Γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Sarah Jessica Parker και Matthew Broderick

c916a91c4e7fee35b59a4ec22dd0fcee_M

Όταν η Carrie βρήκε επιτέλους τον Mr.Big της στην πραγματική ζωή.

Μπορεί να έχει ενσαρκώσει επί σειρά ετών των πιο στιλάτο και επιδραστικό γυναικείο χαρακτήρα που έχει περάσει ποτέ από την μικρή οθόνη, η Sarah Jessica Parker όμως είχε το δικό της, ξεχωριστό και ανατρεπτικό στιλ, πριν γίνει Carrie Bradshaw. Και όχι μόνο αυτό, αλλά είχε βρει και τον δικό της Mr.Big από μικρή ηλικία και τον παντρεύτηκε με παπά και με κουμπάρο ένα χρόνο πριν ξεκινήσει να προβάλλεται το Sex and the City. Με τον δικό τους, μοναδικό τρόπο.


Η Sarah Jessica Parker και ο ηθοποιός Matthew Broderick, παντρεύτηκαν με μια μυστική τελετή στη Νέα Υόρκη, στις 19 Μαΐου του 1997. Η τελετή ήταν τόσο καλά προστατευμένη, μάλιστα, που ούτε οι ίδιοι οι καλεσμένοι δεν ήξεραν που ακριβώς πήγαιναν. Το ζευγάρι είχε πει σε όλους πως θα διοργάνωναν ένα πάρτι, και οι καλεσμένοι ανακάλυψαν την αλήθεια μόνο όταν βρέθηκαν μέσα στον χώρο.


Ο Broderick φορούσε ένα απλό, μαύρο κοστούμι και η Parker αγόρασε το πρώτο φόρεμα που βρήκε και της άρεσε, ένα απλό μαύρο (!) φόρεμα με φουσκωτή φούστα και λεπτές τιράντες. Το μαύρο χρώμα όμως δεν ήταν τυχαία επιλογή, καθώς το ζευγάρι το προτίμησε για να αποφύγει να τραβήξει την προσοχή των media.


Ο γάμος έγινε στην Angel Oresanz Synagogue, μιας και οι δυο τους έχουν εβραϊκή καταγωγή, μπροστά σε 100 καλεσμένους, ενώ το μυστήριο τέλεσε η αδερφή του Broderick, η ιερέας Janet Broderick Kraft.
Μετά την τελετή ακολούθησε δεξίωση, στην οποία την μουσική ανέλαβε η Peter Duchin's Orchestra με τη βοήθεια μερικών από τους διάσημους καλεσμένους, όπως οι ηθοποιοί Ron Rifkin και ο Bruno Kirby.


Στο τέλος της δεξίωσης, κάθε καλεσμένος έφυγε με ένα ιδιαίτερο δώρο από το ζευγάρι: ένα μεγάλο κομμάτι από την γαμήλια τούρτα κι ένα προσωπικό σημείωμα από την νύφη που έγραφε «Βάλτο κάτω από το μαξιλάρι σου και ονειρέψου τον πραγματικό σου έρωτα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου