Ηλιάκη: Μαυροφορεμένη και αμήχανη στο Δέστε τους

newego_LARGE_t_1401_105691199_type12364

Στο πλατό του «Δέστε τους» επέστρεψε την Τετάρτη η Μαρία Ηλιάκη, μετά τον χαμό της μητέρας της, την περασμένη Κυριακή. Η νεαρή παρουσιάστρια φανερά καταβεβλημένη και ντυμένη στα μαύρα, υποδέχτηκε τους τηλεθεατές με ένα αμήχανο χαμόγελο για να κρύψει τη λύπη της.

Δίπλα της στεκόταν ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος αυτές τις μέρες (αλλά και όλο το διάστημα που ζούσε τον «Γολγοθά» της μητέρας της) τη στηρίζει ψυχολογικά και συναισθηματικά. Εξάλλου, οι δυο τους πέρα από συνεργάτες είναι και καλοί φίλοι, ενώ η Ηλιάκη σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε μιλήσει με συγκινητικά λόγια για τη συμπαράσταση του Μουτσινά.

Ηλιάκη: Μαυροφορεμένη και αμήχανη στο Δέστε τους

Η επιστροφή της Ηλιάκη στο πλατό της εκπομπής ήταν αμήχανη και για τους υπόλοιπους συνεργάτες. Ο Μουτσινάς ανέλαβε να χαιρετήσει πρώτος τον κόσμο. «Γεια σας τι κάνετε;», ρώτησε και η Μαρία, βγάζοντας έναν βαρύ αναστεναγμό απάντησε: «Καλά είμαστε».


Μάλιστα ευχαρίστησε τον κόσμο και μέσα από την εκπομπή (το είχε κάνει προηγουμένως μέσω Twitter) λέγοντας: «Καλώς σας βρήκα. Και πολύ σας ευχαριστώ όλους εσάς με τα τόσα πολλά μηνύματα. Δε θέλω να πω κάτι άλλο, δεν υπάρχει λόγος».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου