Ζώδια: 16/9 - 22/9

Zodia_899659593%255B3%255D

Νέα ξεκινήματα με προοπτικές

Νέα Σελήνη στην Παρθένο και Ερμής στον Ζυγό και δεύτερο τετράγωνο Ουρανού - Πλούτωνα φέρνουν τα πάνω κάτω, ευνοώντας νέα ξεκινήματα με θετικές προοπτικές σε υγεία και εργασία.

Κριός

21 Μαρτίου-19 Απριλίου

Με έντονους ρυθμούς παντού, σε δουλειά, σπίτι και σχέσεις, κυλάει ο Σεπτέμβριος, ο οποίος διαγράφεται πιο ευνοϊκός από κάθε άποψη μέχρι και αυτή την εβδομάδα. Όχι βέβαια ότι μετά εξανεμίζεται η καλή τύχη, απλώς μέχρι και τις 19/9 έχετε περισσότερες επιλογές και λύσεις στα χέρια σας από ό,τι αργότερα. Κινηθείτε, λοιπόν, έξυπνα για να μη χάσετε καμία ευκαιρία, ειδικά σε επαγγελματικό επίπεδο. Μαζί με τη δουλειά, φροντίστε τη διατροφή, αλλά και τον ύπνο σας, για να μη βρεθείτε ξαφνικά χτυπημένοι από υπερκόπωση.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ζουμ στα ερωτικά!

Ταύρος

20 Απριλίου-20 Μαΐου

Με προσεκτικά, σχεδόν ανιχνευτικά βήματα, πρέπει να προχωράτε καθ’ όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου, καθώς η κούραση, ψυχική και σωματική, δεν σας επιτρέπει να δείτε καθαρά και ακόμη περισσότερο να έχετε ορθή, ανεπηρέαστη κρίση. Ο Άρης απέναντί σας κάνει τους ανταγωνιστές σας πιο πιεστικούς, ίσως και πιο ισχυρούς, και αποδυναμώνει με τη σειρά του το δικό σας σθένος. Βέβαια, υπάρχει ο από μηχανής θεός αυτή την εβδομάδα, η φιλική νέα Σελήνη στην Παρθένο, που ακόμη και στα χειρότερα «βάζει το χεράκι της» και σας γλιτώνει από τις κακοτοπιές.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Συναρπαστικές γνωριμίες.

Δίδυμοι

21 Μαΐου-21 Ιουνίου

Ο Σεπτέμβριος μέχρι τώρα σας έχει δείξει δύο πρόσωπα. Ένα πιο αγχώδες και αρκετά φορτωμένο με σκέψεις, δουλειές και πλάνα για το μέλλον, και ένα πιο ήρεμο. Σχετικά καλή και χωρίς σημαντικές πιέσεις είναι και αυτή εδώ η εβδομάδα, καθώς χαίρετε ακόμη μεγαλύτερης εύνοιας σε οικονομικά και ερωτικά. Η νέα Σελήνη, πάντως, σας αφορά και δηλώνει νέα ξεκινήματα στην καριέρα σας, ακόμη και μία μετακόμιση. Στα θετικά της εβδομάδας καταγράφεται η νέα θέση του Ερμή στον Ζυγό, που διευκολύνει τα θέματα επικοινωνίας.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αλλαγή σπιτιού.

Καρκίνος

22 Ιουνίου-22 Ιουλίου

Η νέα Σελήνη στο ξεκίνημα της εβδομάδας σηματοδοτεί ένα καθοριστικό σημείο μέσα στο φθινόπωρο: ένα σημείο εκκίνησης για έναν μεγάλο αριθμό δραστηριοτήτων και καταστάσεων που θα αποδειχθούν ευεργετικές για τη ζωή σας. Δεν φτιάχνει μόνο η διάθεσή σας, αλλά βελτιώνονται και οι ερωτικές σας σχέσεις, ενώ νέες προτάσεις για δουλειά μπορεί να σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Βέβαια, στα οικονομικά χρειάζεται η αυστηρή επίβλεψή σας και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει αυτή την περίοδο να κάνετε περιττά έξοδα. Αργότερα, θα έχετε μεγαλύτερη ευχέρεια.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Φιλική χείρα βοηθείας.

Λέων

23 Ιουλίου-22 Αυγούστου

Η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σας, προσφέροντας μερικά ακόμη ψήγματα εύνοιας, σε ερωτικά κυρίως θέματα, και τονώνοντας τη διάθεση και την εμφάνισή σας, που έχουν βελτιωθεί αξιοσημείωτα τον τελευταίο καιρό. Από τώρα και στο εξής, με τη βοήθεια της νέας Σελήνης που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου, θα έχετε όλες τις προϋποθέσεις να κυνηγήσετε και να βελτιώσετε θέματα προϋπολογισμού: να ζητήσετε και να πάρετε αύξηση, να κάνετε μια επένδυση ή να λύσετε οικονομικές διαφορές.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Χρηματική ανάσα.

Παρθένος

23 Αυγούστου-23 Σεπτεμβρίου

Στο ζώδιό σας πραγματοποιείται η νέα Σελήνη του μήνα και σας βρίσκει στο ξεκίνημα νέων εγχειρημάτων, συνεργασιών ή σχέσεων, οι οποίες μάλιστα αναμένεται να έχουν θετική έκβαση και μακρά διάρκεια. Στο τέλος των γενεθλίων σας φαίνεται ότι τίποτε δεν θα ανακόψει την πορεία σας προς την επιτυχία και οι συνθήκες θα συνεχίσουν να βελτιώνονται. Εκμεταλλευτείτε τις επόμενες δύο εβδομάδες για νέα ξεκινήματα, καθώς και για να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή. Αν θέλετε να προχωρήσετε σε ένα ξεκαθάρισμα σε μια σχέση που σας απασχολεί, προτιμήστε αυτόν τον μήνα.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Επαγγελματική εκκίνηση.

Ζυγός

24 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου

Κάθε μέρα νιώθετε την πίεση όλο και πιο πολύ, κυρίως στα επαγγελματικά, κάτι που σας προκαλεί δυσφορία, αφού μετά τους ράθυμους τόνους του καλοκαιριού οι τωρινοί σάς φαίνονται εξαντλητικοί. Η νέα Σελήνη στο ξεκίνημα της εβδομάδας φέρνει αναστάτωση στη δουλειά και σας ωθεί σε αποφάσεις, ακόμη και αν δεν νιώθετε ικανοί να τα καταφέρετε. Μην ανησυχείτε. Η νέα θέση του Ερμή στο ζώδιό σας δείχνει ότι θα τα πάτε περίφημα και θα έχετε και συμμάχους. Σύντομα μπορεί να προκύψει ένα ταξίδι ή αρκετές μετακινήσεις για δουλειά.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναζωπύρωση παθών!

Σκορπιός

24 Οκτωβρίου-22 Νοεμβρίου

Το έντονο στρες και το στενό «μαρκάρισμα» στα επαγγελματικά εξακολουθούν να σας απασχολούν, ωστόσο αυτή την εβδομάδα οι ενοχλήσεις φαίνονται πιο ήπιες. Η νέα Σελήνη σάς βοηθά να επιτύχετε στόχους, να δεχτείτε συμπαράσταση και βοήθεια από αγαπημένους, καθώς και να ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα που σχετίζεται με συλλόγους, ομάδες, παιδιά ή διασκέδαση. Ακόμη, το νέο φεγγάρι προμηνύεται αρκετά βοηθητικό και για τις ερωτικές επιδιώξεις σας, οι οποίες θα περάσουν σε νέα, αισθητά καλύτερη, φάση.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Νέο οικονομικό ξεκίνημα.

Τοξότης

23 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου

Το εναπομείναν διάστημα του Σεπτεμβρίου διαφαίνεται πιο ήπιο και σαφώς πιο αποδοτικό σε σχέση με το πρώτο κομμάτι του μήνα, το οποίο υπήρξε πιο στρυφνό και απαιτητικό. Οι ρυθμοί στο περιβάλλον της δουλειάς είναι ανεβασμένοι, ωστόσο σας δίνουν και μια ικανοποίηση ότι ασχολείστε με πράγματα που σας αρέσουν και κεντρίζουν τη δημιουργικότητά σας. Η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον τομέα της καριέρας σας και σηματοδοτεί ένα νέο και ουσιαστικό ξεκίνημα, το οποίο, αν είστε υπομονετικοί, αναμένεται αρκούντως αποδοτικό μακροπρόθεσμα.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Συμμάζεμα εξόδων.

Αιγόκερως

22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου

Ο Σεπτέμβριος ως τώρα σας έχει ταλαιπωρήσει με σκωτσέζικα ντους, ωστόσο μάλλον δεν θα συνεχίσει τις επιθέσεις με τέτοια ένταση. Η νέα Σελήνη στη φιλική σας Παρθένο δεν θα σας αφήσει χωρίς ασπίδες προστασίας. Έτσι, η αυξανόμενη εύνοια στα ερωτικά και στα οικονομικά υπόσχεται να σας φτιάξει κάπως τα κέφια που φροντίζουν να σας χαλάνε οι ανακατατάξεις και οι ρευστές καταστάσεις στα επαγγελματικά σας. Η νέα Σελήνη ευνοεί επίσης τα νέα ξεκινήματα, τις σπουδές, τα ταξίδια και τις σχέσεις με ξένους και εξωτερικό.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μια ανάσα ανανέωσης.

Υδροχόος

20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου

Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στον τομέα συνεργασιών, σχέσεων και γάμου, προσφέροντάς σας πολύτιμες υπηρεσίες διαμεσολαβητή και διπλωμάτη που αναλαμβάνει να γεφυρώσει χάσματα και διαφορές. Πάντως, με την εύνοια του Ερμή από τον Ζυγό, ο Σεπτέμβριος δεν σας βάζει δύσκολα και δεν απαιτεί ιδιαίτερες προσπάθειες από μέρους σας για να πάρουν τα πράγματα τον δρόμο τους. Το μόνο που χρειάζεται είναι μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και προσοχή σε οικονομικά θέματα, ειδικά σε νέες επενδύσεις.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οικονομική αναθεώρηση.

Ιχθύες

19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου

Απέναντί σας σχηματίζεται η νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου στο ξεκίνημα της εβδομάδας και φέρνει κοντά σας νέους συνεργάτες, ανθρώπους που θέλουν να σας βοηθήσουν ή κάποιον ειδικό (γιατρό, δικηγόρο, καθηγητή) που σας λύνει τα χέρια σε ένα πρόβλημά σας. Επίσης, αν είστε αδέσμευτοι, κάτι καλύτερο διαφαίνεται στον ερωτικό τομέα, όπως, π.χ., μια πολλά υποσχόμενη γνωριμία. Ο Ερμής στον Ζυγό θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα οικονομικά σας –ειδικά αυτός ο τομέας θα βρίσκεται στο στόχαστρό σας και για τον υπόλοιπο μήνα, με μεικτές επιρροές.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Δελεαστικές προτάσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου