Α. Κανάκης: "Δεν ξέρουμε αν θα συνεχίσει το Ράδιο Αρβύλα"

kanakis_H_633_451

Το Ράδιο Αρβύλα είναι μια από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές τα τελευταία χρόνια με βέβαιη την συνέχισή της. Ή μήπως όχι; Ο Αντώνης Κανάκης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Glam και δεν ξεκαθάρισε για το αν ή όχι θα συνεχιστεί το Ράδιο Αρβύλα.


Συγκεκριμένα δήλωσε: "Πάντα μετά το τέλος της σεζόν αποφασίζουμε αν θέλουμε να συνεχίσουμε το Ράδιο Αρβύλα ή όχι. Πάντως, πρόκειται για έναν ζωντανό οργανισμό που συνεχώς αλλάζει".
Επίσης ο παρουσιαστής όταν ερωτήθηκε αν η οικονομική κρίση τον έχει επηρεάσει ή όχι, ο ίδιος απάντησε: "Βρίσκομαι σε πολύ καλή επαγγελματική περίοδο, έτσι δέχομαι έμμεσες συνέπειες της κρίσης, όχι σε πολύ μεγάλο βαθμό πρέπει να ομολογήσω, έχοντας βεβαίως πλήρη κοινωνική συνείδηση ότι αποτελώ εξαίρεση".
Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην πάρει θέση για τις επικείμενες εκλογές, αφού τόσο το περιεχόμενο της εκπομπής όσο και ο ίδιος ο Κανάκης ασχολούνται έντονα με την πολιτική ζωή της χώρας. "Περιμένω με ενδιαφέρον να δω αν οι αγανακτισμένοι Έλληνες πολίτες ξαναψηφίσουν τα δύο ένοχα και υπεύθυνα για την σχεδόν καταστροφή της χώρας κόμματα. Αν το κάνουν, θα τα χάσω πραγματικά! Προσωπικά ελπίζω και πιστεύω ότι ο Έλληνας έχει φάει ένα πολύ δυνατό αφυπνιστικό χαστούκι τα τελευταία δύο χρόνια και ότι θα σεβαστεί τον εαυτό του και την χώρα του. Αν δεν συμβεί αυτό, μετά εμείς θα είμαστε υπεύθυνοι, όχι αυτοί", είπε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου