Χωρίζουν Γιώργος - Φαίη ;

Skorda-Liagas_h_633_451

...Καζάνι που βράζει θυμίζουν αυτή την εποχή τα κανάλια, μιας και η φετινή χρονιά μπορεί ακόμα να μην έχει φτάσει στο τέλος της ,όμως, ήδη έχουν αρχίσει οι πρώτες ζυμώσεις για του χρόνου. Ετσι, δειλά-δειλά και κάτω από το βλέμμα της κρίσης έχουν ξεκινήσει κάποιες συζητήσεις για του χρόνου. Συζητήσεις οι οποίες έχουν να κάνουν με το ποιον θα δούμε που...


Φυσικά, η εποχή των παχιών αγελάδων έχει περάσει ανεπιστρεπτί, όπως επίσης έχει περάσει ανεπιστρεπτί και η εποχή των χρυσών συμβολαίων, όσο μεγάλη κι αν είναι η επιτυχία που έχει σημειώσει ένας παρουσιαστής ή μία παρουσιάστρια. Αυτό ακριβώς ,λοιπόν, συμβαίνει και με το πρωινό δίδυμο του Mega !


Η επιτυχία της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα και πέρσι, αλλά και φέτος είναι αδιαμφισβήτητη μιας και είναι οι μεγάλοι νικητές της ψυχαγωγικής πρωινής ζώνης του Μεγάλου Καναλιού, κάνοντας πραγματικά τα μηχανάκια της AGB - NIelsen να υποκλίνονται μπροστά τους, χαρίζοντάς τους τρελές τηλεθεάσεις, όμως, αυτή την επιτυχία τους δεν πρόκειται να την εξαργυρώσουν ακριβά, όπως θα συνέβαινε στις τηλεοπτικές εποχές προ κρίσης.


Σύμφωνα ,λοιπόν, με καλά πληροφορημένες πηγές και ο Γιώργος, αλλά και η Φαίη έχουν ξεκινήσει να συζητούν για την ανανέωση του συμβολαίου τους με το Mega. Οι άνθρωποι του καναλιού της Μεσογείων, εννοείται πως θέλουν να τους κρατήσουν στο δυναμικό τους. Οι συζητήσεις δε αυτές, αναμένεται να κορυφωθούν τον Ιούνιο που θα έχει πέσει και η αυλαία της σεζόν και παραδοσιακά όλα τα κανάλια μπαίνουν στην διαδικασία ανανεώσεων συνεργασιών και συμβολαίων.


Με τα μέχρι τώρα δεδομένα και απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, τόσο η Φαίη, όσο και ο Γιώργος θα επιθυμούσαν του χρόνου να χωρίσουν οι τηλεοπτικοί τους δρόμοι, μιας και το ζητούμενο των παιδιών δεν είναι να ταυτιστούν με την εικόνα του τηλεοπτικού διδύμου, αλλά να προχωρήσουν παρακάτω το τηλεοπτικό τους ταξίδι, κάνοντας διαφορετικά πράγματα ο καθένας, όπως και στο παρελθόν.


Μάλιστα, ο Γιώργος θα ήθελε πάρα πολύ να επιστρέψει στο prime-time ,δηλαδή, στην βραδινή τηλεοπτική ζώνη, κάνοντας κάτι καινούργιο. Βέβαια, το κανάλι από την πλευρά του, εννοείται πως δεν επιθυμεί η Φαίη και ο Γιώργος να χωρίσουν, από την στιγμή που ο κόσμος τους έχει αγαπήσει και τους έχει χαρίσει την ψήφο της εμπιστοσύνης του, εδώ και δύο χρόνια.
Το τι ακριβώς θα γίνει ,όμως, είναι κάτι που δεν πρόκειται να αποφασιστεί πριν από το καλοκαίρι και αυτό γιατί ; Γιατί μπορεί η Φαίη και ο Γιώργος να τα βρουν και να μείνουν στο Mega (απ ΄ότι όλα δείχνουν τα συμβόλαιά τους θα ανανεωθούν, γιατί οπως ήδη σας είπα το κανάλι είναι απόλυτα ευχαριστημένο μαζί τους...) ,όμως, το αν θα υπάρχουν μαζί κάθε πρωί ή όχι, θα αποφασιστεί πολύ αργότερα.


Βλέπετε, πρέπει πρώτα οι υπεύθυνοι του καναλιού να καταλήξουν πως θα συνεχίσουν να έχουν στο πρόγραμμά τους καθημερινή ζώνη και να μην θελήσουν λόγω ύφεσης να ακολουθήσουν τόσο την πεπατημένη του Alpha, όσο και του Star και να ξεκινούν από Σεπτέμβρη το ζωντανό πρόγραμμά τους από μεσημέρι και μετά και στην συνέχεια να δουν το ποιοι θα είναι οι οικοδεσπότες τους. 

Παρόλα αυτά, σε περίπτωση που η Φαίη και ο Γιώργος χωρίσουν, δεν αποκλείεται να δούμε την Φαίη να παραμένει στο πρωινό πόστο του καναλιού, έχοντας δίπλα της πιθανότατα τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να την πλαισιώνει, ενώ σύμφωνα με το δεύτερο σενάριο που κυκλοφορεί και συζητιέται ευρέως, δεν αποκλείεται και η Φαίη να προχωρήσει στο Mega κάνοντας κάτι άλλο και την πρωινή ζώνη του καναλιού να αναλάβουν ο Δημήτρης μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη, μιας και πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν πως οι άνθρωποι του Mega ,ήδη, τους... προβάρουν γι ΄αυτό τον ρόλο, βάζοντάς τους μαζί κάθε μέρα στο "Πρωινό Mou". 

Σίγουρα ,λοιπόν, το πως θα διαμορφωθεί το τηλεοπτικό τοπίο τους επόμενους μήνες θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου