Πούντο πούντο το...δαχτυλίδι;

tumblr_me0u2eWg7r1rdx8u6o1_500

Πούντο πούντο το δαχτυλίδι; Άμα ψάξεις στα σωστά μαγαζιά με accessories σίγουρα θα το βρεις! Ο δαχτυλιδοπόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει και βρίσκεται αν όχι ανάμεσά μας σίγουρα σε ένα κοντινό σου μαγαζί. Σε διάφορα σχέδια (σταυρούς, καρδιές ακόμη και cupcakes) μπορείς να βρεις την ευτυχία των δαχτύλων σου!

It's style: Κι όμως μικρά δαχτυλιδάκια σχεδιασμένα ακριβώς για το μήκος του κάθε δάχτυλου υπάρχουν εκεί έξω. Σε ίσια γραμμή, κύματος, κοτσίδας οι μικροί σικάτοι συνήθως χρυσοί σύντροφοι βρίσκονται εκεί για να διακοσμήσουν τα χέρια σου όχι και τόσο...χαμηλά!

Πώς τα φοράς; Είναι το μόνο εύκολο. Αντί για το τέλος του δάχτυλου αυτό μπορεί να πάρει θέση από την μέση και πιο πάνω! Ο αριθμός τους δεν είναι καθορισμένος..Και ένα και δύο και τρία μπορούν να  "ριζώσουν" στα δάχτυλά σου δίνοντας το απόλυτο fashion girl του καλοκαιριού!

Δεν θα συμβουλέψω με τι θα φορεθεί καθώς μπορεί να φορεθεί με τα πάντα και παντού αρκεί μόνο να μην φορτώσεις υπερβολικά το outfit σου!

tumblr_mh462mEN0S1qil8loo1_500

Ποια είναι τα κατάλληλα σχέδια; Το στυλ σου απαντάει σε αυτό! Ό,τι στυλ και να έχεις υιοθετήσει ένα μοναδικό δαχτυλίδι σίγουρα θα βρίσκεται στα παρασκήνια! Αν θες την δικιά μου γνώμη, οι σταυροί, οι νεκροκεφαλές αλλά και τα δαχτυλίδια στη μέση των δαχτύλων σου θα γίνουν η λάμψη του καλοκαιριού σου! Μην διστάσεις να φορέσεις σε διάφορα σχέδια και διάφορα χρώματα καθώς το στυλ σου με τον συνδυασμό τους θα μιλάνε από μόνα τους!

Τip: Το καλοκαίρι έφτασε τι περιμένεις; Τα δαχτυλίδια και ιδίως σε χρυσό χρώμα θα αναδείξουν το τέλειο μαύρισμά σου καθώς θα μπορείς να τα φοράς και στην παραλία για να δίνουν ακόμη πιο πολύ στυλ στο..μαγιό σου!

Και μην ξεχνάς..rings  are a girl's best friends!

Από την Ελένη Θεοδώρου

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

to diko mou ta spaei ....sumfwneis? (joa) hahah

Δημοσίευση σχολίου