Πες ΟΧΙ σε όσα μπλοκάρουν τον οργασμό σου

newego_LARGE_t_821_105527214_type12364

Σε ανησυχεί το ένα, σε αγχώνει το άλλο, σε στρεσάρει το τρίτο. Και τι κατάφερες τελικά; Να έχεις χίλιες απορίες και ερωτήσεις την ώρα του σεξ και κανένα οργασμό. Εμπνεύσου από την επέτειο του "ΟΧΙ" και πες τα δικά συ όχι σε όλες τις παγίδες που μπλοκάρουν τους οργασμούς σου.

Μήπως πιστεύει πως οι γλουτοί σου είναι παχουλοί;

ΟΧΙ

Εκείνη την ώρα πίστεψέ με! Ούτε κυτταρίτιδες παρακολουθεί, ούτε ψωμάκια, ούτε και σκοπεύει να σου κάνει λιπομέτρηση. Δείξε πόσο συγκεντρωμένη είσαι στο ερωτικό παιχνίδι και μην επιμένεις στην πλήρη συσκότιση του δωματίου. Αν τόσο πια ανησυχείς για τους γλουτούς, απόφυγε το σεξ στα τέσσερα. Προτίμησε στην στάση γυναίκα από πάνω και ρίξε τα φώτα στο ντεκολτέ σου.

Μήπως πιστεύει πως το στήθος σου είναι μικρό;

ΟΧΙ

Τζάμπα σκας! Όλα μα όλα τα γυναικεία στήθη, ανεξαρτήτως μεγέθους και σχήματος μπορούν να ξετρελάνουν/ ξελογιάσουν/ απογειώσουν/ αποστομώσουν κάθε αρσενικό! Αν τόσο κομπλάρεις, οδήγησέ τον στην πίσω θέα σου!Πάντως, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μην επενδύεις χρήματα σε push up σουτιέν πολλά νούμερα μεγαλύτερα, γιατί η γυμνή αλήθεια είναι αυτή που σε κομπλάρει, όχι το στηθάκι σου.

Του αρέσουν τα εσώρουχά σου;

ΟΧΙ

Το πιθανότερο είναι τα εσώρουχά σου, καινούργια ή παλιά να μην τα παρατηρήσει καν. Το πρόβλημα του καλού σου είναι να στα βγάλει κυρίως και όχι να δει αν είναι στην μόδα. Περιορίσου σε σέξι περιβολή, πρόσθεσε και ζαρτιέρες με ψηλές κάλτσες που θα τις παρατηρήσει λόγω του καυτού θεάματος, βάλε και το τακουνάκι σου και απόφυγε τα εσώρουχα σε χρώμα του δέρματος. Από εκεί και πέρα, και γυμνή να βγεις μπροστά του, πάλι θα το εκτιμήσει.

Πιστεύει πως δεν είσαι αρκετά σέξι;

ΟΧΙ

Είναι σαφές! Αν δεν βρίσκεις εσύ τον εαυτό σου καυτό, αν δεν πιστεύεις πως αξίζεις και μπορείς να τον ξεσηκώσεις στο λεπτό, το μήνυμα θα περάσει και σε εκείνον. Άλλαξε στάση ή καλύτερα στάσεις και άπαξ και νιώσεις εσύ επιθυμητή και γεμάτη αυτοπεποίθηση, εκείνος δεν θα προλαβαίνει να ... κορυφώσει!

Μήπως πιστεύει πως δεν είσαι καλή στο κρεβάτι;

ΟΧΙ

Το σεξ είναι στο μυαλό του αγαπημένου 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Είτε είσαι αστέρι στο σεξ, είτε θεωρείς πως είσαι μέτρια ή κακή, το πιθανότερο είναι πως εκείνος θέλει να σε βάλει κάτω και να σε κάνει να δεις αστεράκια. Ως ζευγάρι, θα έχετε μέσα από την εξάσκηση φυσικά, το χρόνο να τα βρείτε καλύτερα, να ταιριάξετε που λέμε, και οριζοντίως και καθέτως!

Μήπως δεν του αρέσει η αποτρίχωση στην μικρή σου περιοχή;

ΟΧΙ

Αν εκεί κάτω δεν υπάρχουν θάμνοι, εκείνος θα είναι οκ! Δεν σου λέμε πως θα τον χαλάσει ένα βραζιλιάνικο στυλ (σαν κεφαλάκι μωρού) αλλά μην μπαίνεις στη διαδικασία να ψάχνεσαι για σχέδια ή να βάζεις κρυσταλλάκια -Vagazzle- που μπορεί να καταπιεί (!ουπς)

Μήπως δεν μυρίζεις ωραία εκεί χαμηλά;

ΟΧΙ

Αν δεν σε ταλαιπωρεί κάποια μόλυνση στην ευαίσθητη περιοχή, αν η υγιεινή σου είναι σωστή, τότε δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Το φυσικό σου άρωμα είναι ιδιαίτερα σέξι και τέτοιο που να τον έλκει έτσι κι αλλιώς. Είναι κρίμα άλλωστε να μην τον αφήνεις να σε περιποιείται εκεί κάτι εξαιτίας τέτοιων φοβιών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου