Ζώδια: 9/9 - 15/9

Zodia_899659593%255B3%255D

Σελήνη ευκαιρίας

Στο τέλος αυτής της εβδομάδας θα εμφανιστεί μια ευνοϊκή νέα Σελήνη στην Παρθένο που μας δίνει ώθηση για νέα ξεκινήματα.

Κριός

21 Μαρτίου-19 Απριλίου

Ο Σεπτέμβριος είναι ιδιαίτερα παραγωγικός και αποτελεσματικός στα θέματα υγείας και δουλειάς τις πρώτες δεκαεννιά ημέρες του (μετά αλλάζει το σκηνικό!) και εκεί είναι που πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας. Η λέξη-κλειδί με τη νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο τέλος της εβδομάδας στην Παρθένο είναι οργάνωση! Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε αυτό ακριβώς που απεχθάνεστε: «να βάλετε σε τάξη» και προτεραιότητες. Μήπως να θυμόσασταν πού πέφτει το γυμναστήριο;
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να προβληθείτε.

Ταύρος

20 Απριλίου-20 Μαΐου

Ένας ακόμη σημαντικός αστρολογικός παράγοντας έρχεται να ανάψει τα αίματα στον χώρο του έρωτα και των σχέσεων. Η νέα Σελήνη στην Παρθένο που πραγματοποιείται στο τέλος της εβδομάδας εγείρει πάλι τις ερωτικές επιθυμίες σας, ενώ υπόσχεται ακόμη και διακοπές ή αρκετές εξόδους για διασκέδαση με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Αυτή η εβδομάδα του Σεπτεμβρίου δεν φαίνεται να σας ζορίζει ιδιαίτερα και μάλιστα βοηθάει να τονωθεί το ηθικό σας. Για κάποιους Ταύρους η εβδομάδα αυτή θα μπορούσε να φέρει επιστροφές που θα ξύσουν πληγές...
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ένα ταξίδι.

Δίδυμοι

21 Μαΐου-21 Ιουνίου

Το σπίτι και η οικογένεια είναι τα σημεία που εστιάζετε την προσοχή σας και προωθείτε αλλαγές ως τις 20/9, χωρίς να υπολογίζετε το μερίδιό σας σε κούραση, ξεβόλεμα ή εκνευρισμό. Βλέπετε, ο Ερμής έχει αρχίσει ήδη να σας στριμώχνει και να κάνει την καθημερινότητα λίγο πιο δύσκολη και τα νεύρα σας κάπως πιο εύφλεκτα. Κάποιοι από σας μετακομίζετε, άλλοι αλλάζετε τους χώρους, άλλοι έχετε για κάποιον λόγο αρκετούς φίλους και συγγενείς να πηγαινοέρχονται στη βάση σας.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να κάνετε ένα πάρτι!

Καρκίνος

22 Ιουνίου-22 Ιουλίου

Αν απογοητευθήκατε από την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και πιστεύατε ότι έτσι θα κυλήσει όλος ο μήνας, μάλλον βιαστήκατε να βγάλετε συμπεράσματα. Σιγά σιγά κάτι αλλάζει στην καθημερινότητά σας και θα επωφεληθείτε όλοι οι Καρκίνοι. Βέβαια θα πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή μέχρι την τελική έξοδο του Κρόνου από τον Ζυγό και την είσοδό του στον Σκορπιό που θα διώξει μακριά την απογοήτευση, τις στερήσεις και θα φέρει στη ζωή σας πιο θετικά συναισθήματα. Το κομμάτι που θα έχει τη μεγαλύτερη εύνοια είναι ο έρωτας, αλλά και τα οικονομικά.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Επαγγελματική άνοδος.

Λέων

23 Ιουλίου-22 Αυγούστου

Ο Σεπτέμβριος έχει το χρώμα του χρήματος για σας, αφού τώρα θα καταβάλλετε προσπάθειες να αυξήσετε το εισόδημά σας, θα διαπραγματευτείτε για αυξήσεις και ό,τι άλλο μπορεί να κερδίσετε από τη δουλειά σας. Ίσως να ξεκινήσετε παράλληλα και μια δεύτερη δουλειά. Η νέα Σελήνη βοηθάει ιδιαίτερα σε αυτόν τον τομέα και μάλιστα είναι ιδανική για να κάνετε ως τις 20/9 τα καινούργια ξεκινήματα που έχετε στο μυαλό σας. Προσοχή όμως με την Αφροδίτη που αυξάνει την καταναλωτική σας μανία.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ευκαιρίες στα οικονομικά.

Παρθένος

23 Αυγούστου-23 Σεπτεμβρίου

Οι εύκολες και ανώδυνες ημέρες του καλοκαιριού, όταν είχατε λίγη πίεση και πολύ ελεύθερο χρόνο, έχουν παρέλθει και τώρα αμφιβάλλω αν σας φτάνουν οι 24 ώρες της ημέρας για να προλάβετε τις αυξημένες δραστηριότητές σας. Καινούργια σχέδια, αλλαγές στον χώρο και στον τρόπο της εργασίας είναι μερικά από τα σενάρια του Σεπτεμβρίου στα οποία υπάρχει επίσης και μια αλλαγή στον χώρο του σπιτιού, ειδικά με αυτή τη νέα Σελήνη που θα γίνει στο ζώδιό σας στις 16/9 και η επιρροή της εκτείνεται ως τις 20/9. Όλα είναι ανοιχτά λοιπόν
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να κάνετε μια αλλαγή!

Ζυγός

24 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου

Τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου ίσως έχετε την αίσθηση ότι περπατάτε πάνω σε κινούμενη άμμο, αφού τίποτε δεν υπόσχεται σταθερότητα και ασφάλεια. Μια απογοήτευση από μια ερωτική σχέση σάς ακινητοποιεί προσωρινά και σας βάζει σε σκέψεις σχετικά με το τι κάνατε λάθος. Και όταν εσείς οι Ζυγοί μπαίνετε σε σκέψεις, έρχεται και η διάσημη  αναποφασιστικότητά σας. Όλα αυτά είναι απαραίτητα ώστε να ενεργοποιηθείτε λίγο αργότερα (τον άλλο μήνα δηλαδή) και να κάνετε ό,τι πρέπει ώστε να ανακάμψετε.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βρείτε τι ακριβώς θέλετε...

Σκορπιός

24 Οκτωβρίου-22 Νοεμβρίου

Αυτή την εβδομάδα που καταλήγει στην επιρροή μιας έντονης νέας Σελήνης στην Παρθένο ξαναβρίσκετε φίλους και γνωστούς, συνεργάτες, διευρύνετε τις γνωριμίες σας, φροντίζετε τις δημόσιες σχέσεις σας και μαζί με όλα αυτά ενδιαφέρεστε περισσότερο για την εικόνα σας. Αν η δουλειά σας βασίζεται στην επαφή σας με το κοινό, τότε τα αποτελέσματα θα είναι μοναδικά. Άλλωστε σε αυτό βοηθά και η θέση της Αφροδίτης από τον Λέοντα. Καλό θα είναι να βρείτε λύσεις τώρα, προτού έρθει ο Κρόνος στο ζώδιό σας και σας αναστατώσει.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Επαγγελματικές κινήσεις.

Τοξότης

23 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου

Καιρός να γίνετε λίγο πιο πρακτικοί, να πατήσετε καλά τα πόδια στη γη και να αφήσετε τη θεωρία και τον ιδεαλισμό μακριά από τη δουλειά και τα οικονομικά σας. Η νέα Σελήνη στην Παρθένο σε συνδυασμό με τον Άρη στον Σκορπιό απαιτούν να γίνετε πιο ρεαλιστές σε στόχους και επιδιώξεις και όταν συζητάτε για θέματα καριέρας να βάζετε μπροστά την τετράγωνη λογική σας και καθόλου συναίσθημα. Είναι ο μοναδικός τρόπος αυτή την εβδομάδα να κερδίσετε πόντους στην καριέρα και γενικώς να κάνετε αυτά που θέλετε.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να αλλάξετε δουλειά!

Αιγόκερως

22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου

Ταξίδια ακόμη και με τον νου ή την καρδιά σάς καλεί να κάνετε η νέα Σελήνη της 16ης Σεπτεμβρίου, που η επιρροή της εκτείνεται ως τις 20/9 και πραγματοποιείται σε ένα ευνοϊκό ζώδιο προς το δικό σας. Ο Σεπτέμβριος αρχίζει σιγά σιγά να σας δείχνει το χαμογελαστό του πρόσωπο και σας απαλλάσσει από το άγχος προσαρμογής που είχατε σε μια σχέση ή μια δουλειά. Πολύ σημαντικός είναι αυτός ο Σεπτέμβριος και για τις σπουδές για όσους είναι φοιτητές ή όσους ασχολούνται με την εκπαίδευση, αφού φέρνει εξελίξεις.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ένα ταξίδι στο εξωτερικό!

Υδροχόος

20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου

Ο Σεπτέμβριος σας αναγκάζει να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη και αυτό μάλλον δεν αρέσει ιδιαίτερα σε κανέναν σας. Ευτυχώς ή δυστυχώς, όμως, χρειάζεται να οργανώσετε καλύτερα τον οικονομικό σας προϋπολογισμό, να κλείσετε πληγές του παρελθόντος (δάνεια, κάρτες κτλ.), αλλά και να προσαρμοστείτε στα οικονομικά δεδομένα τού σήμερα. Μέσα στα πιθανά σενάρια αυτής της εβδομάδας είναι μια αποζημίωση, μια επιστροφή χρημάτων από την Εφορία, αλλά και μερικά χρέη που μπορεί να βγουν κάπως απρόσμενα και να σας προβληματίσουν.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Προστατέψτε συμφέροντα!

Ιχθύες

19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου

Ο Σεπτέμβριος δεν είναι ούτε εύκολος ούτε ξεκούραστος, και αυτό θα το έχετε ήδη αντιληφθεί. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι αρκετά πιο θετικός και πιο ποιοτικός στις ευκαιρίες του σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Η νέα Σελήνη σάς ωθεί να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα ως τις 20/9 είτε σε θέματα εργασίας είτε σε θέματα σχέσεων, αλλά πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί τα παιχνίδια εξουσίας δεν ευνοούν κανέναν. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να κάνετε μια σημαντική γνωριμία σε ερωτικό ή επαγγελματικό επίπεδο.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Επαγγελματική ευκαιρία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου