Όσα ψοφάει να του κάνεις στο κρεβάτι

newego_LARGE_t_821_42616491_type12364

Αντίθετα με ό,τι πιστεύεις, ο καλός δεν ικανοποιείται απλά με το να το κάνετε. Θέλει το σεξ να είναι καλό κι εσύ να είσαι πρόθυμη να του πραγματοποιήσεις κάποιες επιθυμίες πλαγίως καθέτως και οριζοντίως.

Φυσικά, εκτός από το πρωκτικό που μπορεί ήδη φαντάζεσαι, υπάρχουν μερικά απλά και εύκολα πραγματάκια που ψοφάει να του κάνεις στο κρεβάτι και που δεν χρειάζονται κόπο, αλλά τρόπο!

1. Ψοφάει για...να του λες τι να κάνει:

Αυτό είναι από τα μεγαλύτερα παράπονα που έχουν τα αγόρια στο σεξ, ακόμα και με τις πιο θελκτικές και σέξι γυναίκες. Μπορεί όταν χάνεται στο δρόμο να μην ζητάει ποτέ οδηγίες αλλά στο κρεβάτι θέλει να τον καθοδηγείς. Οι άντρες είναι πολύ διαφορετικά πλάσματα από εμάς και έχουν ανάγκη να τους λες τι σου αρέσει και πώς θέλεις να στο κάνουν. Από την άλλη, πολλά είναι και τα κορίτσια που δεν ευχαριστιούνται το σεξ απλά και μόνο επειδή ντρέπονται να πουν τι ακριβώς τους αρέσει. Το να τον αφήνεις να χτυπιέται χωρίς σκοπό πάνω-κάτω, ούτε εσένα θα σε φέρει κοντά στον οργασμό, ούτε κι εκείνος θα ικανοποιηθεί πλήρως και πραγματικά! Σκέψου πως οι άντρες θεωρούν πρωτίστως καλές στο σεξ τις γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν, πώς το θέλουν και δεν ντρέπονται να το διεκδικήσουν.

2. Ψοφάει για...ένα επιμελημένο αιδοίο:

Προς το παρόν τα πρωτεία στο κούρεμα και χτένισμα του γκαζόν της μικρής σου περιοχής έχει το βραζιλιάνικο στυλ. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα αγόρια θέλουν να μην έχεις ούτε τριχούλα, αφού πολλοί είναι εκείνοι που αρέσκονται και στο στυλ της δεκαετίας '70 (τύπου πορνοστάρ) ή στα σχεδιάκια εκεί κάτω (ο κεραυνός είναι πάντα στη μόδα). Θα πεις, οι άντρες έχουν καταντήσει να έχουν λιγότερη τριχοφυΐα από εμάς τα θηλυκά τελικά. Θα πω πως κι εκείνοι μάλλον, αφού δεν τις έχουν οι ίδιοι, θέλουν να τις βλέπουν τις τριχούλες. Βάλε λοιπόν το όνομα του σπα αποτρίχωσης στις ταχείες κλήσεις του κινητού και φύγαμε!

3. Μίλα του βρώμικα:

Που και που, άσε εκείνο το παλιοκόριτσο που κρύβεις μέσα σου να μιλήσει όσο πιο πρόστυχα μπορεί στο σεξ. Στην ανάγκη δες καμιά καυτή ταινία και κλέψε ατάκες, πειραματίσου και κάνε τους δικούς σου συνδυασμούς. Απαραίτητα: Μην ξεχνάς να του λες πόσο σου αρέσουν όσα σου κάνει, πόσο υγρή είσαι και πόσο θέλεις να το κάνετε όλη μέρα-νύχτα-βδομάδες και χρόνια.

4. Ψοφάει να... καταπίνεις το "νέκταρ" του:

...τα σχόλια είναι περιττά.

5. Ψοφάει να σε βλέπει ν' αυτοϊκανοποιείσαι:

Σταμάτα να κλείνεις όλα τα φώτα κάθε φορά που κάνετε σεξ. Οι άντρες είναι οπτικοί τύποι. Γι' αυτό σταμάτα να αρνείσαι πεισματικά να τον αφήνεις να σε παρακολουθεί καθώς αυτοϊκανοποιείσαι. Με τα σκοτάδια του στερείς τη χαρά να έχει τη δικιά του Τζούλια κατ' οίκον και για τα μάτια του και μόνο!

6. Ψοφάει να τον περιποιείσαι παντού (και όχι μόνο στο πέος του):

Σίγουρα ξέρεις ότι λατρεύει το στοματικό το λατρεύει και δεν θ' αρνηθεί ποτέ τα χάδια και φιλιά σου στην μικρή του περιοχή. Αυτό που μπορεί ν' αγνοείς όμως είναι πως εκείνος λατρεύει τα φιλιά, τα χάδια και το μασάζ σε όλο του το σώμα. Το πέος αποτελεί απλά την νούμερο 1 ερωτογενή ζώνη του, αλλά υπάρχουν τουλάχιστον ακόμα 6 ζώνες που θέλουν περιποίηση (από την κορφή ως τα νύχια).

7. Ψοφάει να τον αφήνεις να σου κάνει στοματικό και άλλα:

Για κάποιο περίεργο λόγο, υπάρχουν πολλές γυναίκες που ντρέπονται ν' αφήσουν το σύντροφό τους να τις περιποιηθεί στη δική τους μικρή περιοχή. Αντί δηλαδή να το αποζητούν, καταλήγουν να φρενάρουν τον παρτενέρ του σε κάθε του προσπάθεια να τις ικανοποιήσει. Μην αποπαίρνεις τον αγαπημένο σου, αλλά αντίθετα επίτρεψέ του να δοκιμάζει πράγματα (όπως η αιδοιολειξία) και ειδικά εκείνα που μπορεί να σου είναι πρωτόγνωρα αλλά γίνονται για τη δική σου ηδονή και μόνο!

8. Ψοφάει να δοκιμάζεις πράγματα μαζί του:

Αν οι στάσεις που έχεις δοκιμάσει στο σεξ είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού (ίσως και λιγότερο), καιρός να κάνεις τη διαφορά, ανοίγοντας τους ορίζοντές σου στο σεξ. Εκείνος λατρεύει να του δίνεις τη δυνατότητα να δοκιμάζει νέες πρακτικές, στάσεις και καταστάσεις στην ερωτική επαφή μαζί του, κι εσύ άνοιξε και κανένα Κάμα Σούτρα μπας και ξεστραβωθείς. Φυσικά, δεν είσαι και το κορίτσι λάστιχο για να πετυχαίνεις όλα τα περίεργα της Βίβλου του σεξ, αλλά η προσπάθεια και μόνο προσφέρει εμπειρία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου