Αll...όσωμες!

Με μια βόλτα στα μαγαζιά του κέντρου αλλά και στα πολυκαταστήματα ένα κατάλαβα. Οι ολόσωμες φόρμες είναι back again! Vintage και σέξι είναι ένας τέλειος σύντροφος του καλοκαιριού. Μονόχρωμες, φλοράλ, τζιν, κοντές και μακριές δεν μπορείς ποτέ να πάρεις τα μάτια σου από πάνω τους καθώς και δεν μπορείς να τις βγάλεις από πάνω σου!
Πού μπορούν να φορεθούν; Everywhere! Καφές, παραλία αλλά και για βραδινή έξοδο οι ολόσωμες φόρμες φορώντας τα κατάλληλα αξεσουάρ σε κάνουν να είσαι πάντα και παντού.
Κοντές ολόσωμες: Μία κοντή ολόσωμη φόρμα (και όταν εννοούμε κοντή λέμε σε στυλ σορτς) μπορεί να φορεθεί παντού. Το χρώμα και το μήκος είναι your choice! Συνδύασέ το με μακριά σκουλαρίκια εάν έχεις επιλέξει να έχεις κάποιον κότσο ή κοτσίδα ή και κολλητά σκουλαρίκια όποιο και να είναι το hair style σου. Το μακιγιάζ είναι δική σου επιλογή. Α και είμαι fan του nature profile σε ό,τι αφορά το μακιγιάζ, σε αυτό επιλέγεις εσύ! Δώσε ένα τόνο στα μάτια σου και τα υπόλοιπα κάντα με βάση τα χρώματα του outfit σου!
Μακριές ολόσωμες: Mάκρος και κακό! Αυτό χαρακτηρίζει τις ολόσωμες φόρμες. Το χρώμα και τα σχέδια είναι δικιά σου επιλογή! Οι πλατφόρμες και τα πέδιλα σε ουδέτερο χρώμα όπως το μπεζ θα κάνουν ακόμη πιο καλοκαιρινό απ'ότι είναι το outfit σου! Το μακιγιάζ όπως ανέφερα και πιο πάνω είναι απόλυτα προσωπική επιλογή! Mην ξεχνάς όμως πως ένα λαμπερό gloss θα κάνει όχι μόνο σαρκώδη τα χείλη σου αλλά και θα τονίσει τον συνδυασμό σου.
DO IT! Μπορείς να φορέσεις ολόσωμη φόρμα (μακριά και κοντή) μονόχρωμη συνδυάζοντάς την με μονόχρωμες peep toe ή πλατφόρμες στα πιο καλοκαιριά χρώματα. Έτσι δεν θα ανησυχείς για το αν το καλοκαιρινό outfit σου είναι κατάλληλο για οποιαδήποτε καολοκαιρινή περίσταση.
Kαι μην ξεχνάς, It's your choice, It's your summer! 

Ελένη Θεοδώρου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου