Ο Α. Γεωργούλης στα βήματα του R. Patinson! Παίζει σε χολιγουντιανή ταινία με βρικόλακες!

georgoulis cover_H_633_451

Τα τελευταία χρόνια ο Αλέξης Γεωργούλης έχει αφήσει πίσω του την Ελλάδα και προσπαθεί να ανοίξει τα φτερά του στην Αμερική όπου μάλιστα κάνει πολλά επιπλέον μαθήματα υποκριτικής, καθώς ο χώρος εκεί είναι περισσότερος ανταγωνιστικός. Και φυσικά, οι κόποι του έπιασαν τόπο!


Όπως διαβάσαμε στην εφημερίδα Espresso, σύντομα θα δούμε τον Αλέξη Γεωργούλη σε ρόλο βαμπίρ στην ολοκαίνουρια χολιγουντιανή ταινία Of Light And Darkness!

Πρόκειται για μια φιλόδοξη κινηματογραφική παραγωγή με θέμα τους βρικόλακες, που στόχο έχει να γίνει το νέο Twilight!

georgoulis

Στην ταινία αυτή ο δικός μας Αλέξης Γεωργούλης υποδύεται τον βρικόλακα Danek και η photo που βλέπεις παραπάνω είναι από το επίσημο fanpage της σελίδας που έχει η ταινία Of Light and Darkness στο Facebook. Κάτω από την photo γράφει: Αυτός ο καυτός άντρας σε παίρνει τηλέφωνο! Ο Αλέξης Γεωργούλης ως Danek θέλει να απαντήσεις στο τηλέφωνό σου κι έπειτα να πας να πάρεις το βιβλίο!", καθώς η ταινία κυκλοφορεί και σε βιβλίο.
Επίσης, το tumbl.com γράφει για τον Αλέξη Γεωργούλη: Είμαστε τόσο χαρούμενοι που ο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ Αλέξης Γεωργούλης μπήκε στο cast μας. Θα παίζει τον ρόλο του Danek, τον πατέρα του Aiden. Παλιότερες δουλειές του είναι:

“My Life in Ruins”
“You Are My Mate”
Και σύντομα θα υποδυθεί τον Roger στην ταινία “A Green Story”.
Επίσης κάνει την παραγωγή της ταινίας "Thicker"! Δείξ'τε του αγάπη!

Πραγματικά δεν γνωρίζαμε ότι ο Αλέξης Γεωργούλης τα πάει τόσο καλά στην Αμερική!
Δες παρακάτω το τρέιλερ της ταινίας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου