοδώρου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου