Oh my gold!

GetAttachment

Λένε πως ο Μύδας ό,τι άγγιζε το μετέτρεπε σε χρυσό. Είναι απλά ο μύθος ή το χρυσό μπήκε για τα καλά στην μόδα? Legends come true και το χρυσό είναι back again.

Πρωτοεμφανιζόμενο στα 80's το χρυσό ήρθε με σκοπό να μη φύγει από τα...κολιέ μας! Μεγάλες χρυσές αλυσίδες διακοσμούν το λαιμό μας με σκοπό να λάμψουμε όσο ποτέ. It's almost summer! Οι χιονάτες επιδερμίδες μας θα γίνουν μπρονζέ και πώς θα πρέπει να το αναδεικνύουμε? Οι χρυσοί μας φίλοι θα γίνουν οι οδηγοί του καλοκαιριού καθώς δεν μπορούμε να αποχωριστούμε την λάμψη τους!

Και έτσι όπως πίνεις ένα χαλαρό ποτό στο beach bar του νησιού, συναντάς το βλέμμα του. Μπορεί να τον γνωρίσεις και σίγουρα δύο πράγματα θα του μείνουν αξέχαστα από σένα. Πρώτον το χαμόγελό σου και δεύτερον το χρυσό κολιέ σου!

GetAttachment.aspx βΦόρεσέ το με ανοιχτές μπλούζες χαμόγελο καθώς ο λαιμός σου θα είναι θα είναι ιδανικός για τον κολιέ συνδιάζοντας την μπλούζα με ένα σορτς ή μία φούστα σε ό,τι χρώματα αισθάνεσαι το καλοκαίρι! Επίσης, τα μακριά φορέματα είναι το απόλυτο must του καλοκαιριού.

Συνδύασε το με πλατφόρμες και το κολιέ σου και γίνε το το glam του καλοκαιριού! Μπορείς ακόμη να φορέσεις και τζιν πουκάμισο κλεισμένο σε όλα του τα κουμπιά και να φορέσεις το χρυσό κολιέ πάνω από το πουκάμισο, έτσι θα ξεχωρίζει από το χρώμα του πουκάμισου και συ θα είσαι πιο σικάτη από ποτέ.

Το μακιγιάζ σου έχει δύο εκδοχές. Nature profile με απαλό gloss ή ένα απαλό ροζ κραγιόν τονίζοντας τα μήλα σου με τερακότα ή μπορείς να μην αποχωριστείς το μαύρο eyeliner την μπόλικη μάσκαρα και φυσικά το κόκκινο κραγιόν σου! Ξεκίνα το καλοκαίρι σου και κάνε τα πιο gold δώρα στον εαυτό σου!

Από την Ελένη Θεοδώρου

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

dwse thodwrouuuuuu!!!! ouououo <3 <3 <3 joa :p hahah

Ανώνυμος είπε...

i love you <3

Ανώνυμος είπε...

<3 <3 <3 <3

Δημοσίευση σχολίου