Ζώδια: 1/4 - 7/4

F425D88E47935143FC6EE776128210C9

Επιτέλους κάτι κινείται!

Ο μήνας αρχίζει με σημαντικές αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό: Ο Ερμής γυρίζει στην ορθή του πορεία, αφήνοντας να κυλήσουν πιο ομαλά θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων, η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους, όπου θα παραμείνει ως τις αρχές Αυγούστου, ενώ στις 6/4 έχουμε Πανσέληνο στον Ζυγό.

Κριός

21 Μαρτίου-19 Απριλίου

Η Πανσέληνος απέναντί σας, στο ζώδιο του Ζυγού, εν μέρει σας ξεβολεύει ή σας αγχώνει σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Δείξτε ψυχραιμία, καθώς οι προκλήσεις θα είναι πολλές και ο ανταγωνισμός –θεμιτός ή αθέμιτος– ακόμη πιο έντονος. Προσέξτε ιδιαίτερα το διήμερο 5-6/4, γιατί οι παρεξηγήσεις και οι εντάσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Κατά τα άλλα, από τώρα και στο εξής θα βοηθηθείτε θεαματικά σε ζητήματα επικοινωνίας με την αρωγή της Αφροδίτης στους Διδύμους.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Έκβαση μιας συνεργασίας.

Ταύρος

20 Απριλίου-20 Μαΐου

Ξεκινά μια εβδομάδα εξελίξεων σε δουλειά και υγεία. Αρχικά μπορεί να αντιμετωπίσετε σημαντικό φόρτο εργασίας ή κόντρες με συναδέλφους, ή λόγω της υπερκόπωσης να έχετε κάποια προβλήματα με τη φυσική σας κατάσταση, χωρίς να αποκλείεται η πιθανότητα να προκύψει και μια ίωση ή άλλη ενόχληση για την υγεία σας. Στο τέλος όμως, και με λίγη επιμονή και ψυχραιμία, θα τα αντιμετωπίσετε όλα. Η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί τα οικονομικά σας από εδώ και στο εξής.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ασχοληθείτε με την υγεία σας.

Δίδυμοι

21 Μαΐου-21 Ιουνίου

Σύνθετη εβδομάδα. Από τη μία σάς «χαϊδεύει» σε ό,τι αφορά τις ερωτικές σχέσεις και από την άλλη σάς δυσκολεύει και σας αναστατώνει (θετικά και αρνητικά) σε θέματα επαγγελματικά. Αν είστε γεννημένοι κοντά στις 5 ή 6/6, η επιρροή θα είναι πιο σημαντική, γι’ αυτό να είστε πιο υπομονετικοί και συνεπείς. Μέσα σε όλα αρχίζει σιγά σιγά να φτιάχνει και το τοπίο στα ερωτικά. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας όπου και θα παραμείνει ως τον Αύγουστο, βελτιώνοντας διάθεση, εμφάνιση, αλλά και σχέσεις.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βελτιώστε τις αντοχές σας.

Καρκίνος

22 Ιουνίου-22 Ιουλίου

Η Πανσέληνος στις 6/4 σάς επηρεάζει άμεσα ανεβάζοντας τους τόνους και τις αντιπαραθέσεις στην οικογένεια, στη δουλειά και στην ερωτική σας σχέση. Δεν χρειάζεται βέβαια να σας τονίσω πόσο προσεκτικοί, διαλλακτικοί και ήρεμοι πρέπει να φανείτε για να αντεπεξέλθετε στις δονήσεις της, που δεν είναι και τόσο θετικές εξαιτίας των δύσκολων όψεων που σχηματίζει. Το θετικό της εβδομάδας είναι ότι ο Ερμής, ορθός στους Ιχθύς, θα βοηθήσει σημαντικά στην επικοινωνία.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Στραφείτε στην οικογένεια.

Λέων

23 Ιουλίου-22 Αυγούστου

Οι εντατικοί ρυθμοί στην καθημερινότητα συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα. Κοντά στις 6/4, που πραγματοποιείται η Πανσέληνος, υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στον επαγγελματικό τομέα. Περισσότερες ώρες δουλειάς, ευθύνες, ανάληψη υποχρεώσεων συναδέλφων οι οποίοι για κάποιον λόγο απουσιάζουν, ένα ξαφνικό επαγγελματικό ταξίδι ή ακόμη και ανάγκες φροντίδας ενός οικείου προσώπου είναι μερικά από τα πιθανά σενάρια που θα σας αγχώσουν κάπως παραπάνω.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μια επαγγελματική πρόταση.

