Η Jessica Simpson αρνείται να κάνει δίαιτα!

image

 

Από την: Μαρία Κοραχάη

Μπορεί η άλλοτε πανέμορφη, Jessica Simpson να πήρε μερικά παραπανίσια κιλά στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της δεν φαίνεται όμως να την απασχολεί.

Όπως δηλώνουν άνθρωποι από το φιλικό της περιβάλλον, ‘’η Jessica ήταν 12 μήνες έγκυος και φαίνεται να εγκατέλειψε εντελώς τον εαυτό της.’’ Σε έναν φίλο μάλιστα είπε ότι ακόμα κι αν την πλήρωναν δεν θα γυρνούσε στο φυσιολογικό της βάρος.image

Η αλήθεια είναι ότι μετά την γέννηση της κόρης της, Maxwell,η ίδια δεν κατάφερε, παρά τη σκληρή προσπάθεια, να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης της κι έτσι παράτησε τις δίαιτες. Τα αρνητικά σχόλια ωστόσο δεν δείχνουν να την ενοχλούν. ‘’Λατρεύω να είμαι παχουλή. Λατρεύω το βαρύ σώμα μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να σκοτώσω τον εαυτό μου για να χάσω βάρος. Ή μ’αγαπάς ή όχι. Οι εχθροί δεν με ενοχλούν’’, δήλωσε η 31χρονη μητέρα.

Στη συνέχεια δεν παρέλειψε να τονίσει την χαρά που της χάρισε η μητρότητα λέγοντας, αναφερόμενη στον θηλασμό, ότι δεν μπορεί να φανταστεί το να μην έχει ένα μωρό στο στήθος της, αλλά και ότι θέλει να κάνει τέσσερα παιδιά. Άλλωστε θα ξαναρχίσει τη δίαιτα, όπως ισχυρίζεται, όταν αποκτήσει τα τέσσερα μωρά που επιθυμεί.

1 σχόλια:

kimwnas είπε...

pisteuw pws i arthrografos einai i omorfoterh gunaika tou kosmou kai ta leei thaumasia:p

Δημοσίευση σχολίου