Ρίγα και...κακό!

tumblr_ml3nbwgxLA1qd8q7fo1_1280_large

Είναι τα μάτια μου που περιπαίζουν ή όντως σε κάθε βιτρίνα κυριαρχεί το άσπρο-μαύρο? It's a fact! Αυτό το καλοκαίρι δεν λείπει από καμία σικάτη βιτρίνα το ριγέ ασπρόμαυρο σε ό,τι μπορεί να φορεθεί!

Παντελόνες, κολάν, φούστες, σακάκια ακόμη και τα μεγάλα ψάθινα καπέλα δεν μπορούν να αποχωριστούν την ασπρόμαυρη ρίγα. Αν και έχουμε συνηθίσει το άσπρο, μαύρο και το συνδιασμό τους να είναι χειμερινά χρώματα, φέτος το καλοκαίρι θα φέρει τα πάνω κάτω αφού η ασπρόμαυρη ρίγα βρίσκεται παντού!

Πού μπορεί να φορεθεί; Παντού! Από ένα μεσημεριανό γεύμα σ'ένα εστιατόριο μέχρι και στον απογευματινό σου καφέ η ασπρόμαυρη ρίγα μπορεί να φοριέται πάνω σου τραβώντας όλα τα βλέμματα. Συνδίασέ το με ένα μακιγιάζ 50's καθώς το μαύρο eyeliner πάνω από το μάτι σου με την τραβηγμένη γραμμή θα λειτουργήσουν υπέρ σου αφού τα μεγάλα γατίσια μάτια σου θα ταιριάζουν με την μαύρη ρίγα του συνόλου σου. Ακόμη, μπορείς να τονίσεις τα χείλη σου με ένα έντονο κόκκινο mat κραγιόν καθώς όλοι γνωρίζουν πως άσπρο-μαύρο-κόκκινο είναι ο απόλυτος συνδιασμός!

CELINE31_large Νιώθεις υπερβολική με το μακιγιάζ και την ρίγα; Don't worry. Αν δεν θες να τραβήξεις τα βλέμματα με τα έντονα κόκκινα χείλη μπορείς να κάνεις ένα γήινο μακιγιάζ συνοδεύοντάς το με ένα απαλό gloss.

Νιώθεις πως η καινούρια σου παντελόνα είναι πολύ στενή για σένα; Get over it γιατί η μεσάτες καμπάνα παντελόνες φορεμένες με ένα φαρδύ μπλουζάκι είναι το κερασάκι της τούρτας! Και δεν θα δείχουν τις τυχόν ατέλειες του σώματός σου και δεν θα νιώθεις και συ σφιγμένη φορώντας την!

Η ασπρόμαυρη ρίγα σε κάνει να σκέφτεσαι πως είναι σαν αποκριάτικη στολή κατάδικου; Τι πιο τέλειο! Φόρα την και σκέψου πως κάθε φυλακή χρειάζεται ένα σικάτο κατάδικο!

Από την Ελένη Θεοδώρου

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ektos apo aspro/mauro me ti allo xrwma mplouza 8a mporousa na sundiasw to rige mou panteloni(san tis foto)?

Ελένη είπε...

Άποψή μου είναι πως θα μπορούσες να βάλεις και κάποια μπλούζα σι θρου (ξέρεις τις διάφανες) με από μέσα ένα τοπ σε άσπρο/μαύρο ή ένα μαύρο σουτιέν. Θα ήταν καλό, να το συνδιάσεις με κάτι μονόχρωμο αφού υπάρχει ήδη η ρίγα που σου τραβάει την προσοχή. Ένα έντονο καλοκαιρινό χρώμα σε ό,τι στυλ μπλούζας και αν έχεις θα ταιριάξει απόλυτα γιατί μην ξεχνάς πως το άσπρο-μαύρο συνδιάζονται με όλα!

Δημοσίευση σχολίου