Οι μεσάτες ξαναχτυπούν!

523955_360711453997716_1997677160_n_large

Κοντές, μακριές, φλοράλ, ριγέ είναι πλέον γεγονός πως οι ψηλόμεσες φούστες χτυπούν την πόρτα της μόδας...ξανά! Ένα vintage ακόμη στοιχείο των 70's έρχεται με καλοκαιρινή διάθεση. Στο γραφείο, στο καφέ, στο κλαμπ η μεσάτη φούστα θα είναι το πιο απλό και συγχρόνως κομψό σύνολό σου.

Μπορείς να τα συνδυάσεις με πλατφόρμες (μιας και αυτές είναι το απόλυτο must του καλοκαιριού) μαζί με απλά T-shirts ή τζιν πουκάμισα θα σε κάνουν το απόλυτο glam του καλοκαιριού.  Έχεις λίγα παχάκια στους μηρούς? Οι μακριές, μεσάτες φούστες είναι ο φύλακας άγγελός σου αφού θα αναδείξουν τα πόδια σου κρύβοντας τις ατέλειες των μηρών σου! Ήρθε καλοκαίρι και συνεπώς μαζί του ήρθαν και οι παραλίες, beach bars, κλαμπς, θερινό σινεμά και συ έχεις κοιλίτσα αφού δεν μπόρεσες να αντισταθείς στην ακαταμάχητη γεύση του cheesecake. tumblr_ml2zvrGrQp1qbhgrto1_500_large

Η πρώτη σκέψη που περνάει από το μυαλό σου: οτιδήποτε σκουρόχρωμο για να μην φανούν οι ατέλειες. It's summer! Μπορείς να φορέσεις ανοιχτές σε φωτεινά χρώματα ψηλόμεσες φούστες συνδυασμένες κατάλληλα με διαφανής πουκαμίσες και πες ένα προσωρινό good bye στις ατέλειες! Μπορείς το συνδυασμό σου να το συνοδέψεις με ένα απαλό, natural μακιγιάζ και ένα έντονο χρώμα gloss στα χρώματα του καλοκαιριού.

Οι μεσάτες είναι το must του καλοκαιριού αφού τόσο τα χρώματά τους όσο και το ιδιαίτερο κόψιμό τους, μήκος τους σού βγάζουν μια φρεσκάδα. Άσε που το μαύρισμά σου θα αναδείξουν τόσο το ανοιχτό και έντονο χρώμα τους όσο και τα δικά σου πόδια.

Summer is in the air όπως και οι μεσάτοι μας καινούριοι σύντροφοι!

Από την Ελένη Θεοδώρου

1 σχόλια:

Unknown είπε...

poias etairias einai h korali fousta??

Δημοσίευση σχολίου