Παρθένος

23 Αυγούστου-23 Σεπτεμβρίου

Ουδέτερη για το ζώδιό σας η Πανσέληνος αυτής της εβδομάδας· ο μόνος τομέας που επηρεάζεται είναι ο οικονομικός. Μπορεί με αυτό το φεγγάρι να κορυφώνονται οι συζητήσεις για μια αύξηση, μπορεί από την άλλη να παρουσιάζονται κάποιες οικονομικές ανάγκες τις οποίες πρέπει να καλύψετε εγκαίρως. Σε κάθε περίπτωση θα καταφέρετε να κλείσετε με το μικρότερο κόστος τις οφειλές σας και να σας μείνει και κάτι στην τσέπη. Η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί την επαγγελματική προβολή.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Τονώστε την αυτοπεποίθηση.

Ζυγός

24 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου

Μια σχέση ερωτική ή μια συνεργασία φαίνεται ότι φθάνει σε κρίσιμο σημείο και πρέπει να παρθούν αποφάσεις για την εξέλιξή της. Το πρόβλημα είναι ότι τις αποφάσεις δεν τις παίρνετε απαραίτητα εσείς και αυτό δυσχεραίνει κάπως τα πράγματα. Τελικά, παρά το προσωρινό ξεβόλεμα, θα καταφέρετε να κάνετε το δικό σας. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα βοηθήσει αρκετά στην τόνωση της ψυχολογίας σας στο εγγύς μέλλον.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναζητήστε λύσεις.

Σκορπιός

24 Οκτωβρίου-22 Νοεμβρίου

Σημαντική η Πανσέληνος της 6ης Απριλίου και πολλά και ενδιαφέροντα τα σενάρια που ανοίγονται. Κυρίως εκείνο που αφορά παρασκηνιακές συζητήσεις και προετοιμασίες για ένα επαγγελματικό ζήτημα. Πιθανώς τώρα να συζητάτε και να καταλήγετε σε μια επαγγελματική πρόταση που σας έγινε νωρίτερα. Ή μπορεί να σας αποκαλύπτονται τώρα κάποιες σημαντικές πτυχές ενός θέματος που όμως δεν μπορείτε να δημοσιοποιήσετε. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους ενισχύει τα οικονομικά.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Κόψτε μια κακή συνήθεια.

Τοξότης

23 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου

Η Πανσέληνος ενεργοποιεί στο ωροσκόπιό σας τον τομέα της χαράς, της διασκέδασης και των φίλων, αλλά υπάρχει ένα σενάριο που ίσως σας ξεβολέψει προσωρινά και αυτό αναφέρεται στα οικονομικά σας. Πιθανώς θα κληθείτε να καλύψετε ένα εκπρόθεσμο χρέος. Τα έξοδα θα μπορούσαν να είναι και αποτέλεσμα της γενναιοδωρίας σας απέναντι σε ένα φιλικό πρόσωπο. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους ευνοεί τα αισθηματικά σας.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Διασκεδάστε!

Αιγόκερως

22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου

Έντονος μήνας ο Απρίλιος και εδικά η πρώτη εβδομάδα του. Οι γεννημένοι κοντά στις 5 ή 6 Ιανουαρίου θα έχετε σημαντικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά την καριέρα και την επαγγελματική σας πορεία. Όλοι οι Αιγόκεροι πρέπει να είστε προσεκτικοί κοντά στις 6/4 γιατί και οι άλλοι θα είναι περισσότερο νευρικοί ή λιγότερο υπομονετικοί και αν συμπεριφέρεστε κι εσείς έτσι τα πράγματα αναμένεται να δυσκολέψουν. Η πορεία του Ερμή σε ορθή φορά στους Ιχθύς ευνοεί την επικοινωνία και το εμπόριο.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Επαγγελματική πρόοδος.

Υδροχόος

20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου

Μια σχετικώς φιλική προς το ζώδιό σας Πανσέληνος σας καλεί να εκμεταλλευτείτε την εύνοιά της προκειμένου να διαχειριστείτε καλύτερα τα θέματα που αφορούν σπουδές, ταξίδια, δικαστικές υποθέσεις ή, αν ασχολείστε με τα ΜΜΕ και τις εκδόσεις, σχετικά ζητήματα. Πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στον τομέα της υγείας σας αφού ένα αναπάντεχο κρυολόγημα ή άλλη ενόχληση μπορεί να βάλει φρένο σε πιθανά σχέδιά σας.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Καταστρώστε ταξίδια!

Ιχθύες

19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου

Η Πανσέληνος δεν φαίνεται να σας επηρεάζει ιδιαίτερα. Ο μόνος τομέας που αποσπά την προσοχή σας είναι ο οικονομικός και εκεί μπορεί εξαιτίας της Πανσελήνου να έχετε κάποιες ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Αν υπήρχαν εκκρεμότητες με εφορίες και τραπεζικά ιδρύματα ή με κληρονομικά ζητήματα που δεν είχαν τακτοποιηθεί, ίσως αναγκαστείτε να τις αντιμετωπίσετε επειγόντως. Κατά τα άλλα, ο Δίας από τον Ταύρο εξακολουθεί να είναι σύμμαχός σας και βάζει το χέρι του για να σας γλιτώσει από τα δύσκολα.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μια οικονομική ρύθμιση

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου